Truman
Elita
- Poruka
- 23.227
Posle dužeg vremena pročitah jedan klasičan roman i nisam pogrešio. Glavna junakinja Izabela devojka je za udaju sa pozamašnim nasledstvom koje je iznenada dobila i oko nje se vrzmaju prosci ( iz aristokratije ), međutim ona iz nekog samo sebi znanog razloga odabira najgoreg. Psihološki roman koji se bavi ženskom prirodom je izgleda aktuelan i danas.
za one koji su pročitali dva pitanja:
1. Zašto je odabrala onog koristoljubivca?
2. Kraj romana mi nije najjasniji...što se vratila u Rim? Pretpostavljam iz obaveze, al s druge strane autor ne daje konačni odgovor da li je američki udvarač konačno izvisio.
za one koji nisu pročitali - preporuka ako se ne plašite romana koji imaju preko 700 str. ( eto gde brzo čitanje koristi
). Mislim da može biti i korisno kad odeš u jedan sasvim drugi svet ( anglo-američka aristokratija s kraja 19. veka ) i vidiš šta je bilo različito, a šta sasvim isto.
za one koji su pročitali dva pitanja:
1. Zašto je odabrala onog koristoljubivca?
2. Kraj romana mi nije najjasniji...što se vratila u Rim? Pretpostavljam iz obaveze, al s druge strane autor ne daje konačni odgovor da li je američki udvarač konačno izvisio.
za one koji nisu pročitali - preporuka ako se ne plašite romana koji imaju preko 700 str. ( eto gde brzo čitanje koristi