E ovo mi se dopada - hidrokolon - resenje za fizicku neaktivnost i gojaznost...! Opa!
Nego, draga, batali ti hidrokolon i sarene laze o 'losoj probavi' - nase telo ima odlicnu probavu ako ga hranimo onim za sta je predisponirano da vari: ako ga hranimo djubretom, neuobroceno, pa sve uz dodatak hronicnog stresa i potpune fizicke lenjosti - onda nazovimo to pravim imenom a ne 'losom probavom'. Ajde ti fino kod nekog nutricioniste da ti odredi nacin ishrane, pa onda angazuj licnog trenera da ti odredi plan fizickih aktivnosti, pa malo ispeglaj svoje zivotne prioritete i tako smanji stres, i videces kako ti hidrokolon uopste nece trebati. A to - da ti neko gurne cevku anorektalno i isklistira te - zarad lenjosti da vratis svoje telo prirodi (i prirodnost svom telu) je za mene potpuno sumanuto, a bogami i u nekom smislu - vrlo autoagresivno (moglo bi se tu psihologizirati na temu pa pomenuti i potisnute seksualne pulzije, no ajde da se drzimo puke telesnosti i hidrokolona kao 'metode' - samo za sta, pitamo se sada mi??).