help!

• Začetnik teme Začetnik teme evo i mene
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja nisam postavila temu...ali sam samo htela da kazem gospo'jici koja je postavila da i one devojke za koje misli da su lepe (i ko zna sta) imaju u stvari isti problem kao i ona. dakle, problem nije u nama vec u mladicima koji nemaju snage da pridju devojkama...
zakljucak - propale smo. :lol:

jagodica:
apotekarka:
Pravila nema.
Navešću ti dva primera iz moje okoline.
Devojka od 30 godina normalna, sposobna, prijatnog izgleda, nema dečka niti i jednu dugu vezu za sobom plus bezbroj neuspešnih pokušaja.
Žena 30 godina, izbeglica s Kosova, ima dete sa cerebralnom paralizom od 9 godina, neudata, nema 2 prednja zuba, živi kao podstanar, ima dečka.

cek je l ova druga kao nenormalna??

da, kao ova prva je ribetina naspram ove druge samo zato sto je ova druga izbeglica i ima bolesno dete. Ovo nemanje prednja dva zuba opravdavam kao negativnu kvalifikaciju, ali prve dve karakteristike, kao i podstanarstvo je nebulozno.

Dina:
Od cura s kojima se ja druzim isti problem imaju one koje su se "uglavile" u neku kolotecinu. Isto drustvo, ista mesta za izlazak... Nemaju nikakvu sansu da naprave novo poznanstvo (ne mora da bude decko, makar samo neko za druzenje), i onda krenu da se deprimiraju zbog toga sto su same i jos manje izlaze i jos manji broj ljudi srecu i...vrzino kolo.

ovo je potpuna istina, ali razmrdaj se malo, opusti se i ne gledaj da li ces naci nekoga vec se upoznaj sa raznim ljudima ali budi oprezna ipak ima masa budala...

mjau:
ja nisam postavila temu...ali sam samo htela da kazem gospo'jici koja je postavila da i one devojke za koje misli da su lepe (i ko zna sta) imaju u stvari isti problem kao i ona. dakle, problem nije u nama vec u mladicima koji nemaju snage da pridju devojkama...
zakljucak - propale smo. :lol:

Mozda nije u pitanju da l' mladici imaju snage, nego koliki su zahtevi tih devojaka... Cuo sam mnoge kontradiktorne zelje nasih devojaka...

evo i mene:
Molim vas devojke recite mi sta treba da uradim da nadjem decka. Nisu sve devojke lepotice ni manekenke pa opet sve imaju, jedino ja nemam pa nemam verovatno da nemam dovoljno srece u zivotu.
Savetujte me, slusam pazljivo.
Chitam nesto ove savete i vidim da ovi ljudi nesto lupetaju cesce niko ti ne daje iskreno savet. A ja ti kazem odaberi nekog visokog ( grmalj ne ispod dva metra) krupnog o(ne ispod 200 kg) ono kad bi te poklopio da se tvoja masa izgubi u njegovoj i zovni ga telefonom i reci "Zdravo, svidjas mi se jako zelela bih s tobom da imam svoj prvi sex" i videces ima da ti doleti dragi brzinom svetlosti (nebitno koliko si lepa)uspevas garantovano (iako ti i nemoras bash to i da mislis)osim ako bash ne nabasash na nekog impotentnog ali to bi trebalo da bude jako retko i nisi valjda te srece.

Mata:
evo i mene:
Molim vas devojke recite mi sta treba da uradim da nadjem decka. Nisu sve devojke lepotice ni manekenke pa opet sve imaju, jedino ja nemam pa nemam verovatno da nemam dovoljno srece u zivotu.
Chitam nesto ove savete i vidim da ovi ljudi nesto lupetaju cesce niko ti ne daje iskreno savet. A ja ti kazem odaberi nekog visokog ( grmalj ne ispod dva metra) krupnog o(ne ispod 200 kg) ono kad bi te poklopio da se tvoja masa izgubi u njegovoj i zovni ga telefonom i reci "Zdravo, svidjas mi se jako zelela bih s tobom da imam svoj prvi sex" i videces ima da ti doleti dragi brzinom svetlosti (nebitno koliko si lepa)uspevas garantovano (iako ti i nemoras bash to i da mislis)osim ako bash ne nabasash na nekog impotentnog ali to bi trebalo da bude jako retko i nisi valjda te srece.

