HELP- NOVI LAPTOP I PROBLEM SA WIFI

zozi11

Početnik
Poruka
3
U petak sam kupila laptop lenovo ideapad 330 ,a od ranije imam vip internet ,povezala sam ih putem wifi . Laptop je normalno video ruter u petak .Juče kad sam ga upalila ,posle dva sata se skinuo sa moje mreže i video samo komšijske a moju nikako .Restartovala sam laptop i ponovo je video moju mrežu ,posle dva sata ista priča .
U čemu je problem?

Ugasi ruter, ponovo ga ukljuci. Ako to ne resi problem, onda postoji sledeca opcija koja najverovatnije cini da se ta neprijatnost desava...

U podesavanjima treba ugasiti opciju pri kojoj sistem gasi odredjene uredjaje (kao network adapter koji je integralni deo laptopa, pretpostavljam) kako bi se sacuvala energija.

Allow-the-computer-to-turn-off-this-device-to-save-power-thumb.png

1. Idi na "Start"
2. Pritisni "R"
3. Ukucaj "devmgmt.msc" (bez navodnika)
4. Pronadji "Network Adapters" i lociraj model Network Adaptera koji koristis (verovatno ce na njemu pisati "Wireless")
5. Desnim klikom na Wireless Network Adapter udji u "Properties" > "Power Management" i tako DEshtikliraj ovo sto je prikazano na slici.

Ugasila ruter pa sam upalila i opet isto posle dva sata.
Dok ne restartujem laptop ,on ne vidi ponovo moju mrežu.
Sve moguće u podešavanjima sam pregledala ali te opcije"Power Management" nema ili je ja ne vidim.(Laptop mi je podešen na srpski jezik).Navikla sam na win7 i sad mi treba vremena da skontam sve na win10.

Back