HDZov predsednički kandidat A.Hebrang: "Luburić se borio za hrvatske interese"

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji je po vama mogući rasplet Hebrangove kandidature i smera u kojem ide Hrvatska?

• 1) Hebrang će postati novi predsjednik RH i vratiti RH u 90te

• 2) Hebrang će postati predsjednik RH i Hrvatska će izgubiti kredibilitet

• 3) Hebrang neće postati predsjednik, al će Hr dobiti svoju inačicu "radikala"

• 4) posle ovoga HDZ ga neće podržat za kandidata predsjednika RH

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

a pazi šta ti kyo reče....da nije došao Sloba u Srbiji i Tuđman u Hrvatskoj na vlast.........odvojili bi se od SFRJ bez rata, bez žrtava, bez takve otimačine i korupcije kakvu smo imali........zar nije vrijedilo pričekati još koju godinu ko Crna Gora pa da bez strahota iziđemo van....?:idea:
Ne možeš to objasniti pristalicama ustaše Tuđmana.Makedonija se otcepila pre CG i niko se nije bunio.

pa sta ako je HDZovac..i tko ce to biti umjesto njih??Mozda one crvendacke komunjare????I opet u tvojim vlaznim snovima:lol::lol:

Predpostavljam da si Hrvat..da ti je drago sto je Hrvatska napokon slobodna..a tko je za to zasluzan?? More svrsavo si sigurno na Tudjmana i Hdz kad je Knin oslobodjen a sad se tu kurcis..

dok je Buđavi odapeo ja snimao humorističnu emisiju na jednoj lokalnoj TV....epilog toga bio je otkaz mom frendu koji je tamo radio...kao nismo smeli bio dan žalosti....ma kakva žalost....koliko ljudi dalo život...da se ova 8a@ra nakrade sve sa svojim tajkunima i tajkunčićima....a sve što je vrijedilo prodala strancima i sad imamo nezavisnost :dash: e8esh takvu nezavisnost:rtfm:

gdje gledaš Novu TV ili RTL a pare kupi stranac, uđeš u Zagrebačku/Privrednu/Splitsku banku a pare odlaze u Italiju, plaćaš telekomove impulse Njemcima, voziš se sa benzon iz mađarske INA-e, kupuješ ljekove u Plivi , mlijeko u Dukatu a sve pare idu vanka njihovim vlasnicima....daaaaaaaaaaaaaaaj:roll:

fakat xe8esh takovu "nezavisnost"

a Hrvatsku ne bi ni imali ni za vrijeme SFRJ kao sastavni dio SFRJa a kamoli kasnije da nije bilo Tita i antifašizma, titove izmjene o samoodređenosti i prilično lijepe iscrtane države u kojem smo "ruku na srce" pokupili svo vrhnje SFRJ-a:idea:

najviše nacionalnih parkova, prirodnih ljepota, more skoro sve otoke....imali bi mi sve to ....znaš kako? u "vlažnim snovima" (kako i sam kažeš :idea:

a pazi šta ti kyo reče....da nije došao Sloba u Srbiji i Tuđman u Hrvatskoj na vlast.........odvojili bi se od SFRJ bez rata, bez žrtava, bez takve otimačine i korupcije kakvu smo imali........zar nije vrijedilo pričekati još koju godinu ko Crna Gora pa da bez strahota iziđemo van....?:idea:

al masu je najlakše zapaliti sa nacionaLšovinističkim idejama......:dash:

čekam odgovor od hadezeOVACA na ovaj moj post:arrow:
dok je Buđavi odapeo ja snimao humorističnu emisiju na jednoj lokalnoj TV....epilog toga bio je otkaz mom frendu koji je tamo radio...kao nismo smeli bio dan žalosti....ma kakva žalost....koliko ljudi dalo život...da se ova 8a@ra nakrade sve sa svojim tajkunima i tajkunčićima....a sve što je vrijedilo prodala strancima i sad imamo nezavisnost :dash: e8esh takvu nezavisnost:rtfm:

gdje gledaš Novu TV ili RTL a pare kupi stranac, uđeš u Zagrebačku/Privrednu/Splitsku banku a pare odlaze u Italiju, plaćaš telekomove impulse Njemcima, voziš se sa benzon iz mađarske INA-e, kupuješ ljekove u Plivi , mlijeko u Dukatu a sve pare idu vanka njihovim vlasnicima....daaaaaaaaaaaaaaaj:roll:

a Hrvatsku ne bi ni imali ni za vrijeme SFRJ kao sastavni dio SFRJa a kamoli kasnije da nije bilo Tita i antifašizma, titove izmjene o samoodređenosti i prilično lijepe iscrtane države u kojem smo "ruku na srce" pokupili svo vrhnje SFRJ-a:idea:

najviše nacionalnih parkova, prirodnih ljepota, more skoro sve otoke....imali bi mi sve to ....znaš kako? u "vlažnim snovima" (kako i sam kažeš :idea:

aj da vas vidim sad:per: ............šta je?:mrgreen: utekli u mišje rupe,jel?:mrgreen:

eejj pa ja to ni ne poricem..ovo boldano je apsolutnooo tocno,ali nije tu samo Tudjman u pitanju..dosao je i Slobo..a svi znamo tko je on...i sve to stoji sto si rekao,ali nemijesaj kruske i jabuke..Karakteriziras Hebranga kao Ustasu i ljubimca maxa,samo zato jer je rekao istinu..nije on nista lagao,Max je to radio u interesu Hrvatske(pa nije madjarske valjda)ali kako sam vec napisao,interese je provodio na sasvim krivi nacin...nista Hebrang nije lagao,..ma gle,ni ja nisam odusevljen njime,ali ajde nemojmo mu kaciti epitete koji ne stoje...a sto se tice tvoje mrznje HDZa..ok ja to postujem,jer sigurno imas razloga...ja vec cetiri godine ne glasam,ali znam jedno..meni osobno i mojoj obitelji,ljudima u mojoj okolini je bilo bolje dok je HDZ na vlasti..kad je bio SDP nije bilo toliko dobro...znaci svatko gleda svoje dupe zar ne??