Ti ovo zoves savetom. :shock: Jos samo reci da si ozbiljan. :lol:

Queen_:
jagodica:
apotekarka:
Pravila nema.
Devojka od 30 godina normalna, sposobna, prijatnog izgleda, nema dečka niti i jednu dugu vezu za sobom plus bezbroj neuspešnih pokušaja.
Žena 30 godina, izbeglica s Kosova, ima dete sa cerebralnom paralizom od 9 godina, neudata, nema 2 prednja zuba, živi kao podstanar, ima dečka.

da, kao ova prva je ribetina naspram ove druge samo zato sto je ova druga izbeglica i ima bolesno dete. Ovo nemanje prednja dva zuba opravdavam kao negativnu kvalifikaciju, ali prve dve karakteristike, kao i podstanarstvo je nebulozno.

Kao što rekoh, to su dva činjenična stanja iz mog susedstva, ja im ne bih lepila nikakve etikete ni kvalifikacije, pa ne morate ni vi.
Jednostavno, primer iz života....

apotekarka:
Queen_:
jagodica:
apotekarka:
Pravila nema.

Kao što rekoh, to su dva činjenična stanja iz mog susedstva, ja im ne bih lepila nikakve etikete ni kvalifikacije, pa ne morate ni vi.
Jednostavno, primer iz života....

ja mislim da si im zalepila samim opisom..ali kako ih ti vidis.

Milow:
evo i mene:
Moj iskren savet je NE TRAZI DECKA.

Radi na sebi, budi zadovoljna sobom.

Ako ti nesto smeta, tipa izgled, posao, nacin odevanja... promeni.

Onog trenutka kada budes zadovoljna sobom, tada ce skoro automatski doci pravi decko a ne neki krelac.

milow volim te

Eh, tako ti je u životu. I ja sam bila u fazonu kad ću da nađem momka, a onda sam rekla sebi ma boli me * za muškarce, posvetila se sebi i svojoj profesiji. 6 meseci sam naterala sebe da ne primećujem momke, u fazonu dovoljna sam sama sebi. Moram da priznam, muškarci usustini vole kad moraju da osvoje devojku, tj. mnogo ih podseća na takmičenje. Veruj mi, tih 6 meseci nisam mogla da živim od muške vrste, svaki drugi dan se našao "zgodni dečko iz komšiluka" da me pozove da izađemo. Sada sam upoznala dečka koji je stvarno savršen, mislim da će biti ozbiljna veza. Pravilo je prosto: Sredi se, lepo se našminkaj, dobro se obuci, pa izađi na neko dobro mesto, i ne razmišljaj o momcima okolo. U početku će biti teško, ali kroz nedelju dana ćeš se naviknuti, a posle još nedelju kupi svesku i olovku, pa deli redne brojeve i pravi listu čekanja. 8)
SREĆNO! :lol: :lol: :lol:

Bivsa:
ova ocajna devojka jer vec osvojena pre tacno nekoliko meseci ali joj niko jos ne prilazi.

"Kako si? Sta radish?"
Allo allo slusha li mene neko ova devojka je osvojena njeno srce je zauzeto ali njega nema tuuuu...uuuuuuu la la la :cry:

Bivsa:
Bivsa:
ova ocajna devojka jer vec osvojena pre tacno nekoliko meseci ali joj niko jos ne prilazi.

"Kako si? Sta radish?"
Allo allo slusha li mene neko ova devojka je osvojena njeno srce je zauzeto ali njega nema tuuuu...uuuuuuu la la la :cry:

Ne sluša te niko jer si dosadna i prepoznatlivo smušenog uma pod svakim nickom, i kao druga, udata, bivša, mata, itd. Kapiraš?

Back