He, he, muškarčine aj sad...

al bez zezanja...
kad je zensko u toj agresivnoj fazi, bez obzira da li je u pitanju verbalna ili fizicka agresija, to samo znaci da treba da je dovatite i da jebbete. al dobro da je jebbete i posle prede ko mace:)

ps. ovo su utvrdili strucnjaci koji su dugo godina proucavali zensku verbalno-fizicku agresiju ciji je najblazi oblik zvocanje:). zvocanje kao prvi korak agresije u prevodu znaci- treba mi paznja, treba mi dodir, treba mi ******:) eto samo da vi kazem hihihi:P

....plashim se da ovde imamo takvu osobu sa tim imenom ,znachi svashta neshto njoj treba ..............;)

al bez zezanja...
kad je zensko u toj agresivnoj fazi, bez obzira da li je u pitanju verbalna ili fizicka agresija, to samo znaci da treba da je dovatite i da jebbete. al dobro da je jebbete i posle prede ko mace:)

ps. ovo su utvrdili strucnjaci koji su dugo godina proucavali zensku verbalno-fizicku agresiju ciji je najblazi oblik zvocanje:). zvocanje kao prvi korak agresije u prevodu znaci- treba mi paznja, treba mi dodir, treba mi ******:) eto samo da vi kazem hihihi:P

ovo je ziva istina, bez zezanja
aj sad muzjaci na posao :zper:

Šamar je znak nemoći...znači on je nju doveo do faze da se tako oseća nekim svojim postupkom...nije sigurno iz čista mira...mislim da nije u redu da joj posle toga vrati samo zato što je jači i demonstrira silu...
Mada afekat je čudo...ali nikad (nikad ne reci nikad :lol:) ne bih bila sa likom koji mi je uzvratio šamar...mislim da tad treba da pokaže koliko je muško...

Back