Jedno 2-3cm može hirurškim putem da se nadogradi, sve ostalo ćeš uleteti u neku prevaru. Tegovi, vežbe & co.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate li mozda koliko kosta to zadovoljstvo?hvala
Znate li mozda koliko kosta to zadovoljstvo?hvala
Tuga brate. Preostaje ti samo da odeš kod doktora, imaju tamo neke hormone koje ti ubrizgaju u tuki da poraste. Samo to nije baš sigurno.Pa u erakciji mi je 13cm,a opusten 8cm
Tuga brate. Preostaje ti samo da odeš kod doktora, imaju tamo neke hormone koje ti ubrizgaju u tuki da poraste. Samo to nije baš sigurno.
Doduše, ima devojčica koje se plaše velikog, pa kako bi bilo da si nađeš jednu takvu? To pod uslovom da se brineš za veličinu zbog njih, ako ti je stalo da ti je veliki da se upoređuješ sa drugim muškima, onda batali. I kad nađeš jednu takvu mazi je i pazi i nemoj nikad da je opterećuješ sa time kako ti je 'mali', jer ako je već sa tobom ona te takvog prihvata. A i trulo je imati, a kamoli pokazivati ovakve slabosti. Kapiraš?
kapiram hvala.imam ja vec devojku koja me je prihvatila i nikada mi se nije zalila jer meni je 13cm u duzini i takodje 13cm u obimu...ali ja imam 20god stai mislite hoce li jos da raste,citao sam da raste do polovine dvadesetih?
Ima li neko iskustvo sa hidro pumpama za povecanje penisa?
kapiram hvala.imam ja vec devojku koja me je prihvatila i nikada mi se nije zalila jer meni je 13cm u duzini i takodje 13cm u obimu...ali ja imam 20god stai mislite hoce li jos da raste,citao sam da raste do polovine dvadesetih?
ja imam. poveco mi se za 10 cm sad je prevelik pa ne znam sta cu
sad mi treba pumpa za smanjivanje