Hemijeva virtuelna orgija!

Voda nadolazi do prvog sprata...kokain koji je bio u prizemlju na mermernom stolu pluta po vodi u kesicama od po 1 gram...slika je impresivna...8-)
Neđo pjeva i dalje okačen o gredu u potkrovlju...:shock:
Hemi u prizemlju davi dve meleskinje jer su pokušale da mu maznu čeveklju od mustanga, dok su ga odrađivale...:evil:
Nesons iz dvorišta nabacuje šunke, banane, kivi i boce viskija na terasu ... da imamo za kasnije...:lol:

posto je sve preneto gore i brljavljenje se nastavilo
ja pijan placem sto mi stangmu tone a u ruci stezem volan koji sam uspeo da spasem
nedjo mi tiho zavija na uvce, srce mi se cepa
a nesons mi nudi batak sa recima "sve se lakse podnese kad se najedes, bolje je tugovati sit nego gladan..."
dokoni takodje pristojno pijan, sedi na TDM-u na spratu i oponasa zvuk motora "brrrmmmmm brmmmm brrmmmmm " i kako je zalegao u imaginarnoj krivini pada na pod valjajuci se od smeha.....

dok napolju voda raste...

"....al se nekad dobro jelo ....bas ....." zvuci sa tranzistora krce ali se dobro cuju stihovi Djoke, nebo je tamno, Storm seva,struje nema, a nama se j*be za to sta ce biti sutra ( verovatno novi dan )? Meleskinje postale melezi pa ih sad pecamo, a nece da se vataju - zato imamo domace pastrmke, a bogami i stuke.....

I dok se mesec za*ebava tamo gore, Dunav se za*ebava dole, mi se nasli izmedju kao ona stvar ......:D :lol: ( zaustavite me - inace cu prepuniti kanalizaciju ):lol: a onda ce biti katastrofa !

Neđo Hemiju na na uvce peva :
"Noćaassss mi crce patiiii noćas me duša boli...teško je kad se voliiii i kadddd ostaneša saaammm"

Nesons pevuši glupi HIT onog voditelja dekija :
"E baš mi se sad prijela vešalica a i bela..."

Ja sav u transu od pada u zamišljenoj krivini ustajem i pevam :
"U daljini čuju se kao gromoviiii.... .... MOTORIIIII MOTORIIII MOOOTOOORRRIIIII"

Neđu ta pesma pogađa i on u trku skače sa terase "prelom" u vodu , Nesons skače "čurušku lastu", Hemi baca bocu viskija i u letu hvata volej...

Žurka se nastavlja u vodi...

Obzirom da je forum ozbiljno zapao u krizu, hteo bi da pokrenem neku sorku na ovoj temi cisto da prekinem monotoniju i smor. Ipak, zar nisu Hemijeve orgije uvek bile mesto apsolutno slobodnog izrazavanja i bolne iskrenosti.... :wink:

Evo, pocinjem prvi i iz cista mira razbijam dokonom flasu rakije o glavu...
on se sruci pa se podigne na kolena i dograbi stolicu drzeci se jednom rukom za razbijenu tintaru...
tu istu stolicu mi rastrese po ledjima, tako da padnem na pod...
pritrcava nesons i pre nego sto moze ista da skonta dobija nogu u stomak, najosetljiviji deo svog tela....
nedjo arlauce i zapjeva i sve ima ukus stare dobre kafanske tuce, gde si svima jebu keve ali se pevaljka i bend ne diraju...

ajmo dalje...

( a onda je nastao haos - fljas u sred nosa desnom, pa levom u stomak,pa preko kolena i tako par puta ....naravno debeli je neunistiv :D Bad Spenser :lol: i cuveno zakucavanje sakom u teme protivnika - kako bi rekli "ko maljem" :lol: )

( verbalni dueli ne pomazu, preslo se sa reci na dela -inace bi stradala bliza rodbina )

FAK YU SU*PCINO !!:twisted:

ali tek se onda hemi zagrejao i sapleo velikog ali nespretnog nesonsa
oborio ga na zemlju i poceo da mu skace po glupaci ( vuglini )
tu debela ***** pocinje da se otima ali hemi se seti da uvek ima za pojasom 357
koji nabija debelom u usta i pocinje da mu tepa

"pusi, pusi, pusi....."

NO, **** YOU SUPCINOOOOOOOOO :twisted:

( posto je debeli video da nema izlaza, poceo je da se moli bogu .....i tada......iz svetlosti tamne:lol: ......pojavio se BAT MAN !! i posto on stiti postene i dobre gradjane NEW SAD-a prisao je sa ledja BLACK SUPCINI NIGERU, prislonio mu svoja BATMAN kljesta na yayca i rekao ......" mislio si da imas m*uda ?...":-) - naravno BIG BLACK SUPAK se pretvorio u BLACK PI*ckicu, i pobegao .........glavom bez obzira:roll: .....u nepoznatom pravcu :arrow: )
:lol: :lol:

A onda su debeli i BATMAN, otisli na pivu ,......gde je posle dosla i CATWOMAN :D .....i tako su orgijali do jutra ............

tebe cu da bijem ( vec sam )
a cat woman cu da......popricam o renesansnim slikarima i umetnosti post moderne.... :wink:

halle%20barry%20som%20catwoman.JPG

Ne znam nisam na oglasnoj tabli LOGOR FORUMA :shock: pročitao novi kućni red koji je donela NjKV UPRAVNICA ZDRUŽENIH SNAGA KRSTARICE ima li prostora da se na forumu potajno ljudi mrze ili yebu mater jedan drugome makar potajno ...:confused:

ili smo prema novom kućnom redu svi dužni da u duhu tolerancije i suočavanja sa prošlošću kao i evropskih i evroantlanskih intergracija svi jedni drugima delimo komplimente i cveće kao na ***** balu:arrow: jer je to u interesu donošenje platforme o strategiji stabilizacije i pridruživanja foruma koji ima pun demokratski kapacitet i koalicioni potencijal.

Back