DeTro_bbb
Primećen član
- Poruka
- 648
Kako se u 2023 godini resiti hemoroida,ono pitam za druga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti Faktu čepići nemaju nigde da se nađu, obišao sam više apoteka širom grada i svi kažu da je nestašica njihovih proizvoda. To je bilo pre neki mesec doduše, ne znam je li se u međuvremenu situacija promenila.Ako nije strasno Faktu cepici, hipermangan kupka, bolji jastuk na kojim ces sedeti.
Čitao sam skoro neku studiju po kojoj ljuta hrana nema veze s tim, a i iz sopstvenog iskustva mogu da kažem da ljut(kast)o ne "provocira" šuljeve nešto naročito. Ovo ostalo okej.Izbacis ljuto, zacinjeno, vise mahunarki recimo i salata....
Moja prijateljici koja bas ima probleme kaže da cepici od katariona bas pomažu.Mast od nevena
operacijom.Kako se u 2023 godini resiti hemoroida,ono pitam za druga![]()
Operacija je poslednji potez,a umeju i posle operacije da se povrate.operacijom.
Ali pitao je kako moze da se resi. To je jedini nacin, sve ostalo je preventiva ili sprecavanje pogorsavanja. Higijena, razne kreme i sl.Operacija je poslednji potez,a umeju i posle operacije da se povrate.
Ali opet se ni stim ne resava,jer se opet vracaju.kada se dobiju,treba ih odrzavati higijenom i mastima protiv njih samih.Ali pitao je kako moze da se resi. To je jedini nacin, sve ostalo je preventiva ili sprecavanje pogorsavanja. Higijena, razne kreme i sl.
Hvala bogu da je ispalo dobro.Mnogi posle hemoroida imaju posle problem sa cebelim crevom.Kod mene se tako pojave,krvari,ali ne toliko,pa sam koristio Fak-tu mast,ali mi nije pomagala,kao ova nova "Mast protiv hemoroida"Ја сам прошле године оперисао два хемороида 2. и 3. степена. Били су унутрашњи. "Родио" сам се после тога. Дај Боже да овако и остане. Само да се опет не врате. Пуних 17 година сам крварио. Када су се задњи пут упалили отишао сам на преглед тада су ми случајно открили да имам рак дебелог црева поред тих хемороида. Дакле, тумор није био сам хемороид него скроз горе на 30 и неком сантиметру.
Нема неких проблема. Треба ти једно четри месеца до шест месеци да научиш да контролишеш столицу. После операције ми се дешавало да ти "садржај" крене без икакве контроле. До пола се човек усере у гаће док не дође на вц шољу. Сад је контрола у реду.Hvala bogu da je ispalo dobro.Mnogi posle hemoroida imaju posle problem sa cebelim crevom.Kod mene se tako pojave,krvari,ali ne toliko,pa sam koristio Fak-tu mast,ali mi nije pomagala,kao ova nova "Mast protiv hemoroida"
Imao sam jednog kolegu s posla koji je operisao hemoroide,pa posle isao ponovo posle 1-2 godine.Mozda mu nije bilo dobro uradjeno prvi put.Citao sam dosta o njima na netu i mnogi se zale da im se vracaju posle izvesnog vremena.Jos jednom,veoma mi je drago da ti je dobro,neka tako i ostane.Normalno pazi se.Нема неких проблема. Треба ти једно четри месеца до шест месеци да научиш да контролишеш столицу. После операције ми се дешавало да ти "садржај" крене без икакве контроле. До пола се човек усере у гаће док не дође на вц шољу. Сад је контрола у реду.
Да. То сам и ја чуо од мед. сестре. Њена колегиница платила 1600 евра у Чачку да јој то ураде. Они јој одсеку и за годину дана исти проблем. Јебби га.....шта'ш !! Пре бих се оперисао сваке две године него да трпим крварење, бол, свраб и печење.Imao sam jednog kolegu s posla koji je operisao hemoroide,pa posle isao ponovo posle 1-2 godine.Mozda mu nije bilo dobro uradjeno prvi put.Citao sam dosta o njima na netu i mnogi se zale da im se vracaju posle izvesnog vremena.Jos jednom,veoma mi je drago da ti je dobro,neka tako i ostane.Normalno pazi se.
U pravu si ne zna se sta je gore,bol,ili svrab.Srecom od kako koristim povremeno ovu Mast protiv Hemoroida,stvarno imam mnogo manje problema.Да. То сам и ја чуо од мед. сестре. Њена колегиница платила 1600 евра у Чачку да јој то ураде. Они јој одсеку и за годину дана исти проблем. Јебби га.....шта'ш !! Пре бих се оперисао сваке две године него да трпим крварење, бол, свраб и печење.
Е......мени кева пре 15 година донела неку маст. Значи.....намажеш и имаш осећај да ти је санта леда у дупету !! То тако хлади !! Чувао сам је и узимао на "милиметар" јер на њој није писало како се зове. Неке масти пеку. Али ова је баш хладила.U pravu si ne zna se sta je gore,bol,ili svrab.Srecom od kako koristim povremeno ovu Mast protiv Hemoroida,stvarno imam mnogo manje problema.
Takva je i ova mast.Mozda ne hladi bas kao ta,ali rashladjuje i smiruje,bilo kakvu iritaciju.Ne valja da se stavlja bilo sto pece,jer je to otvorena rana.Е......мени кева пре 15 година донела неку маст. Значи.....намажеш и имаш осећај да ти је санта леда у дупету !! То тако хлади !! Чувао сам је и узимао на "милиметар" јер на њој није писало како се зове. Неке масти пеку. Али ова је баш хладила.
Koja je to mast? Ko je proizvodi?U pravu si ne zna se sta je gore,bol,ili svrab.Srecom od kako koristim povremeno ovu Mast protiv Hemoroida,stvarno imam mnogo manje problema.
Nas proizvod.Sinefarm Beograd.Koja je to mast? Ko je proizvodi?
Evo mpročitaj moje iskustvo https://forum.krstarica.com/threads/hemoroidi.3395/page-28#post-48861393Kako se u 2023 godini resiti hemoroida,ono pitam za druga![]()
Pročitaj moje iskustvo, ali preporučujem ti da promeniš ishranu. pozzДа. То сам и ја чуо од мед. сестре. Њена колегиница платила 1600 евра у Чачку да јој то ураде. Они јој одсеку и за годину дана исти проблем. Јебби га.....шта'ш !! Пре бих се оперисао сваке две године него да трпим крварење, бол, свраб и печење.