Heklanje i sex

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde kod mene vec u prvom razredu osnovne decu uce da heklaju. Tako da mislim da nema veze da li neka zena ume da hekla ili ne ume sa tim da li ima seks ili ga vise nema pa zato hekla. Korisna stvar, kao i sve drugo sto covek ume da uradi.

Prava zena nece imati problema da nesto ishekla i u krevetu i van njega.Babe su babe nezavisno od godina,,,,,

a, izvini, molim te

Pa dobro, oprosteno ti je...nisam ja takav pa da se sad nesto durim.
Nego odavno nikakva ozbiljnija diskusija ovde, samo neka sprdnja...pa mi valjda to malo nedostaje.

- - - - - - - - - -

Prava zena nece imati problema da nesto ishekla i u krevetu i van njega.Babe su babe nezavisno od godina,,,,,

Ako uspe da ishekla dok se hefta - e svaka joj cast. To je za respect svakako. :mrgreen:

Postovane forumasice,
Razmisljam nesto ovih dana tako, i ne mogu da se odlucim dal su ove dve pojave medjusobno povezane.
Ako jesu, da li uticu jedna na drugu?

ps. ukoliko tema po nekim merilima ne odgovora pdf zene, molim moderatore da je zakljucaju..:aha::heart:

Kak nisu povezate, aman zheno???
Utichu, jabogme da utichu.

Shtobisereklo, kat imash one dane u mjesecu i kad bi ti rado, al deran pane unesves kad vidi krv (nikad nije klao neg je samo secko meso) ondak morash rajti nesht konstruktivno. Danekazhem da onije dana ima dosta, tak da vazdan morash imat dovoljno kontza pri ruki.

Ja heklam samo sesirice za toalet papir. Kome trebaju mustre, saljem besplatno.
Jako lepo deluju u automobilu:zcepanje:

19744917ic.jpg

Back