hejt na mušku modu

Trenerku dizel stajl,kožnu jaknu model kamiondžija,majice sa dubokim ovalnim izrezom i rupama (totalno gej) i roze košulju.U 99% slučajeva je neprimerena.Roze košulju treba znati poneti.Rretko koji muškarac to ume ,a da ne izgleda prosto .Ne ide uz naše grube, gorštačke sinove. Zato devojke..ne terajte svog mladića da uz svadbeno odelo oblači roze košulju.Što bi rekla Ruška – Ne, nikako :)

Kako vidim roze boja vodi :lol: I Džordži i Elektrika su je hejtovali.

zlato.jpg

*Japanke
*Crne Reebok patike ("crne su, pa su elegantne, mogu i na nešto fino da obučem")
*Bilo koja nijansa roze ili ružičaste boje
*Trenerke (osim ako ne trče napojlu ili sede kući u komociji intime)

Taj američki stil oblačenja..sve što mi je komotno i u čemu se najbolje osećam mi je grozan.Ja se najbolje osećam u bebi dolu ili spavaćici pa ne izlazim u tome na ulicu. Poenta oblačenja nije da ti bude široko, komotno, udobno kao već pomenuti odevni predmeti za spavanje :lol:, već da te garderoba osnaži, da ti da samopuzdanje, da ti je u njoj dobro ne zato što je komotna i apa-drapa, već zato što te tera da se ispraviš, da zauzmeš stav, da istakneš svoju ličnost.

Kod nas se većina muškaraca još oblači samo da im ne bude hladno ili da ne idu goli. Otprilike na nivou pećinskih ljudi u kožama. Šalim se,naravno..ima prelepo, jednostavno i odmereno obučenih muškaraca.:)

Taj američki stil oblačenja..sve što mi je komotno i u čemu se najbolje osećam mi je grozan.Ja se najbolje osećam u bebi dolu ili spavaćici pa ne izlazim u tome na ulicu. Poenta oblačenja nije da ti bude široko, komotno, udobno kao već pomenuti odevni predmeti za spavanje :lol:, već da te garderoba osnaži, da ti da samopuzdanje, da ti je u njoj dobro ne zato što je komotna i apa-drapa, već zato što te tera da se ispraviš, da zauzmeš stav, da istakneš svoju ličnost.

Kod nas se većina muškaraca još oblači samo da im ne bude hladno ili da ne idu goli. Otprilike na nivou pećinskih ljudi u kožama. Šalim se,naravno..ima prelepo, jednostavno i odmereno obučenih muškaraca.:)

Odlično rečeno.

Back