Heliko bakterija i lecenje

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao što i sam naslov govori, voleo bih da dobijem informacije vezane za heliko bakteriju i lečenje iste.

Naime, bio sam na testu, našli su je, dali mi neku gomilu lekova, pio sam ih toliko da počne iz usta da mi se oseti na metal i hemiju... S tim što još uvek nije izlečena i tome slično. Čuo sam dosta nekih stvari koje su ljudi radili, jeli ovo, pili ono, ali me zanima da li postoji neko, ko je imao problem sa tim i rešio ga na neki konkretan način. Dakle, da se ne radi o priči rekla - kazala, već da je neko zaista nekim sistemom rešio problem.

Hvala unapred.
Postoji više linija terapije. Ako prva nije bila uspešna , druga , treća i razne njihove alternative . Doduše treba i da se rasporedi terapija i da dobijete uputstvo kako da je koristite .Pristup lečenju zavisi i od godina , i od tegoba ( simptoma ) koje ima pacijent , kod nekih se odmah radi gastroskopija . Gastroenterolog.

Ne, nisi nam pomogla, ime tog shopa nam nista ne znaci.
Kako se zove caj, biljka od koje se taj caj sastoji?
Ne mislis valjda da takva biljka raste samo u Poljskoj?
Mislim da je to neka varijante ruskog čaja koji sam koristio za prostatu. Prijatelj koji ga je koristio takođe za prostatu pričao mi je da mu je pomogao kod gorušice koja ga je takođe mučila. Nisam tada obratio pažnju na to?

Kao što i sam naslov govori, voleo bih da dobijem informacije vezane za heliko bakteriju i lečenje iste.

Naime, bio sam na testu, našli su je, dali mi neku gomilu lekova, pio sam ih toliko da počne iz usta da mi se oseti na metal i hemiju... S tim što još uvek nije izlečena i tome slično. Čuo sam dosta nekih stvari koje su ljudi radili, jeli ovo, pili ono, ali me zanima da li postoji neko, ko je imao problem sa tim i rešio ga na neki konkretan način. Dakle, da se ne radi o priči rekla - kazala, već da je neko zaista nekim sistemom rešio problem.

Hvala unapred.
vrhunska stvar za helikobacter

Back