HELP!

  • Začetnik teme zabrinuta
  • Datum pokretanja
Postavi to na forum 'Ljubav i seks', gde mu i dolikuje...

A usput, bez kondoma nista... sve ostalo je sa mnogo vise rizika, a i kondom te stiti od nezeljenih boljki (kojih ti ili tvoj partner niste svesni... a kad postanete, onda bude kasno)...

Poslusaj savet: No condom - no sex!
 
zasto bes kondoma, ne zezaj se, osim trudnoce ima jos mnogo toga o cemu ne znas ( ocigledno).
ako je on taj koji insistira na tako necemu na podlezi i insistiraj na svom zdravlju.
ne igraj se :!:
 
zabrinuta:
kako da spavam sa deckom bez ikakve zastite a da ne ostanem u drugom stanju?16 god
lezite na krevet(obučeni) i zaspite ,jedino tako nećeš ostati trudna a može se reći da ste spavali.
em i ja nisam u tim stvarima stručna i iskusna ali ipak mislim da bez ikakve zaštite nije preporučljivo spavati.a možda bi trebala ipak sačekati još neko vrijeme i malo se informirati o nekim stvarima vezanim za sex.sretno :)
 
Ja bih licno raskinula sa skotom koji nece da noci kondom....
Inace, idi kog ginekologa i neka ti da kontraceptivne pilule. Najsigurnije sto se tice trudnoce, medjutim ne stite od bolesti - a njih itekako ima! Pre toga proveri, ali zaista dobro proveri ko je taj decko i koliko znas o njemu. Mnog devojke se tako svetski zaj*** kad spavaju sa nepoznatim tipovima da je to neverovatno....
 
Nisi valjda stvarno toliko luda da spavas sa deckom bez zastite? Posla moze MNOGO da te boli glava! Predpostavljam da je to njegova ideja. Nemoj da pristanes ni u snu!!!!!! :?
 
zabrinuta:
kako da spavam sa deckom bez ikakve zastite a da ne ostanem u drugom stanju?16 god

Da li si sigurna da on ne svrlja i da nema neku polnu bolest ili sidu! To mozes da budes sigurna jedino ako se uradi test - nikad se ne zna! A za trudnocu mozes ti da se stitis al opet ko zna da li je u medjuvremenu zaradio sidu negde.
 

Back
Top