- Poruka
- 9.445
amerikanci su otisli u qurac kad im je nezavisnost Kosova prioritet..pa zar nemaju oni pametnija posla
![]()
....да додам и кад им је Хилари државни секретар.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
amerikanci su otisli u qurac kad im je nezavisnost Kosova prioritet..pa zar nemaju oni pametnija posla
![]()

Hilari Klinton: Srbija sarađuje sa tribunalom
Od juna novi službeni stav SAD
Blic pre 4 sata | Blic online
BlicAmerički državni sekretar Hilari Klinton smatra da Srbija sarađuje sa Haškim tribunalom. Kako je potvrđeno grupi srpskih novinara, koji borave u Vašingtonu, to će od početka juna postati službeni stav Sjedinjenih Američkih Država. Zamenik pomoćnika državnog sekretara Stjuart Džouns je naglasio da Ratko Mladić treba da se souči sa pravdom, ali je podvukao da je to stvar koju Srbija treba sama da ispuni..............

http://www.naslovi.net/2009-05-29/blic/hilari-klinton-srbija-saradjuje-sa-tribunalom/1174225
Da ne otvaram novu temu, mada je možda trebalo. Ne znam zašto ne postavljate i ovakve vesti, nije loše znati.![]()

kosovo je srbija
ps.da duze traje dobro raspolozenje
ja bih tebe odmah banovao.
zamisli hrabrosti, hilari daje pozitivnu izjavu o srbiji i ti to direktno na forumu... i jos bi kao temu![]()
ja bih tebe odmah banovao.
zamisli hrabrosti, hilari daje pozitivnu izjavu o srbiji i ti to direktno na forumu... i jos bi kao temu![]()
da..stvarno Registra....pa kako sad da nastavim da pljujem po Amerima..sad mogu samo da pljuckam
da..stvarno Registra....pa kako sad da nastavim da pljujem po Amerima..sad mogu samo da pljuckam
![]()
Ma ko zna...Ameri su to............. Da mi ovo ipak uzmemo s rezervom.
s rezervom..ko ce verovati amerima
Šališ se?
Pitaš zašto državni sekretar SAD-a sprovodi politiku svoje zemlje? Isto kao da pitaš zašto baš Jeremić lobira protiv priznanja.