Heroji

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја се ни најмање не стдидим тих олоша. Искрено их се гадим.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 493008

Uludo dati životi , imali smo slavnu prošlost !
Uspeli su ovi novokomponovani sve da uprljaju i zagade !

Који ми? МИ Срби јесмо имали славну прошлост. А овај што су га вешали у Ваљево је одмах после прављења ове слике плакао ко девојчица. Причали ми старци који су донели столицу. Био је кокошар и ситан лопов. Дружио се са олошима као што су Хинко Мајер и Борота, ( лоповома, сецикесама и убицама). Што у свом крају није подизао устанак, него је дошао да мути воду у Србији, где је важило 100 за једног, битанга?

Pogledajte prilog 493008

Uludo dati životi , imali smo slavnu prošlost !
Uspeli su ovi novokomponovani sve da uprljaju i zagade !

Pa i nisu, ne mogu oni zagaditi slavnu prošlost, samo su sebe zagadili i zagađuju što je vidljivo i načinom života koji žive.

Uključiti tv i eto im stvarnosti i vojvoda na čelu kolonije, isto što su hteli i preci im.

Jednom sluganjski gen, uvek pokori sluga.

- - - - - - - - - -

Који ми? МИ Срби јесмо имали славну прошлост. А овај што су га вешали у Ваљево је одмах после прављења ове слике плакао ко девојчица. Причали ми старци који су донели столицу. Био је кокошар и ситан лопов. Дружио се са олошима као што су Хинко Мајер и Борота, ( лоповома, сецикесама и убицама). Што у свом крају није подизао устанак, него је дошао да мути воду у Србији, где је важило 100 за једног, битанга?

Ti znaš , bio si tamo :dash:

Još mi najstrašnije i naj smešnije kad neki picopevac počne da pljuje po komunistima Titu i NOBu , a ispilo se van tog vremena.
Ko po običaju čovek kad nema ništa u životu ili postane prazan kao kanta, uhvati se nacionalizma, mržnje ili neke ideje i mantra ko manit !
Šta sve ne hodi zemljom !
Da ti ne kažem šta sve ***** ne radja !!!!

Zato smo i na repu Evrope i sveta, jer nam ništa nije sveto i ne držmo do istorije i tradicije !
I tražiš da te neko poštuje !!!????

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Kakva stolica, na slici se lepo vidi klupa,
Može čovek Stevana da optuži da je ********* , Staljinista , secikesa i krivac za nemačku represiju ali da je bio kukavica i da nije imao hrabrost to je čista izmišljotina.

Poslednja izmena:
Čiča imao plan.:hahaha::hahaha::hahaha:Koji plan je imao?Da prati stada ovaca kako bi se obezbedio jagnjetinom?Da kolje po Vraniću bebe u kolevci?Da potpisuje sporazume u Bosni sa ustašama kako priznaje vrhovnu vlast NDH u Bosni dok punom radi Jasenovac?Planovi su mu u najmanju ruku sumanuti.Bolje da ništa nije planirao.

Ти о ДСР ништа незнаш!!!
Само си зли комунац.

I to je misao i shvatanje vecine srba danas.
Moja Srbija je moje selo, moj grad i par naselja okolo, Sumadija, Pomoravlje ili neki od 22 okruga u Srbiji.
Van tog okruga to nije moja Srbija, svako za sebe...
Prevelika je Srbija danas, ocigledno da prema mentalitetu i psihi ljudi , ona treba da bude okrug do okruga, ne veca.

Човече да ли си свестан да о устанку и борби против непријатеља треба да одлуче Срби а не неки кумровчани, опузенчани,
израиљћани, мариборчани...
**** се њима колико ће Немци Срба да пострељају, кућа да попале и на колико окупационих зона ће да поделе Србију.

Oboje, gore pomenutih su bili komunisti. Prema napaljenim komunistima niko nije imao milosti. Stjepan (Stevo) Filipović nije molio za milost kako je neko gore napisao, već je uzvikivavši komunističke parole i veličajući Staljina isprovocirao nemačkog vojnika koji je hteo da ga udari kundakom puške, a Stjepan je pokušao vojnika da udari nogom, izgubio ravnotežu na uskoj klupici i obesio se.
Postupanje obojice ne bih nazvao herojstvom (eventualno neustrašivošću), već ludilom davanja svog života za komunističke ideale. Nisu oni jedini. Mnogi su dali svoj život u slavu Broza , Staljina i ideale jevrejske izmišljotine zvane komunizam.

Кад мајка Златија Гредељевић, сељанка из села Биоске у подножју планине Таре, испраћа четири сина у рат овако им говори: „Моји синови, моји соколови, ви идете у рат да браните отаџбину! Слушајте своје старешине, али послушајте и мајчин савет: туђе не дирајте, са мртвог ништа не узимајте, рањенику ма чије војске помозите да преболи ране, сви су они нечији синови. Кући се не враћајте покуњена чела“.

АНТОНИЈЕ ЂУРИЋ
Највећи непријатељи Србије су они са српским именима и презименима
https://srbin.info/2015/04/20/antonije-duric-najveci-neprijatelji-srbije-su-oni-sa-srpskim-i/

Ovo je Srbija mojih predaka a ne Srbija komunističkih antihrista,probisveta i secikesa,koji isecaju neprijaljskom vojniku penise i stavljaju istima u usta i crtaju im kukaste krstove po čelima

Кад мајка Златија Гредељевић, сељанка из села Биоске у подножју планине Таре, испраћа четири сина у рат овако им говори: „Моји синови, моји соколови, ви идете у рат да браните отаџбину! Слушајте своје старешине, али послушајте и мајчин савет: туђе не дирајте, са мртвог ништа не узимајте, рањенику ма чије војске помозите да преболи ране, сви су они нечији синови. Кући се не враћајте покуњена чела“.

АНТОНИЈЕ ЂУРИЋ
Највећи непријатељи Србије су они са српским именима и презименима
https://srbin.info/2015/04/20/antonije-duric-najveci-neprijatelji-srbije-su-oni-sa-srpskim-i/

Ovo je Srbija mojih predaka a ne Srbija komunističkih antihrista,probisveta i secikesa,koji isecaju neprijaljskom vojniku penise i stavljaju ih istima u usta i crtaju im kukaste krstove po čelima

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije

Poslednja izmena:
Ne znam za Stevu ali njegovog brata Šimuna treba da slavimo kao primer čoveka koji je svojim postupkom prevazišao osnovni interes da živi i time zaslužio večnu slavu od nas Srba. Iako Hrvat ili poluhrvat (šta li je zaboravio sam već) prilikom streljanja u Kragujevcu od Nemaca nije tražio izuzeće pozivajući se na svoje Hrvatstvo niti je tražio bilo kakvu milost iako je mogao ( Hrvate nisu streljali) .
Ali jesu crvene..
Koj Hrvati u Kragujevcu?Imaš neki podatak o njemu?

Stidimo ih se jer su budale a ne heroji.
Ti su ljudi imali makar neki cilj, ideju vodilu za koju su ginuli ( Šta ovi današnji imaju ? ) kako pokrasti i obogatiti se za vreme mandata !

Ti okrećeš temu i priču naopačke.
Pogledaj da ti ne gledaš sa krive obale !

Naši se nisu klanjali nikome al tebi bride kolena ispod onog Kurtza, jel se mali tako zove :mrgreen:
Naučilo to brate/sestro :ortaci2:

Back