Heroji su konacno heroji

vesala-protest-nogo-stefan-stojanovic-01.jpg

Pogledajte prilog 676244
Evo ga borac za prava i demokratiju

Овог левог смо потценили. Човек је показао да је од речи и карактера. Мало смо наивни, није нам било одмах јасно ко га је нападао. То је увек сигуран знак. Али сте по обичају толико лармали и рикали према њему, да смо га запоставили.
Радуловић и још њих 7 су последњи чувари демократског капацитета ове земље. Спао нам парламентаризам на 8/250, тј, на 3%, дотле смо стигли.

Pogrešno! Heroji nisu Arkan, Legija, Šljivančanin i general Lazarević, nego Đinđić , Boža Đelić, Vlahović, Boris Tadić i drugi junaci 5.oktobra, a evo i zašto:
Đinđić jer je imao "viziju", isporučio Slobu u Hag i dobio metak,
Boža Đelić ("nemoj da mi diraš Majku") je zaslužan za reforme i lep život od 2000. do danas i visoke plate, ako nas je neko usrećio on je sigurno...
Vlahović ministar privrede odradio maestralno privatizaciju, opljačakao i privatizovao sve što je moglo da se obradi...
Boris Tadić se izvinio hrvatima što su nas klali i rasformirao nam vojsku....
Činjenice da se danas radi za 200 evra puno radno vreme, a da su troškovi života osnovni 500 evra, zanemarite jer je to mala cena za demonkratiju i evropsku budućnost! Pitajte Hinduse kako im je kad rade za 200 rupija, ili one u Eritreji koji rade za džabe....

Зашто мислиш да неког боли к.рац шта је вама тисућљетним слуганима мржња? Колико су ваше бригаде побиле баба и дедова 1995, од Книна до Мањаче? Колико цивила у оним селима преко Уне 1995?
Зашто је теби поштено да капетан Драган толико робија а од твојих нико?
У оној Иваници, близу Дубровника, после рата са хрватске стране пуцали и убили човека повратника. Да ли је неко одговарао?

Kad shvatiš da sa njima uopšte nema potrebe da bilo šta razgovaraš, biće ti mnogo lakše.
Nisu dostojni naših odgovora. Gubiš vreme.

copavi je u njoj sahrnajen koliko i tvoj dedeka.
Небитно, твој херој је поставио пушкомитраљез када су хтели ту срамоту да склоне. А сви знамо и шта се дешавало у Вуковару и колико је било крени-стани ситуација и непотребних смрти.

Pogrešno! Heroji nisu Arkan, Legija, Šljivančanin i general Lazarević, nego Đinđić , Boža Đelić, Vlahović, Boris Tadić i drugi junaci 5.oktobra, a evo i zašto:
Boža Đelić ("nemoj da mi diraš Majku") je zaslužan za reforme i lep život od 2000. do danas i visoke plate, ako nas je neko usrećio on je sigurno...
Vlahović ministar privrede odradio maestralno privatizaciju, opljačakao i privatizovao sve što je moglo da se obradi...
Činjenice da se danas radi za 200 evra puno radno vreme, a da su troškovi života osnovni 500 evra, zanemarite jer je to mala cena za demonkratiju i evropsku budućnost! Pitajte Hinduse kako im je kad rade za 200 rupija, ili one u Eritreji koji rade za džabe....
Hahhahahahaha ja za ovo vreme koliko sam na Krstarici, gluplju izjavu u zivotu nisam cuo

Ti si decko izgubljen slucaj. Tebi nema pomoci.

Poslednja izmena od moderatora:
Donekle si pogodio za Sljivancanina ,regularno bio je vojnik ok ,pa i kapetan Dragan dobrovoljno dosao ali ono drugo u pravu si sve UDBA. Sta reci kada je Sljivacanin zamolio Seselja da mu pomogne u odbrani ,ovaj ga je oduvao sa nemam vremena prvo sebe da spasavam . A njega ,Frenkija i Jovicu Stanisica su jedino pustili.

Dzaba ti ta izvikana prica podrepasu zuti.
Arkan je proizvod db titoisticko kardeljovo dolanceve kuhinje.
On je kao i seselj bio prodana dusa koristena za lose Srbiji.

Treba napomenuti da je Arkan išao glavom tamo gde mnogi "veliki srbi" nisu hteli ni nogom, da je išao napred u borbi kad su se drugi povlačili....
Postoje svedočenja srpskih civila koje je Arkan sa svojom jedinicom spasao od ustaškog noža, po meni to je dovoljno za mene da ga nazovem herojem....
Što se čarape tiče, navlačio je u inostranstvu i uzimao od onih koji su pljačkali pola sveta....
Čovek je imao crnu, sivu i belu stranu svoje ličnosti..... za neke je heroj i dobrotvor, za hrvate i srpske evropejce verovatno zločinac...

Back