Help!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Spurs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovako......sinoc sam slavio docek treceg dana do Nove Godine pa sam malo bio raketa.....u takvo stanje i jos plus za ovo sto me snaslo pa hteo sam nekog izrazito da odrobijam......Pisao sam ovde gluposti neznam ni iz kojeg cilja....ali dobro... :pivce:
Mislim, znaci jeebe mi se za devojku....nego mi samo nije jasan lik.....pre toga sam ga stilski isterao iz pamet i izrazito mu zapretio da sam mislio da se nece naci 100 metara minimum od nje....Al' kad je vec takva situacija...mora ga navatam negde nasamo....cisto da mu zube isprebrojim....ali kad nema svedoka....ima zube da zbira po patos...on nezna u sta se upusta...ili je covek lud ili voli avanture :poludeo:

Седи на њега и удри му вугла о тонбе док не направиш качамак.

Da skratim...Podzarase sa devojku i jedan tip je jedva cekao trenutak da mi gu uzne..bar da je dva dana sacekao i bio na distancu a ne be ovako.....E sad da vas pitam za pomoc....dal' da tepam njega,nju ili obadvoje jedno po jedno...molim za iskrenu pomoc i bez podjebavanja...

Pa ti gu tepaj i sve fino, smisli nekako da se izdzukelish nad njom, mislim sexualno.
Posle predji na neshto novo ko shto si i mislio, mlad si, mozzesh lako. :)

abe ovde cela ekipa iz pdf. fudbal.... z:lol:
Bastiani care svaka na mestu.... :ok:
@ neizreciva
procitaj be malo bolje da studiram..i to na nivou...nisam nepismen i moja je stvar kako cu da pricam...Fora u mom pisanju je sto sam se odaljio od najlepseg grada u Srbiji pa mi merak da ovako pisem i pricam...skontala li si gospodjo???

Leeee i ti li ovde gubis vreme....odakle ti brate inspiracija da pises ovde "koliki ti je", "koja je tvoja omiljena poza" i tako to....
P.S.Vide li Ziga kako deka z:mrgreen:

Ma ja ovdje samo čitam, eventualno ako naleti neko sa Fudbala ili Politike, da može posle bolja za'ebancija da bude :mrgreen:

P.S. 'ebo te on, da te 'ebo :mrgreen: :D

Vraća se ciga kući i zatiče Ružu kako je '**** s njegovim kumom....i misli se ciga, dal' da ubije Ružu, dal' kuma da ubije ili oboje i shvati da je bolje da izadje iz kuće i da se ohladi malo....vraća se ciga posle jedno 2 sata i uz put sretne kuma : - 'de si kume ? - Tu sam kume. - Šta radiš kume ? - Ništa kume. - Jel' kume da te pitam : Jel' jebesh ti nešto ? - Pa tu i tamo kume. - Pa što ne jebesh malo više tamo, kume ?

E kad sam doživela dan da LJiS-ovci ispravljaju jedni druge u pravopisu....:zcepanje:

Elem, tema.
Ne razumem tu potrebu za nasiljem. I šta dobijaš time?
Budala prebije tipa sa kojim se smuvala njegova ex i zaglavi ćorku.
Pametan čovek nađe drugu devojku.

Besan i pametan čovek kupi boks vreću ili nacepa jedno par tona drva za potpalu.

E kad sam doživela dan da LJiS-ovci ispravljaju jedni druge u pravopisu....:zcepanje:

Elem, tema.
Ne razumem tu potrebu za nasiljem. I šta dobijaš time?
Budala prebije tipa sa kojim se smuvala njegova ex i zaglavi ćorku.
Pametan čovek nađe drugu devojku.

Besan i pametan čovek kupi boks vreću ili nacepa jedno par tona drva za potpalu.

Ljubomora = Nasilje = Zločin

abe ovde cela ekipa iz pdf. fudbal.... z:lol:
Bastiani care svaka na mestu.... :ok:
@ neizreciva
procitaj be malo bolje da studiram..i to na nivou...nisam nepismen i moja je stvar kako cu da pricam...Fora u mom pisanju je sto sam se odaljio od najlepseg grada u Srbiji pa mi merak da ovako pisem i pricam...skontala li si gospodjo???

a kako se studira na nivou???? z:ddm:

Da skratim...Podzarase sa devojku i jedan tip je jedva cekao trenutak da mi gu uzne..bar da je dva dana sacekao i bio na distancu a ne be ovako.....E sad da vas pitam za pomoc....dal' da tepam njega,nju ili obadvoje jedno po jedno...molim za iskrenu pomoc i bez podjebavanja...

a shto si se dzarao?:mrgreen:

nije mogao chovek vishe da cheka..a ona razocharana ..upecala se :(

ma najbolje ti njemu razbij zube, pa da vidish hoce li i dalje biti s njim :neutral:

a kako se studira na nivou???? z:ddm:

...pa recimo da sam do sad imao 6 kolok. a 5 sam ih dao....doduse sa sestice ali nema veze...prosek meni nije bitan...mislim,neko sprema jedan ispit za osmicu a ja dva i oba izmuvam da prodjem sa sesticama,a i na budzet sam ovo,ono....samo tucem sto se studiranje tice....imas li jos neko pitanje???

a za ovo...sad pa....poyebao sam se sto sam pripretio na ovoga i zasad je bolje da se za sad ne uplicem posto mozda ima noz kod sebe za svaki slucaj...ce me izbode picvajz ce napravimo.....nije da sam p... ali je ovako najbolje....

ja bi bio obadvojicu el se poneja kako pederkoman nee to lepo od NJeg mada sg cu razmiluvam pa ti ga javljam na toj ekran cek malko...alo nesam be na pijac forumasim da.......da.........da.........ajd
e tuj sam sad me zvao braco kaze potepaj gu oboje :rotf:

Back