a je l se uopšte ikad ikom desilo da mu se u prvih 10 rečenica muvanja ne postavi pitanje "šta si u horoskopu"?
mene to uvek pitaju. zašto, pojma nemam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a je l se uopšte ikad ikom desilo da mu se u prvih 10 rečenica muvanja ne postavi pitanje "šta si u horoskopu"?
Najbolje kad kao pogadjaju![]()
e je l nepristojno na prvom dejtu pitati za podznak?
Meni to nekako zanimljivo...I posto dosta kjniga citam o astrologiji,ne smeta mi,kada me pitaju,a i ja volim da znam ko je koji znak...a je l se uopšte ikad ikom desilo da mu se u prvih 10 rečenica muvanja ne postavi pitanje "šta si u horoskopu"?
spoznaja da su moje najveće ljubavi isti znak u horoskopu me malo prepadne. šta da radim u tom slučaju? je l da izbegavam sve cure koje nisu u tom znaku?
Najbolje kad kao pogadjaju![]()
pa to,meni to zabavno
bash se pitam na shta ja licim,tj shta drugi misle da sam ja.
A sta si ti u horoskopu molicu lepo?Sta sve danasnja omladina pita na prvom sastanku,to je sasvim ok pitati..mada ako nije fan astrologije,mozda je to prepaden,pa se oseti,kao da je u polis stejsn,na poligrafu...Salim se..Ako je neko ok i pristojan,ja mislim da to nije strasno ako te neko pita sta si znak ili podznak na prvom sastanku..Tako da po meni,je to ok pitati,sto da ne...![]()
Pa da, ti vodozemci na Suncu znaju da mire.pita me dosta njih...ili iz prve pogode...
ja mogu da nanjushim dobro vodolije
i rakove![]()
ti si garant devica
mene nisu pitali a ni ja ne pitam, ali zato moja drugarica sve zna kad sazna sa kojim znakom barata....![]()
zato sto znaju da zene vole da pricaju o horoskopu
otkud znam.......... mene retko koji frajer to pita
a kada me pita tacno znam da me zaje6ava![]()