HELP!

• Začetnik teme Neodredjena
  • Datum pokretanja
N

Neodredjena

Gost
Sa deckom sam u vezi vec 2 godine.Volimo se i sve je kao u bajci!Imam sve sto pozelim,sto mi treba...Cak za par dana idemo na more zajedno.Medjutim...Danas na ulici sam srela svoju prvu ljubav (sa njim sam bila 4 godine a razlog raskida je bio to sto smo premladi za dugu vezu!).Srce mi je zaigralo i nisam mogla da se smirim 2 sata.Sta se to desava?Molim vas pomozite!!!!
Sta da radim???? :?:

ma nemoj da se tangiras, to je normalno!!! znam za masu slucajeva osoba koje su u braku pa sretnu ili cuju neku svoju bivsu ljubav pa im hevi par dana ali je posle sve ok...
najbanalnije receno ISKUSENJE...

bice sve ok ako ne pravis dramu od toga. ja sam npr imala fazu sa mucanjem pa mi je brat rekao da ne razmisljam o tome i stvarno mi je pomoglo. isti princip vazi i ovde - ako ne dozvolis da ti to poremeti zivot nece...

good luck, i gukni nam kako si se provela na moru kad se vratis :lol:

Desava se takva reakcija kada ljudi vide svoju prvu ljubav sto je sasvim normalno. Iskreno dacu ti jedan savet:
"Ljubav i krompir se ne podgrevaju."
Nadam se da si shvatila sta sam ovim htela da ti kazem.Poslusaj savet i drzi se svoje bajke i uzivaj, jer sve drugo ce ti doneti probleme.
Veruj mi, znam! :wink:

Back