Saturno-Butto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz reči Liu Yuanshoua: "Glavni izrazi mojih slika su crvena tkanina i žene, obe su komplicirane. Ponekad je crvena topla, a ponekad vrlo hladna. Svojim slikama želim izraziti razumevanje i osećaj žena. Mislim da se realistične slike mogu napraviti vrlo savremeno, a ne nužno i realno. Živimo u savremenom društvu, a naše je mišljenje savremeno, a i naši su životi savremeni, pa ovisi o tome kako ga primenjujemo. Baš kao što pisci žele svoje misli i osećaje izraziti rečima, tako i slikari svoje misli moraju izraziti slikanjem. Moje se slike publici prikazuju u seriji, ne samo jedna po dve, već i skupina slika koja izražava temu koja će biti snažnija". - Liu Yuanshou
nisam mogao da verujem da je ovo slikano te sam pogledao bliže i ispostavilo se da je ovo fotografija glumice Elle Fanning koju je Will Cotton "dekorisao" za New York Magazine.Pogledajte prilog 754982
Will Cotton
Hvala ti premestiću to na Umetničku fotografiju.nisam mogao da verujem da je ovo slikano te sam pogledao bliže i ispostavilo se da je ovo fotografija glumice Elle Fanning koju je Will Cotton "dekorisao" za New York Magazine.
izvor:
https://www.ifitshipitshere.com/art...le-fanning-deliciously-for-new-york-magazine/