- Poruka
- 15.885
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 676244
Evo ga borac za prava i demokratiju
Зашто мислиш да неког боли к.рац шта је вама тисућљетним слуганима мржња? Колико су ваше бригаде побиле баба и дедова 1995, од Книна до Мањаче? Колико цивила у оним селима преко Уне 1995?
Зашто је теби поштено да капетан Драган толико робија а од твојих нико?
У оној Иваници, близу Дубровника, после рата са хрватске стране пуцали и убили човека повратника. Да ли је неко одговарао?
Болесник који је поставио пушкомитраљез када је опозиција хтела да избаци ћопавог из куће смећа.Šljivančanin je titoista i kumunjara u srži.
copavi je u njoj sahrnajen koliko i tvoj dedeka.Болесник који је поставио пушкомитраљез када је опозиција хтела да избаци ћопавог из куће смећа.
Небитно, твој херој је поставио пушкомитраљез када су хтели ту срамоту да склоне. А сви знамо и шта се дешавало у Вуковару и колико је било крени-стани ситуација и непотребних смрти.copavi je u njoj sahrnajen koliko i tvoj dedeka.
Tvoj šljivoglavac misli da jeste.copavi je u njoj sahrnajen koliko i tvoj dedeka.
Hahhahahahaha ja za ovo vreme koliko sam na Krstarici, gluplju izjavu u zivotu nisam cuoPogrešno! Heroji nisu Arkan, Legija, Šljivančanin i general Lazarević, nego Đinđić , Boža Đelić, Vlahović, Boris Tadić i drugi junaci 5.oktobra, a evo i zašto:
Đinđić jer je imao "viziju", isporučio Slobu u Hag i dobio metak,
Boža Đelić ("nemoj da mi diraš Majku") je zaslužan za reforme i lep život od 2000. do danas i visoke plate, ako nas je neko usrećio on je sigurno...
Vlahović ministar privrede odradio maestralno privatizaciju, opljačakao i privatizovao sve što je moglo da se obradi...
Boris Tadić se izvinio hrvatima što su nas klali i rasformirao nam vojsku....
Činjenice da se danas radi za 200 evra puno radno vreme, a da su troškovi života osnovni 500 evra, zanemarite jer je to mala cena za demonkratiju i evropsku budućnost! Pitajte Hinduse kako im je kad rade za 200 rupija, ili one u Eritreji koji rade za džabe....
Ti si decko izgubljen slucaj. Tebi nema pomoci.Pogrešno! Heroji nisu Arkan, Legija, Šljivančanin i general Lazarević, nego Đinđić , Boža Đelić, Vlahović, Boris Tadić i drugi junaci 5.oktobra, a evo i zašto:
Đinđić jer je imao "viziju", isporučio Slobu u Hag i dobio metak,
Boža Đelić ("nemoj da mi diraš Majku") je zaslužan za reforme i lep život od 2000. do danas i visoke plate, ako nas je neko usrećio on je sigurno...
Vlahović ministar privrede odradio maestralno privatizaciju, opljačakao i privatizovao sve što je moglo da se obradi...
Boris Tadić se izvinio hrvatima što su nas klali i rasformirao nam vojsku....
Činjenice da se danas radi za 200 evra puno radno vreme, a da su troškovi života osnovni 500 evra, zanemarite jer je to mala cena za demonkratiju i evropsku budućnost! Pitajte Hinduse kako im je kad rade za 200 rupija, ili one u Eritreji koji rade za džabe....
Ti si decko izgubljen slucaj. Tebi nema pomoci. Topolnica ili Laza ti je jedina opcija
Dosadan si kao tesne gaceZar vas Mićan na kursu nije naučio da budete barem malo originalniji? Ti više ne praviš razliku između žutih soroševaca i ovih tvojih.
Treba te prijaviti šefu bot-buljubaši, da svojim botovanjem donosiš više štete nego koristi vašoj stvari.
Dosadan si kao tesne gace
Smorio si meKad je smena?Jel te danas plaćaju kao ostale budžetlije, po nedeljnom?
Dzaba ti ta izvikana prica podrepasu zuti.
Arkan je proizvod db titoisticko kardeljovo dolanceve kuhinje.
On je kao i seselj bio prodana dusa koristena za lose Srbiji.
Šljivančanin je ostao odan državi i uniformi. Mnogi njegovi drugovi iz JNA su se naprasno penzionisali i dezertirali, neki su predavali kasarne i garnizone kao onaj u Varaždinu.... Vukovarske ustaše su dobile po tamburi od druga Šljive... za mene i to je nešto.....Zašto je Šljivančanin heroj?