Ovo nikako ne sme cesto i dugo da se uzima, ali to znas bolje od mene
pa ja sam pazio, ali sam uzimao sveke druge, ili trece godine... ma heliko kada mi se zapatio, tada pre vise od 20 godina, ali da ne kukam sada, i izbegavao sam da trpam u sebe sve, ali kada moras kada PECE
a dobio sam erozivni gastritis i razboleo se odjednom: bio je neki stomacni gerip, i ja sam drobio c vitamin tablete u caj, pa sam onda dan, dva posle, videvsi da me taj grip ne prolazi gutnuo baktrim, kad ono dan posle crna stolica - desila neka difuzja jona u zelucu, ja prestanam, sutradan jos jedna stolica pola normalna, pola od jucerasjeg krvarenja - tamna
eto, ja priznajem da sam ''sam pao sam se ubio'', a pricam ovo da se drugi ne upropaste, da ne kombinuju antibiotike ni sa kakvim vitaminima;
posle sam naravno morao terapiju protiv heliko bakterije, godinama me muciio gastritis, i sad ponekad, mada nikad vise nisam krvario kao tada, kada sam ispao glup
nemoj drugi da placaju lekciju kao ja, nego neka nauce iz tudjeg iskustva
ja sada pijem svakakve vitamine, naravno imaju skupe i dobre forme vitamina c, ali ljudi pazite kada pijete antibiotike jer ne smeju zajedno sa mnogim stvarima, mora da se pazi, jer skrka se zdrav momak kao ja u momentu sa pisljivm baktrinom i onim c [askorbinska kiselina] u tabletama