Hemicari

Koliko je stetno?!

Prilozi

• Testopilin[1].jpg
    Testopilin[1].jpg
    24,5 KB · Pregleda: 17
  • winstrol[1].jpg
    winstrol[1].jpg
    7,3 KB · Pregleda: 18
  • testost_propionat[1].jpg
    testost_propionat[1].jpg
    10,8 KB · Pregleda: 16
  • danabol[1].jpg
    danabol[1].jpg
    14,5 KB · Pregleda: 19
Cuo sam da winstrol nije toliko stetan?!
Sta kazete za naposim i metan mogu da se uzimaju ali...znam da super delovanje ima samo sto poiskacu blesave bubuljice,e pa mene zanima kada prodje neki period dali moze da bude stetnih dejstva od naposima?Znam dosta korisnika kojima nije nista samo neki imaju bubuljice ali to je pojava_dejstvo steroida,dali ce se pojaviti i ozbiljnija stetna dejstva??!!!!!!???!!!! :confused:

Ovo pitanje nisam postavio zbog sebe vec me drug zamolio on se toliko napalio na winstrol...dali ima nekih jacih zastita i sta se desava kasnije???On i jos par njih koriste naposim i metan,ja ga nezelim zapravo nista od steroida mene samo zanima dali ima zastite i posledice da bi im rekao.
NEREKLAMIRAM PROIZVODE

Video sam linkove (zgadija).
Ne razumem zasto je to uradio sebi, jer zbog novca...
I taj misic koji ima (biceps,triceps,deltoid) to nisu gusti tvrdi misici (ako se ne varam) unutra... bog zna sta je, prepostavljam ulje (zbog synthola).

boris0230:
Video sam linkove (zgadija).
Ne razumem zasto je to uradio sebi, jer zbog novca...
I taj misic koji ima (biceps,triceps,deltoid) to nisu gusti tvrdi misici (ako se ne varam) unutra... bog zna sta je, prepostavljam ulje (zbog synthola).

i ja stvarno ne znam koji je razlog da rade nesto onako , znam zasto to rade neki bodibilderi a to je da poboljsaju izgled zaostale particije ali nikada ovako ekstremno , a to u njegovim rukama je ulje synthol

Misic bude tvrd, ali se javlja visoka kolicina potkozne "vode-sala" pa taj misic ne dolazi ali nikako do izrzaja... mada opet zavisi koji steroid i kako je propracena kura... duga prica ;)

Back