HeroWar

******,vec sam potvrdno odgovorio na nemanjinu ponudu da preuzmem sajt,ali ako ti Devile bolje znas o sajtovima,slobodno mozes da preuzmes ovaj na geocities.samo se dogovorite da li da bude na geocities ili na dzabe.com,da ne pravimo dzabe dva sajta.
Sad ne znam koliko forum zauzima,ali nam je to mozda i najpotrebnije.Istoriju mogu i ja napisati,samo mi se javite kada se dogovorite pa cu ovde objaviti.
ja mislim da je ovaj sajt na geocities sasvim dobar samo da se ubaci forum i poneka slicica(na primer nase "licne karte"sa avatarima sa krstarice).
pozzzz

predlozio sam i da se napravi spisak neprijatelja guilda,igraca koji su puno puta napadali nase clanove(da se dzna njihov def),pa onda da ih mi ostali lepo izdeljamo....
trenutno prevodim herowar manual,da ga objavimo na sajtu.

Odlicno...javljaj kako napredujes.
Nego,sta se desava sa Hero War sajtom....danas sam samo dvojici dao po folowera a svi ostali mi javljaju gresku...
...ma,probacu ponovo kasnije.

ej forum je odlican,bar na prvi pogled,meni se mnogo vishe svidja krstasi,nego kgi,a sta mislite na nesto kao serbian wariors ili slicno?ciji ce sajt da bude zvanican,meni ne smeta ali kako hocete,preveo sam nesto vise od pola manuela,za sutra zavrsavam.Ima sve ono sto se nalazi i na njihovom sajtu.Na bilo kom sajtu koji otvorimo trebalo bi da mi sto se ovde pri ukljucili budemo sa nekim statusima,u odnosu na novouclanjene...bar ja tako mislim..Ja sam prepustio sajt zool-u da ga malo graficki ulepsa.Sta mislite o listi neprijatelja?

Žao nam je, ali vaša šifra nije dostupna jer vaš nalog nije aktivan. Kontaktirajte administratora foruma za još informacija

@Shadow
Shta se deshava....ne mogu da se ulogujem....ne prihvata shifru...jbg...ishao sam na ono da mi poshalju shifru ali pisalo je ono shto sam gore napisao...

NEMANJA BOLJE DA SE SVI FOKUSIRAMO NA JEDAN SAJT NEGO DA IH PRAVIMO STO,TAKO DA JE NAJBOLJE DA SVI POMOGNEMO SHADOWU,POSTO JE NAJDALJE STIGAO,A OVA DVA SAJTA(TVOJ I DEVILOV)DA STOPIRAMO.EVO JA CU DO VECERAS DA ISKUCAM NEKU MINI ISTORIJU,I SHADOWE,AJ UBACI bRZ ODGOVOR NA fORUM.MNOGO JE LAKSE SA NJIM.
Ups , izvinite na Caps Lock-u.

Back