JohnnyBoss
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala.To sam uglavnom sve razumio.Znaci ovakav trening kakav sam ja kontao raditi je ok?Hiperintenzivni intervalni trening, dakle najobicniji intervalni trening, nego se neko verovatno dosetio da autorizuje naziv ili nesto poput toga. Razlikuju se dve vrste treninga, kontinuirani i intervalni (ima tu i nekih modifikacija) ali za ovih 10 sekundi vremena koje imam, da ti napisem ukratko. Kontinuirani je kad radis nesto bez prestanka(npr. trcanje, plivanje...itd.) a intervalni je sve sto ima pauze, trcis, odmaras i sl...
To sto si ti napisao, ako se ja dobro secam podele pripada tzv. kontinuirano-intervalnoj metodi, dakle tamo gde imas kontinuiranu aktivnost, ali se u okviru tog kontinuiteta smenjuju intervali (brzo i sporo trcanje).
Hvala.To sam uglavnom sve razumio.Znaci ovakav trening kakav sam ja kontao raditi je ok?
Mi se ne razumemo, ajde ovako da kazemo, svaki trening je vid intervalnog treninga... dakle i teretana je intervalni trening, dizes gvozdje.. pa pauza... pa opet...
Koji je cilj tvog treninga? Iskreno, sta go radio 20 minuta je malo![]()
zna li neko ?![]()
Video sam na netu na da ne mora da se rade samo sprintevi....
ako se rade sklekovi na primer, po tabata protokolu.. da li ovako treba
radim 20 sekundi sklekove maksimalnom brzinom, odmaram 10, pa opet...
ima li ovakav način vežbanja isti efekat na skidanje masti?
kada se trče sprintevi pored gubljenja masti povećava se i kondicija za trčanje, predpostavljam da sklekovima se to neće desiti ?![]()