Hey you

ponedjeljak, 13.02.2023. 08:14

Danas je sestriću Radošu dvadeseti rođendan. On je brucoš na elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Juče je imao težak ispit. Nakon njega sjeo je na autobus i jutros je stigao u Trebinje. Sad spava. Kad se naspava doći će kod ujka i bake. Stanujemo u istoj zgradi. Nas dvoje ćemo ga častiti kešom. Osym toga koopeeo sam moo: Pravoslavni molitvenik, knjigu: Sveti Teofilakt Ohridski - Tumačenje Jevanđelja po Luki i Jevanđelja po Jovanu. Knjiga je boli glava za pravoslavne vjernike. Velikog je formata, ima oko 540 strana. Nije filosofiranje, svako je može razumjeti.

Nikad me bolje kladža nije išla kao u posljednjih dvadesetak dana. U plusu sam oko 200€. Što je najgore čini mi se da sam pronašao način igre pomoću kojeg ću redovno biti u plusu. Prije svega zaradio sam na NBA sistemima. Jedan fiks, sistemi 4/6, 5/7,6/8. Prolazio sam i na običnim tiketima. Evo prepisaću dobitni tiket od sinoć:

Napoli - Cremonese 1&3+@1.49
Villarreal - Barcelona 2@1.83
Maritimo - Braga 2@1.7
Siakam (Toronto)više od 24,5 poena@1.7
Bojan Bogdanović više od 22,5 poena@1.85

kvota: 14.58

Čekam da se Radoš naspava, pa da dođe kod nas.

to be continued...

p8102_k_v8_aa.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Од данас само на овом блогу пратите директан пренос онога шта ми се дешава ових дана...

Па каже...

09.03.2023.

Ипак се окреће! Here comes the rain again. Опет ме прате дротови. Одлично! Хвала им! Баш ми је нешто досадно. Монотоно ми је. Баш ми треба мало заебанцееја са дротовима. Дешавају ми се филмови: Труманов шоу, Леон професионалац, серија Човјек у висиком дворцу. Има још филмова. Тек сам се пробудио. Нека читалац извине. Значи мој поштар Зденко јуче ми, као скоро сваки дан, донесе неколико књига. Глупи дротови су скалпелом направили велики рез и извршили увиђај које књиге читам. ГД и данас уредно прислушкују моје телефоне.

Знате ли ко је Philip Kendrick Dick? Чувени сф писац. Објавио пуно сф књига. Суви геније. Он би од овога шта се мени дешава направио Бестселер.

Треба да доручкујем. Пишем касније наставак.

То бе цонтинуед.

10.03.2023. 19:15

Danas sam bio glavni junak filma: Trumanov šou, part III. Evo kako se to desilo... Neki guzonjin sin je neki dan pisao nešto na fb. U njegovom postu je umjesto Jesu napisao Je su. Nakon toga me vrijeđao, nazivao me majmunom i još nekim pogrdnim riječima. Dva puta me zvao telefonom . Odbio sam da mu se javim na telefon.

nastaviće se...

Jutros sam krenuo u Portogalo. Padala je kiša. Već sam bio na ulazu u Portogalo. Onda me iz daljine zovnuo konobar iz Portogala i rekao da me unutra čeka brav i da ne idem unutra dok je on unutra....

Poslednja izmena:
Bog je zapovijedio da je nedjelja dan za odmor. Za vas koji pratite moj blog malo muzikice...

Dotičnog Afrikanca sam gledao lajv u diskoteci u Blažuju. Više mi se to svidjelo nego njegov koncert u Zetri. Nekako je atmosfera bila intimnija. Svi smo pjevali sve pjesme.

12.03.2023. 22:18.

Još jedan dan u kojem sam Truman. Džorža juri 16,000 policajaca grada Čikaga. Yeboteeeeee. Ne smiju ništa krimimalcima, nego se zamajavaju sa mnom, koji ne bi mrava zgazio.

Samo za drotive grada Trebinja.

Back