Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wishfish:Kako se osecate kad proradi? Da li ste iznenadjeni, zbunjeni...? Reaguje li iko kao Stenli na Vendi![]()
![]()
kriger:konfuzija,orkan u grudima,
Jesi ti to svez, a? :wink:kriger:pred tebe razbicu svoju bol ko crno vino na beli sto jos nosim onaj prah sto boli al je drag...
pa naravno :wink: ali me ona muciwishfish:kriger:konfuzija,orkan u grudima,Joj jesteeeeeeeeee
![]()
Jesi ti to svez, a? :wink:kriger:pred tebe razbicu svoju bol ko crno vino na beli sto jos nosim onaj prah sto boli al je drag...
Najsladje muke :wink: uzburkana krv, zivot struji li strujikriger:pa naravno :wink: ali me ona muciwishfish:kriger:konfuzija,orkan u grudima,Joj jesteeeeeeeeee
![]()
Jesi ti to svez, a? :wink:kriger:pred tebe razbicu svoju bol ko crno vino na beli sto jos nosim onaj prah sto boli al je drag...![]()
:wink:little:...I kada, cini mi se, budan sanjas
da ali po mogucstvu da ne dobijes cir na zelucu od nerviranja kad ne zove.zato ja kazem da neko uvek daje vise a neko manje.wishfish:Najsladje muke :wink: uzburkana krv, zivot struji li strujikriger:pa naravno :wink: ali me ona muciwishfish:kriger:konfuzija,orkan u grudima,Joj jesteeeeeeeeee
![]()
Jesi ti to svez, a? :wink:kriger:pred tebe razbicu svoju bol ko crno vino na beli sto jos nosim onaj prah sto boli al je drag...![]()
![]()
kriger:da ali po mogucstvu da ne dobijes cir na zelucu od nerviranja kad ne zove.zato ja kazem da neko uvek daje vise a neko manje.
LosStudent:Kod mene jos nije proradilo.