HEHEHEHEHE

Poruka
99
Ne znam da li bi bilo pozeljno pokrenuti ovu temu, isto tako ne znam da li se vec neko setio iste, jer sam dosta kratko na forumu. Dakle ne znam da li bih smela, ali bih bas htela (i rimuje se! Ispran mi je mozak od teme New story :roll: )...
Dakle na vama je sledece; da napisete koga od ljudi na forumu krstarice po odgovorima na odredjene teme gotivite, a koga ne.
Znaci, username doticne osobe i pozeljno kratko obrazlozenje!
Ajde, karte na sto! :P :twisted:

hmm pa ovako volem baakicu jer je mnogo simpa :wink: a volem i onog pih bre nemam taj znak na komp.krug pa slovo R on je pravi faca :lol: :wink:
A moju milu sunrise/slatka_ko_meditj volem odvade pa do neba najvisheeeeeeeeeeeee :lol:
Za sada nemogu reci dali nekoga ne volim ili mrzim :roll:

chokolada:
Meni se svidja apotekarka zato sto su joj komentari uvek na mestu!

Volem i ja Vas,ali muške maaaalko više :wink:
Neću da kažem koga najviše jer će se uobraziti :P
Podeliću sa svima jednu (od nekoliko) PP koje sam dobila od jednog svog "obožavatelja"

Od: Den Za: apotekarka Poslato: Čet, 03. jun 2004 4:14
Naslov: Perverzna! Citirajte privatnu poruku
Ti si, bre neka perverznjakusa, a ovamo pises bajke o tvom srecnom porodicnom zivotu! Kako te nije sramota? Da li si pokazala tvom muzu koji ti je avatar na ovom forumu?

Ovim sam odgovorila na oba pitanja :roll:

apotekarka:
chokolada:

Podeliću sa svima jednu (od nekoliko) PP koje sam dobila od jednog svog "obožavatelja"

Ti si, bre neka perverznjakusa, a ovamo pises bajke o tvom srecnom porodicnom zivotu! Kako te nije sramota? Da li si pokazala tvom muzu koji ti je avatar na ovom forumu?

"Blago" tebi sa takvim obozavaocima. A stvarno jesi li pokazala muzu sta radis na forumu? :roll: :P
Ccccc... Nije fer da ne zna! :wink:

ma guitarrr_babe je carica,uvek je blesava....
Pa i Alexandra9,BleakWFM,....I Mortishaaa naravno...pa njen Keeper....Nekoga sam sigurno zaboravila....E,da,Courtney,Ernesto_Che...Hmmmmmm
Ma ovi sa HP,tinejdzera-svi! :D

chokolada:
apotekarka:
chokolada:

"Blago" tebi sa takvim obozavaocima. A stvarno jesi li pokazala muzu sta radis na forumu? :roll: :P
Ccccc... Nije fer da ne zna! :wink:

Sestro slatka, evo sad sam otvorila profil apotekarkinog_muza i kad me nije šlog strefio! :shock:
Kakvih sve perverznjaka ima! Svi civili su sumnjivi.... :twisted:

Alisa u zemlji cuda:
E kad smo kod toga. blago me iritira Steffan, na osnovu onoga sto sam do sada procitala u raznim temama ne svidjaju mi se komentari Tipkarosa i Krvoloka :arrow: mnogo se primaju...
Nadam se da se niko nije uvredio. to je samo moje misljenje :lol:

Osoba mora da ima misljenje o svemu ako zeli da bude licnost, a ne samo individua (mada ovo ne treba da zvuci kao da ja dokazujem nekom nesto). Ako se nekome moje misljenje u vezi sa bilo cim ne svidja, to je njegova stvar.

PS. Steta sto nisi bila tu pre nego sto je Inco obrisao temu "Ateizam" na filozofiji imam osecaj da ti se onda jos vise ne bih svidjao. :D

PS2. Ju, ju, ju, covek je obrisao temu od 350 postova, kad se toga prisetim, i dalje mi nije jasno zasto je to uradio... :?

U vezi sa temom, postujem vecinu Sizifovih i sve manje i manje Inco-vih misljenja.

Back