HeroWar

koliko sam ja izvalio.....
sronghold je passive skill,znaci da ide samo uz neki armor
npr.Full Plate Mail :: +0att , +90,000def , Stronghold
Spirit Armor :: + 1,000att , +def 80,000 , Stronghold, Haste
.................................................................

e ljudi molim vas uradite nesto,jedan "bloodlust"(10734) me unisti,uzeo mi je oko 1 mil, ima defense od oko 129228. please help!!! izgleda da se nameracio na mene!!!

Ma da,tacno milion

NightRider vs. bloodlust

NightRider attacks bloodlust for a total of 434800 damage!

bloodlust retaliates for 141784 damage!

NightRider has seriously crushed bloodlust!

From the ruins of the battle: 6766 gold has been plundered.

You have gained 2473 experience!

koja ispala brate.
ZooL Class: Warrior
Level: 9
Energy: 5
Experience: 820907
Mana: 1000
Gold: 50
Followers: 65
Attack: 110494
Defense: 93770
Learning: 100%
Regen: 100%
Mana Regen: 33500
Income: 6600gp
Networth: 20729gp

shta mislite o novom imenu guilda:
+++Krst@shi+++
poslao sam ovaj predlog nicMa-u,i dao sam mu moj broj icq-a posto imam mnostvo dobrih predloga za sajt(neke slike,kratak istorijat guilda i mozda neki forum za clanove).
sto se tice vodje mislim da je najbolje da ga ne biramo nego da ostanemo na ovome,samo da se obicni clanovi preimenuju u pocasne kako budu napredovali.
poz

Devils_Advocate
Class: Warrior
Level: 5
Energy: 15
Experience: 259777
Gold: 477
Followers: 28
Attack: 88561
Defense: 41470
Mana Regen: 33600
Income: 2800gp
Networth: 8625gp

Evo napredujem...

Zool:
koja ispala brate.
ZooL Class: Warrior
Level: 9
Energy: 5
Experience: 820907
Gold: 50
Followers: 65
Attack: 110494
Defense: 93770
Mana Regen: 33500
Income: 6600gp
Networth: 20729gp

shta mislite o novom imenu guilda:
+++Krst@shi+++
poslao sam ovaj predlog nicMa-u,i dao sam mu moj broj icq-a posto imam mnostvo dobrih predloga za sajt(neke slike,kratak istorijat guilda i mozda neki forum za clanove).
sto se tice vodje mislim da je najbolje da ga ne biramo nego da ostanemo na ovome,samo da se obicni clanovi preimenuju u pocasne kako budu napredovali.
poz

Ime moze da bude i +++Krstarica Gang Inc.+++

Nego da se dogovorimo sledece:
1.Ko ce da radi sajt.
2.Istoriju gilda i slavne bitke (Kao kad smo unistili prvog na listi,AiT-a)
3.Sta treba imati da bi se uslo u gild
4.Konacno ime gilda i clanove gilda i recrut link
5.I po mogucnosti,neki clicker.Naprimer,startujes program i ono imas sve clanove gild ai njihove linkove.Po mogucnosti u .exe fajlu.

Ime nije loshe,ali mislim da je bolje+++Krst@shi+++ posto ima veze sa srednjim vekom i herojima.
1.Pa valjda nicMa,on je napravio i ovaj.samo je pitanje koliko ima prostora posto mislim da je to Yahoo!-ov free hosting.
2.to sam i mislio.da mu saljemo onako ceo tok bitke pasteovan(bitke u kojima smo uzeli npr.preko 300-400 000)
3.za pocetak dok nas ne bude vise bolje je da ne bude ogranicenja
4.najbolje da se dogovorimo izmedju mog i tvog predloga,ono na sajtu je predugacko i neoriginalno.
5.ne razumem sta mislis pod ti clickerom.ako mislis na program koji automatski ide na one linkove,on se mora napraviti,sa mogucnoscu da prepoznaje ona slova na u slici sto je prilicno tesko.
a ako mislis samo zbirku linkova,pa to moze da se uradi i u Word-u.

Momci,svaka cast na entuzijazmu. 8-)

Nazalost,slabo stojim sa programiranjem i uopste tim stvarima,pa od mene neke vajde nema...
jedno je sigurno i to mogu licno da vam garantujem,na Krstinom forumu cete uvek biti maximalno ispostovani
i budite uvereni da ce uvek biti mesta za Hero War....
...sta god da se desi sa guildom i forumom...

Poz.

hvala father.mislim da je ionako clicker nepotreban.ako vas vec mrzi da dolazite na forum,prekopirajte onaj moj post sa linkovima u Word i odatle dodavajte followere.

e ovo preko geocities je free i ima samo oko 15mb,valjda,a posto ja ne mogu mnogo da se bakcem sa tim mislim da je bolje da ga neko preuzme,neko ko vise zna o sajtovima,ja sam poceo ali moze neko drugi da nastavi...

Back