- Poruka
- 70.183
Kako hipergamicne osobe dozivljavaju/definisu ljubav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja definisao nego gulglNema veze, pročitala sam. Pa, ne spadam u tu grupu pa mogu samo da teoretišem.
Interesantno mi je što u nastavku definicije piše: "Vidi još: Sponzoruša, Trofejna supruga. Ti si to lepo stručno definisao.
U prevodu:Kako bilo ko dozivljava ljubav? Pa razlicito...primera je onoliko koliko ljudi....meni je najdraza podela po ekonomskim klasama ljudi....to je onako, bas, zapadnjački (gde i nastaju podele, pogotovo te naučne...)
Kao, ajd sad da ove ljude gurnemo u tu i tu klasu i damo im karakteristike....a istina je, da ljubav ne poznaje granice klasa, vec da je definisana ličnim osećanjem ispunjenosti....
Cenis da treba vratiti gud old dejz trad vrednosti?to su nekada za njih resavali "provodadzije"
kad sagledaju obe familije daju svoj sud da li ce da traje brak dok je sveta i veka
mislim da sma negde citao da nisu voljnni da daju pozitivan komentar
ukoliko je postojalo neko vece raslojavanje familija.
cim smo sami uzeli stvar u svoje ruke napravili smo picvajz![]()
Dakle po tebi takvo ponasanje/sklonost ne postoji u drustvu?Hoću da kažem da je to na naučnu bazu, oslobodjeno od nauke, pa pripada trci za profit...a da su naučni nazivi nastali iz seoskih naklapanja, gde drugo, nego na zapadu....
Ma dobro to je fino. Doduse ja mislim da bih bio dzelat. Lukrativan posao a i mozes da se ogrebes za sado mazo seanse.
Nego, kako po tebi ti ljudi dozivljavaju ljubav? Dakle probaj iz njihove persoektivr, sta vec.
Naravno da postoji, ali je postojalo oduvek....još je poglavica plemena imao bolji status nego ostali u plemenu iako nije imao vise nego drugi....Dakle po tebi takvo ponasanje/sklonost ne postoji u drustvu?
Jel i ti ne znas sta znaci hipergamija?Ако баш неког занима моје мишљење (написаћу свеједно) у том питању је проблематичан термин љубав.
Љубав захтева фокусираност на објекат љубави да би се уопште догодила.
Љубав је свеобухватна, интелектуално, ментално чак и физички мораш да познајеш предмет љубави.
И сам префикс хипер никако не иде уз љубав. Да, може се волети више особа али то је просто изузетак и емотивно исцрпљујуће стање.
Дакле, било шта што је хипер је прекобројно,површно и не добацује до љубави.
Naravno da postoji, ali je postojalo oduvek....još je poglavica plemena imao bolji status nego ostali u plemenu iako nije imao vise nego drugi....
Da li po tebi neki ebac spada u visu ili nizu klasu?
Ds li yebac spada u visu/nizu klasu? Pa ako bi postojala klasifikacija, onda da, u visu hebacku klasu. Poenta?Naravno da postoji, ali je postojalo oduvek....još je poglavica plemena imao bolji status nego ostali u plemenu iako nije imao vise nego drugi....
Da li po tebi neki ebac spada u visu ili nizu klasu?
Па не тачну дефиницију али верујем да се мисли на људе који имају потребу за више партнера.Jel i ti ne znas sta znaci hipergamija?
Jesi ok?jedna rec
najtuznije hebu filosofi , ako uopste i hebu nesto