HEROES

Sajlar naizgled umro a u stvari nije umro, Piter naizgled umro a u stvari nije umro, Nejtan skoro umro ali ipak nije. :mrgreen:

... Drugim recima, slicno kao u poslednjoj epizodi svake sezone HEROES. :p
zajebao sam se i odgledao i trecu sezonu(dosadno mi bilo)..ocekivao sam da ce biti sranje,ali sam se cak i ja iznenadio :) koja im je ona fora na kraju,epska bitka izmedju Sajlara i Pitera izmedju zatvorenih vrata? Doslo mi je ruku sebi da otkinem posle te scene sto sam uopste pustio glupost...

Mislio sam da komentarisem, ali imam utisak kao da mi nesto fali. Kao da nisam gledao neke epizode, a ubedjen sam da jesam. Ili je ono krecana - pa sam poceo da zaboravljam stvari...

Inace ovako sta znam. Nista se posebno nije desilo. Sve je klasika...

Prekjuče sam skinula duplu epizodu i uveče sam počela da gledam...negde na pola epizode sam zaspala...bukvalno. :lol:
Juče sam dovršila epizodu ( preko dana).
Uopšte mi više nije jasno o čemu se radi u ovoj seriji + ima previše likova, a još uvode i nove.
Nemam velika očekivanja kada su Heroes u pitanju (samo da se Zachary Quinto pojavljuje u određenoj meri :per: ), ali ono mi je bilo toliko dosadno (posebno svaka cena u kojoj se pojavljuje Hiro)...spava mi se dok pišem o tome.

Danas sam pogledala treću epizodu i malo je bolja, čak mi se i svidela donekle. :mrgreen:
Mada mi uopšte nije jasno zašto uvode još novih likova :roll: ...mislim na onu devojku koja ima moć "slušanja u boji" ili tako nešto ...neka vrsta sinestezije

Dobro, ok sto uvode nove likove - ali uvode ih ko da padaju s' Marsa. Ko su uopste ti likovi, ne znamo ni kako se zovu. Imam osecaj kao da nisam gledao neke epizode u kojima su se oni pojavljivali. Kao da imam neku prazninu u secanju.

Sa druge strane koje moci ima ovaj lik sa kompasom - prvo telekineza, pa onda neka vidovitost, pa mastilom radi sta hoce - davi ljude, tetovira kompas... Crazy... Na kraju sravni kucu sa zemljom...

Ova devojka ce ocigledno biti nova Piterova ljubav, ali sta je sa onom starom. Nikad nisu razjasnili sta se desilo sa Irkinjom... Pa onda gde je ona malecka koja pronalazi ljude - Molly. A navijacica vise izgleda nema brata i kevu - povremeno se pojavi cale i to je to... Pola likova su pogubili, a izmishljaju nove koji samo padaju sa neba...

Uh, ne znam ni ja sta je bilo sa njim. Znam da je trebao da postane ono nesto, pa je radio sa zlocama da se spasi, pa je bila tu neka izdaja sa njim i Noom i sta je na kraju bilo sa covekom ne znam. Mozda se vratio u Indiju...:confused:

JA GLEDAM HEROJE!! evo da se "ubacim"
doduse samo zbog Sylara, ali gledam
dok sam gledala trecu sezonu (ili chapture koji god) samo sam navijala da ih pobije sve k'o g..na
Hiro me nervira extra, premotavam kad mi se on pojavi na malom ekranu Tv prijemnika
kasnim sa cetvorkom tako da se sad spremam da odgledam epizodu u kojoj se napokon pojavljuje Mohinder pa da vidim sta je to T beg uradio (Sajmon, ali T beg ostaje T beg)
i sta ce biti sa Sylarom...

Ja bas uvek navijam protiv Sylara. :D

Moje omiljene likove Elle i Daphne su pobili, a Mat je polu Sylar. Petrelije nikad nisam nesto voleo, ovi ostali su negativci. Tako da vise nemam za koga da navijam. Hiro nije ono sto je bio bez unspecial Anda. :)

Back