Herpes ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Reyna

Aktivan član
Poruka
1.094
Pre par dana mi je pukla usna. Bar je meni to tako izgledalo. Kao kada se od zime onako osuse usne, a onda se malo oljusti kozica. To medjutim brzo prodje, a meni traje vec tri dana, sada vec cetiri.
Mislila sam da je herpes, ali sudeci po onome sto sam citala, ovo se ne ponasa tako.
Dakle, samo je crvenkasto, malo je peckalo na pocetku, i izgleda kao mala opekotinica veliko je svega milimetar- dva. Tretiram Bivacinom (prah) tako da se stvorila fina krastica, koja se ljustila, tako da se malo smanjilo. Nema nikakvih plikova, nikakvih iscedaka, nista.. Evo sada je pocelo da me malo svrbi, kontam da "prolazi" pa zato. Da li neko ima predstavu ili ideju sta je to i da li da idem da radim bris?

Pa da to hocu da uradim, uradila bih vec prvi dan. Zato i pitam prvo ovde, a ne da idem bezveze. Nije kao da mi se bacaju pare za gluposti i cima bezveze.
Nego, mene zanima da li je herpes ili ne posto ga do sada nisam nikad imala i zaista ga i dalje ne zelim.

Pa da to hocu da uradim, uradila bih vec prvi dan. Zato i pitam prvo ovde, a ne da idem bezveze. Nije kao da mi se bacaju pare za gluposti i cima bezveze.
Nego, mene zanima da li je herpes ili ne posto ga do sada nisam nikad imala i zaista ga i dalje ne zelim.

Herpes bi primetila i pre nego da ti je pukla usna, herpes nije kada ti se osusi i pukne ti usna, to dolazi na kraju, Plus, osetila bi da ti je pao imuno sistem. A ako jeste herpes, pojavljivace ti se do kraja zivota, nema veze da li ga zelis ili ne.

Back