Hidzab protiv ostatka zenskog roda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poenta je prema uvodnom postu da muževi čije žene nose hidžab mogu isto da ljube decu bez problema
:rotf:
Da al zato ce neku prostitutku taj da izljubi pa ce opet da dodje kuci i ljub ljub.
Doduse otici ce i ljubakati relikvije koje je ljubiio njih 300 pre njega, popo smocio malo maramicom, pa ce opet da dodje da ljub ljub. A ovamo felacio je strasna stvar, pa posle ode opere usta i zube.

Brate ako ti se gadi, iz bilo kog razloga da joj ljubis chku i ona tebi djokana, mozda i ne treba da se seksate. Na kraju krajeva taj djokan ce napraviti to dete a izaci ce kroz tu chku.
Uzgred evo mali neoficijalni savet, uzmi z graskom soli. Da bi uspesno napravio dete i ispalio pravu kolicinu semena i ona uspesno iznela plod sa sto manje komplikacija na porodjaju te misice dole valja stimulisati. Jezik i usne su super alatke za to, vlazne, mekane, tople, oko usta je niz medju najgusce i motoricki kompleksnije strukture misica. Govor je izuzetno komplikovana radnja. Tako da, pricaj joj dole, ljubi, dahci, palacaj, cmaci, prduckaj, vibriraj sta god, dobra je to masaza.

Ljudi koji imaju vise seksualnih partnera su nesrećni.
Mene ce podrzati ljudi koji su nauceni kako se pravilno zivi, a oni koji nisu ce shvatiti ovu temu kao salu.
Okej analni i oralni sekss nije nesto prljavo, zasto bih tu stali? Mozemo preci i tu granicu?
Meni je drago kad se ljudi hvale kako su nekad imali neku polnu bolest, onda tek shvatis da dno ne postoji. Sto te vise tapsu po ramenu, to si veci majmun.

Monogamija je za civilizovane ljude a poligamija za divljake, kao sto ce civilizovan covek od izobilja izabrati samo ono sto mu je neophodno, divljak ce zeleti sve jer nema postovanja ni prema kome i ni prema cemu, a prvenstveno nema postovanja prema samome sebi. Zato brzo oseca zasicenje i zeli nesto drugo, a civilizovan covek je zadovoljan onim sto ima i neguje to sto ima trudeci se da od toga sto mu je dato (ljubav sa jednim partnerom), napravi nesto trajno i kvalitetno.

Većina ljudi je od Boga stvorena da voli i da bude voljeno, a ne da se ugleda na životinjski svet koji je tu da služi čoveku, a ne da se čovek uči od njega.
Ovakve kvaziteorije su odraz promocije načina života koji ima za cilj samo zgrtanje novca i služenje animalnim stratima i nagonima. Duhovna rast čoveka je neprijatelj konzumerizma i zavisnoti, a samim tim i nepoželjna u drušvtu.

Ok, ja razumem da je svet Instagram pun golotinje i teškog make-up-a, ali da stavljaš svoje slike u tangama kraj bazena uz naslov "za verne obožavatelje" a klub obožavatelja čine lokalni propaliteti, to nikako ne razumem.Gde je nestala ženstvenost?

Dace Bog da to zabranimo. Gledaj, mi ne mozemo nista zabraniti, ali svako ce odgovarati za svoja dela.
Covek uopste ne treba davati nekome drugu sansu, sazaljevati nekog nego seci u korenu.

Razumem ja sve, ali kako ce Bog drukcije ljudima pokazati simulaciju pakla? Nego tako sto ce dobiti par udaraca po ledjima. To je samo deo simulacije pakla, ako budete dobri onda svako vece mozete konzumirati vino.
Ljudi nemaju potrebe da se plase Boga ako su ispravni.
Ljudi imaju potrebu da nemoralnog coveka malo vise po ledjima... Sta drugo da radis nemoralnom coveku. Isto kao kad dete vaspitas, dovoljno je samo da vidi da imas prut u ruci da bi ono shvatilo da nesto radi pogresno. Odrasli ljudi imaju malo vecu toleranciju na bol, pa umesto pruta moze lopata dobro posluziti.
Nista ja ne vidim lose u tome...

Ne vidim ja da to Bog radi, nego ljudi koji se predstavljaju u ime Boga.
A povrh toga, slozices se, prut, lopata i vecni shishkebab nisu ista pedagoska metoda. Ali Bog te voli.
Drugo, i pri vaspitanju dece, odavno se ne koristi metoda prut, vec pozitivna afirmacija. Toliko o svemu tome.

Kroz prozor, prvom prilikom kad su isti instalirani u kuhiljama, pa smo videle da svet postoji i vani

Kihinja je lepo mesto, kako za zenu tako i za muskarca.
Ako zena ne zeli da bude u kuhinji onda neka radi nesto pa nece biti. Ne moze biti bez posla, a takodje da ne bude u kuhinji... Kako onda ona doprinosi tom braku, tako sto se izlaze suncu?
Zena treba da bude finansijski nezavisna i tako nece biti rob. Generalno, to vazi za ljude. Ako nekome nesto dugujes ti si rob...
A danas samo glup covek ne moze napraviti novac.

Ne vidim ja da to Bog radi, nego ljudi koji se predstavljaju u ime Boga.
A povrh toga, slozices se, prut, lopata i vecni shishkebab nisu ista pedagoska metoda. Ali Bog te voli.
Drugo, i pri vaspitanju dece, odavno se ne koristi metoda prut, vec pozitivna afirmacija. Toliko o svemu tome.
Ja sam Bozji plagijator, ovo sto pisem nije ono cega sam ja kreator, nego sam plagijator Bozji reci.
Nasilje je zadnja opcija, naravno da treba nekad malo udariti. Jer samo tako moze shvatiti kako moze zavrsiti ako nastavi sa svojim odvratnim ponasanjem.
Jedan samar je kao hiljadu reci, posebno ako je od voljene osobe.

Kihinja je lepo mesto, kako za zenu tako i za muskarca.
Ako zena ne zeli da bude u kuhinji onda neka radi nesto pa nece biti. Ne moze biti bez posla, a takodje da ne bude u kuhinji... Kako onda ona doprinosi tom braku, tako sto se izlaze suncu?
Zena treba da bude finansijski nezavisna i tako nece biti rob. Generalno, to vazi za ljude. Ako nekome nesto dugujes ti si rob...
A danas samo glup covek ne moze napraviti novac.

Ja sam Bozji plagijator, ovo sto pisem nije ono cega sam ja kreator, nego sam plagijator Bozji reci.
Nasilje je zadnja opcija, naravno da treba nekad malo udariti. Jer samo tako moze shvatiti kako moze zavrsiti ako nastavi sa svojim odvratnim ponasanjem.
Jedan samar je kao hiljadu reci, posebno ako je od voljene osobe.
Batko, to sto ti pricas sada je podrazavanje i govor nasilja.
Jesam li to dobro razumeo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back