Hej... blogerke i blogeri, nosite se bre...

.... u persun!

Da vam cika Zoki kaze nesto... gori ste od zarazne bolesti, casna rec... mnogo ste bre zarazni :eek: Vas covek treba da strpa u neki karantin, sto je sigurno sigurno je! Evo recimo ja sam vam zivi primer ... ja sam vasa zrtvaaaa :dash: Kako li ste me samo navukli na tanak led i tako brzo zarazili... zalicu se drustvu za zastitu lajavih krelaca, organizovacu anti blogerske demonstracije, pocecu da pisem peticije i da prikupljam potpise za zabranu blogovanja, tuzicu vas medjunarodnom sudu nepravde... obrali ste bostan, aha i pamuk bre ('ebiga obrali smo bostan svi mi i to ohoho... sad nas polako pretvaraju u berace pamuka iz kolonijalnih vremena, samo sto nismo crni nego beli ali ne brinite nista, ima vremena, pocrnecemo i mi).
Znaci, ovako... dodjem ja na Krstaricu i vec tri dana preskacem sve ono sto me je interesovalo do tad, nego odmah kliknem na blogove i onda imam samo dve nedoumice ... da li prvo da citam i komentarisem ili prvo da pisem, ZARAZEN 100% :hahaha:
Jel ima bre negde neka vakcina protiv blogovanja, a?
Ako nema.... berite kozu na siljak ima da vas davim dok vas ne poplavim i to u teget plavo, bre!
Najpametnije bi vam bilo da cim vidite ovog sasavog Sofronija na avataru, lagano zaobidjete njegov teren... gledali ste crtac, znate kakav je lajavi krelac, e pa nisam ni ja nista bolji od njega!

Dobro vam vece i pun dzak srece!
Jel treba jos nesto, aha, neka muzikica, evo... ja kad sam pile bio!

Vidi, vidi kako se krivac ( kako li se kaze krivac u zenskom rodu :eek: nemam pojma, mozda ti znas :) ), i kako sad da nastavi tekst... krivac sama javlja... ili ... krivac sam javlja... ali onda ce ispasti da si ti musko, a nisi! Ti si zena a ako imas jedno tries kila viska e onda si bre zena i po... ubices me....zanimljiva i duhovita zeno, eto ipak me neces ubiti, zar ne :D
I kako se kaze krivac u zenskom rodu ???

Poslednja izmena:
MuskoSamBre;bt116952:
Vidi, vidi kako se krivac ( kako li se kaze krivac u zenskom rodu :eek: nemam pojma, mozda ti znas :) ), i kako sad da nastavi tekst... krivac sama javlja... ili ... krivac sam javlja... ali onda ce ispasti da si ti musko, a nisi! Ti si zena a ako imas jedno tries kila viska e onda si bre zena i po... ubices me....zanimljiva i duhovita zeno, eto ipak me neces ubiti, zar ne :D
I kako se kaze krivac u zenskom rodu ???

krivica :manikir:
Ne Muški..neću te ubiti.....trebaš nam živ :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
I sitna sam.....nemam viška....

Poslednja izmena od moderatora:
LJILJA MMM;bt116951:
el da ga prvo obarimo.....ne deluje mi baš mlado da mož da ide pravi u rernu :manikir:

Aaaa.... pa zar ja ovako sav ubudjaveo osvezih ove stranice :hahaha: ma idi begaj... mene me bre drze u podrumu pored onog bureta sas kiseli kupus, stra me da ce jednom u mraku da pogrese i da me na prolece bace u kantu za smece (ostaci kiselog kupusa se bacaju iskljucivo nocu i to kad pada kisa... jel tako :whistling: ovo kad me vidite ovde to znaci da sam iskoristio priliku zahvaljujuci tome sto ili nema nikog kuci ili svi spavaju :D

gagili48;bt116963:
Da...prvo barenje...:zper::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Cek da proverim, da li ce opet od negde da iskoci Ljilja dok odgovaram na tvoj post :eek: zena zna znanje, a i neke magije breee

A sto se barenja tice... aj ti lepo idi zalozi vatru i turi lonac a ja cu za to vreme sam da se ocerupam, da ti malo olaksam posao :hahaha:

0005.gif

"Znaci, ovako... dodjem ja na Krstaricu i vec tri dana preskacem sve ono sto me je interesovalo do tad, nego odmah kliknem na blogove i onda imam samo dve nedoumice ... da li prvo da citam i komentarisem ili prvo da pisem, ZARAZEN 100%"

Ovo kao da sam ja pisala :zcepanje:
Ista je priča kod mene, tako da nisi jedini i time ne pokušavam da te utešim. Ne bih ni bila ovde da ljudi nisu divni. Manje više zbog blogovanja ... prosto ne mogu da odolim da pročitam divne reči utehe i prijateljstva.
Na to si se "upecao" i to samo znači da ti je ovde mesto :cmok2: :heart:

E, slatki mali Sofronije...ume on za sebe da kaze jos stosta, kao na primer-"Dobar je ovaj mali, samo malo glup!",:zcepanje: a dobar je i matematicar-"Dvaput nista, jeste nista, matematika je jasna.":zcepanje: a sto se tek snalazi-"Bolje da i ne gledam, mozda i jesam tamo":zcepanje: Nego mislim ja da je on vec obaren, a i mi da nesto naucimo od njega:zcepanje: Sofronije:zag: neces se izvuci tako lako...:zcepanje::cmok2:

Back