PA to je ok sto ima,ali njemu nisu dali likovi iz Green Carnation i nisu mu se potpisali na disk.....to je malo veca razlika.
Nisam upoznao likove jer me nisu zanimali.U autobusu sam upoznao i bio na koncert sa deckom koji je dosao iz CEske da bi gledao Gorgoroth a oni otkazali i sa njim sam pricao.Mnogo je do jaja lik,a kada bih ti rekao na koje koncerete je bio ti bi prebacila.Ali ajde reci cu ti

eath 3x,Immortal 3x,MArduk 5x,Cannibal Corpse,Ancient,neznam ni ja vise gledao je sve moguce koncerete o kojima ja samo mogu da sanjam.....
DEATH?Pa jel ti oces da me ubijes?
Nisam kupio majcu HellHammer jer nisam imao kintu potrosio sam na diskove iance kupio sam Bolt Thrower-Honour.....,Bathory-Blood On Ice,Nargaroth-Black Metal Ist Krieg,Koldbrann-Nekrotish Inkvisition(ARGHHHHHHH),Vokodlak-MAss Murder Genesis (SA POTPISIMA)....
Ovi iz Interfectora su mnogo dobri likovi pitali su mi da li mogu da im organizujem koncert u krusevcu.I tako pili smo zajedno ma bilo je super.KAzem ti ovi iz koldbranna dok us mi se potpisivali na disk njihov menader je sve sniamo kamerom i to ce izdati tamo kada dodju u norvesku valjda i koncert njihov su snimali.
Sto se tice Negure nisam ih gledao iz razloga sto sam bio u backstag-u i sa drugom gledao bibnjara koji nije bubnjar on je MASINA bre nisam mogao da verujem bre kako svira covek.Otkinuo je !!!!!!!
I tako dalje..........necu da te zeljkam vise hehehehehehe
MAda.....