HELP ME, PLEASE

kisses:
Ljudi pomazite!
danas moram da donesem prvu vaznu odluku koja ce promeniti moj zivot.
a posto nisam nesto dobra u donosenju odluka MOLIM VAS da mi malo pomognete.
dobila sam ponudu da idem (sa tatom) na 2meseca u Nemacku da radim, to je super ponuda posto ovde nemam posao, znam super jezik, znam ljude kod kojih idemo.
ali opet bojim se malo posto ako mi bude tesko necu moci da odem kuci dok ne zavrsimo posao, a ipak 2 meseca je dosta vremena.
ovde opet ostavljam moju mamu,sestru,prijatelje i trening.
treniram jedan sport vec 5-6meseci i dobro mi ide, vec sam bila na jednom turniru a treba da izadjem na evropsko u novembru.to je tako reci jedino sto me zadrzava u ovom mom mestu u kojem sam relativno nezadovoljna. ako prestanem necu se moci vratiti kasnije, ali ako ostanem i ne uspem u sportu, ne znam kako cu se sa tim pomiriti

2 meseca uopste nije mnogo vremena, videces kako proleti.

Kakav je to sport kome se ne mozes vratiti kasnije, a pritom ga treniras tek 5 meseci? (ovo mu dodje k'o neka zagonetka: atletika-nije, plivanje-nije, tenis-nije, sinhrono plivanje-mozda, pikado-nije, kosarka-nije, zna neko?)
Sta da si tek sad pocela da ga treniras?

Nemoj da mislis da te ne podrzavam sto se tice sporta, samo mislim da ovakvu priliku ne treba propustiti. A mozda ti se i svidi tamo. Pa i kod njih valjda postoji taj sport. :wink:

Ovako...kada sam najpre procitala ovu poruku pomislila sam da se neko sali...
onda sam MALO bolje razmislila-pa ti si kukavica!!!Dva meseca?Puno?Ako ti je ovo prva vazna odluka u zivota ja onda stvarno ne znam koliko ti je trebalo biti lako.
IDI b r e!Kako mozes da pomislis da je 2 meseca puno??(Mozda ni ja nisam normalna,ali tvoja izjava je bas uticala na mene)Da li si ti svesna koliko je promena vazna u zivotu svake osobe.Ne?Ok slusaj-promena N I K A D nije negativna,ma koliko ti se to cinilo.Inace sve ti govorim iz licnog (i to ne dvomesecnog) iskustva
good luck

I D I, zbog puno, puno razloga, a ako ti tamo bude lepo pa uspes da ostanes i duze, mislis da u Nemackoj nemas da gde da treniras isto sto i ovde. Idi bez raymisljanja pogotovo sto dva meseca nije puno.

Back