heh..ma da..slatkisi su moj porok

a ne moguuu! trebaju mi

al evo,sad pokusavam da izbacim i predjem na voce..to bi trebalo da je ok u normalnim kolicinama..
drugo,znam za tu foru posle 6,pokusacu,tj,pokusavam,samo me obaveze drze bez hrane duze u periodu bas od 8 do 6,al da se to srediti
trece..huh,trcanje,ok,prezivecu ako je (ocigledno) toliko bitno..
ono sto me zanima je kako treba trcati..nisam nasla nista pametno na forumu namenjenom tome...hehe,a ako uspem,mozda te stvarno i vodim na pice

pozdravljam
Slatkisi mogu da budu prijatni i da se uziva u njima (pogotovo u specijalnim prilikama) ali svaki jedan slatkis te udaljava od onoga sto sada zelis. Iskreno, cim pojedes slatkis moze se reci da sve ide u salo. Problem kod rafinisanog secera je sto odmah ide u salo, kao i hleb.
Takodje, nema nutricija, nema vitamina, niti enzima (kvari zube i kosti). Ali necemo o tome.
Trcanje bi trebalo da izvodis u udobnim patikama (ako ih imas) ili mozes trcati po travi. Nemoj suvise da se brines oko toga ako nemas patike ni travu u blizini. Jednostavno spremi se, zagrej se, razgibaj se i trci koliko mozes. Recimo da trcis 10 minuta i stvarno ne mozes vise. Stani odmori minut-dva i opet trci 10 minuta i tako sve dok ne dobijes 30 minuta.
Ako ne mozes da izdrzis posle 6, mozes pojesti povrca koliko zelis.
Uzaludno je trcanje i znojenje ako ne izbacis;
1. rafinisan beli secer (slatkise, torte, cokolade)
2. rafinisano brasno (kifle, hleba, testa)
3. rafinisana ulja (suncokretovo ulje, sojino i svo rafinisano)
Mozda primetis da ove tri stvari imaju nesto zajednicko? Da, svi su rafinisani. Globalno gledano nijedna hrana od njih nije dobra nikad da se jede, POGOTOVO kad individualac zeli smrsati.
Jedna rec mi je upala u glavi.
a ako uspem,mozda te stvarno i vodim na pice
Ne smes da imas sumnje u ono sto radis. Moras da verujes u ono sto radis. Tvoja ocekivanja formiraju tvoju buducnost (secas se mog gornjeg posta, ono sto mislis to i postanes). Mozes videti razliku u ova razmisljanja;
1.) "Pa ako sve bude u redu i islo kako treba... uspecu"
2.) "Ima da uspem, sve ce biti u redu i ice kako treba"
Evo ti jedna vezba sto se toga tice.
Rekao sam gore da treba da zamisljas svoje telo kako bi zelela da izgleda.
Pa slobodno, lezi na krevetu (ili na nekom mestu gde neces biti uznemirena) i zatvori oci.
Pokusaj da opustis svaki deo tela (od malog prsta pa ledja, pa ruke, pa butine itd). I polako broj od 10 pa do 0 i kad dodjes na 0, pocni da zamisljas telo kakvo zelis. Ali zapamti da te zanimaju osecanja. Moras nekako osecati "osecanje da vec imas savrseno telo", i stvarno se osecati lepo povodom toga ceo dan. U tom trenutku zamisljanja ne treba da imas stomak kakav zelis, jer se osecas kao da ga vec imas.
Zasto preporucujem ovo?
Ima mnogo razloga, mogao bih ti reci barem 10 jakih razloga zasto sam rekao ovo. Prvi neka bude da postoje mnogi ispiti i studije o ljudskom umu. Jedan covek je 1990 i neke prikljucio olimpijske atlete na razne aparate, zice i rekao im je da trce normalno kao sto su dosad radili ALI u svojim glavama (znaci da zamisle kako trce stazom) i neverovatno, kad su zamisljali kako trce ISTA frekvencija kod svakog misica se ispalila kao da stvarno trce. Neverovatno otkrice, glavni razlog toga jeste da um ne zna da li je to stvarno ili ne.
I taj covek je rekao "Ako si bio umom tamo, bices i telom" (ono sto vizualizujes to i materijalizujes)
Drugi razlog je da se osecas
dobro i lepo.
Cim se koncentrises na nesto sa mnogo
strasti i osecanja vreme BRZE prodje.
Ove metode su vise nego uspesne bile za mene i moj trening i mogu ti reci ne normalno razloga, ali jedino TI sebe mozes naterati da nesto uradis. Jedino TI mozes promenuti to sto zelis, i jedino ces TI promenuti ono sto zelis.
Zasto?
Zato sto TO ZELIS.
kejti:
*Borise-svaka čast na svemu što si napisao...skroz sam prijatno iznenadjena da vidim nekog da pruža toliku podršku....
Ne predstavlja mi neki problem ovo sto radim i to sto radim iz ljubavlju

Glavni prioritet imaju ljudi koji zele da slusaju, koji su spremni da slusaju

Hvala tebi sto si se ubacila u diskusiju.