.... u persun!
Da vam cika Zoki kaze nesto... gori ste od zarazne bolesti, casna rec... mnogo ste bre zarazni
Vas covek treba da strpa u neki karantin, sto je sigurno sigurno je! Evo recimo ja sam vam zivi primer ... ja sam vasa zrtvaaaa
Kako li ste me samo navukli na tanak led i tako brzo zarazili... zalicu se drustvu za zastitu lajavih krelaca, organizovacu anti blogerske demonstracije, pocecu da pisem peticije i da prikupljam potpise za zabranu blogovanja, tuzicu vas medjunarodnom sudu nepravde... obrali ste bostan, aha i pamuk bre ('ebiga obrali smo bostan svi mi i to ohoho... sad nas polako pretvaraju u berace pamuka iz kolonijalnih vremena, samo sto nismo crni nego beli ali ne brinite nista, ima vremena, pocrnecemo i mi).
Znaci, ovako... dodjem ja na Krstaricu i vec tri dana preskacem sve ono sto me je interesovalo do tad, nego odmah kliknem na blogove i onda imam samo dve nedoumice ... da li prvo da citam i komentarisem ili prvo da pisem, ZARAZEN 100%
Jel ima bre negde neka vakcina protiv blogovanja, a?
Ako nema.... berite kozu na siljak ima da vas davim dok vas ne poplavim i to u teget plavo, bre!
Najpametnije bi vam bilo da cim vidite ovog sasavog Sofronija na avataru, lagano zaobidjete njegov teren... gledali ste crtac, znate kakav je lajavi krelac, e pa nisam ni ja nista bolji od njega!
Dobro vam vece i pun dzak srece!
Jel treba jos nesto, aha, neka muzikica, evo... ja kad sam pile bio!
Da vam cika Zoki kaze nesto... gori ste od zarazne bolesti, casna rec... mnogo ste bre zarazni

Znaci, ovako... dodjem ja na Krstaricu i vec tri dana preskacem sve ono sto me je interesovalo do tad, nego odmah kliknem na blogove i onda imam samo dve nedoumice ... da li prvo da citam i komentarisem ili prvo da pisem, ZARAZEN 100%

Jel ima bre negde neka vakcina protiv blogovanja, a?
Ako nema.... berite kozu na siljak ima da vas davim dok vas ne poplavim i to u teget plavo, bre!
Najpametnije bi vam bilo da cim vidite ovog sasavog Sofronija na avataru, lagano zaobidjete njegov teren... gledali ste crtac, znate kakav je lajavi krelac, e pa nisam ni ja nista bolji od njega!
Dobro vam vece i pun dzak srece!
Jel treba jos nesto, aha, neka muzikica, evo... ja kad sam pile bio!