Bitno je,lažeš ko malo avlijsko kerče.Nisi pobrojao mrtve Kineze,ne poštuješ žrtve.

.zrtve su zrtve..Srebrenicu sam spomenio jer su to Srbi radili,nebitno Hrvatima ili Bosnjacima ma da su i Arapima..Srbi su to cinili,i zato sam napisao Sanovniku da nevjerujem da se slaze sa time i podrzava to bas kao ni ja Maxa..pa sta ti tu nije zaboga jasno?????Sta je covjece sa tobom,aj napisi mi na pm,zasto se ti tako gubis???mislim znam da nisi dobro,to izbija iz svakog tvoga posta..ali daj nadji pomoc covjece,ovo je strasno..

meni osobno i mojoj obitelji,ljudima u mojoj okolini je bilo bolje dok je HDZ na vlasti..kad je bio SDP nije bilo toliko dobro...znaci svatko gleda svoje dupe zar ne??

u ovih 19 godina "demokracije" HDZ je bio 16 godina na vlasti a SDP SA KOLICIJOM svega 3 GODINE :rtfm::eek::evil:

i ajd sad šprestani $rat više........šta porodiljnu naknadu niste dobivali?:roll:

alo pa da nisu došli koaliciona vlast....bili bi i još dan danas pod sankcijama i izolaciji kakvim smo bili pod tuđmanom:idea: a i poraz HDZa je donio promjene u toj stranci i hadezeova desna frakcija je više od pola izletila van a oni koji su ostali ili su bili asimilirani u umereno desnu opciju ili su stjerani u kut na niže pozicije........to se ne bi dogodilo da narod nije shvatio kud ide ovaj brod

a Koaliciona vlast SDPa je izgubila izbore iz dva razloga:

1. zato jer je bilo previše stranaka pa nisu bili tako kompatibilni i događali su se raznorazni propusti

i

2. morali su donositi niz nepopularnih mjera da bi sačuvali privredu koja je bila na koljenima zahvaljujući tuđmanu

.zrtve su zrtve..Srebrenicu sam spomenio jer su to Srbi radili,nebitno Hrvatima ili Bosnjacima ma da su i Arapima..Srbi su to cinili,i zato sam napisao Sanovniku da nevjerujem da se slaze sa time i podrzava to bas kao ni ja Maxa..pa sta ti tu nije zaboga jasno?????Sta je covjece sa tobom,aj napisi mi na pm,zasto se ti tako gubis???mislim znam da nisi dobro,to izbija iz svakog tvoga posta..ali daj nadji pomoc covjece,ovo je strasno..
U koju si ti školu išao,dete?:think:...šta ti imaš da podržavaš koljače,ti nemaš pojma ni šta pričaš,to je za tebe crtani film.:roll:Ako hoćeš da pričaš o ratovima i žrtvama 90.-tih,pričaj o hrvatskim sa imenima i prezimenima,ne poteži muslimane.Hrvati su napravili pokolje nad muslimanima u dolini Neretve i vaši zločinci zbog toga robijaju po Evropi.

U koju si ti školu išao,dete?:think:...šta ti imaš da podržavaš koljače,ti nemaš pojma ni šta pričaš,to je za tebe crtani film.:roll:Ako hoćeš da pričaš o ratovima i žrtvama 90.-tih,pričaj o hrvatskim sa imenima i prezimenima,ne poteži muslimane.Hrvati su napravili pokolje nad muslimanima u dolini Neretve i vaši zločinci zbog toga robijaju po Evropi.

:hahaha1::hahaha1:ti si jedno totalno neinteligetno bice:hahaha1:i to nije uvreda vec cinjenica:hahaha1: Tko te zvao uopce da se petljas:hahaha1:Procitaj cijeli kontekst od pocetka,pa vidi sta Sanovnik pise,a a sta ja:hahaha1:ali sumjam da ces ista shvatiti,to je nemoguce:hahaha1:

u ovih 19 godina "demokracije" HDZ je bio 16 godina na vlasti a SDP SA KOLICIJOM svega 3 GODINE :rtfm::eek::evil:

i ajd sad šprestani $rat više........šta porodiljnu naknadu niste dobivali?:roll:

alo pa da nisu došli koaliciona vlast....bili bi i još dan danas pod sankcijama i izolaciji kakvim smo bili pod tuđmanom:idea: a i poraz HDZa je donio promjene u toj stranci i hadezeova desna frakcija je više od pola izletila van a oni koji su ostali ili su bili asimilirani u umereno desnu opciju ili su stjerani u kut na niže pozicije........to se ne bi dogodilo da narod nije shvatio kud ide ovaj brod

a Koaliciona vlast SDPa je izgubila izbore iz dva razloga:

1. zato jer je bilo previše stranaka pa nisu bili tako kompatibilni i događali su se raznorazni propusti

i

2. morali su donositi niz nepopularnih mjera da bi sačuvali privredu koja je bila na koljenima zahvaljujući tuđmanu

gle ako itko sere to si ti jer kao prvo..nemozes ti meni nametat svoje misljenje..da znam da su bili samo 3 god,a u te tri godine meni nije bilo nimalo lijepo,i tko si ti da sudis mojim razlozima?kao sto ni ja nesudim tvojim...

eejj pa ja to ni ne poricem..ovo boldano je apsolutnooo tocno,ali nije tu samo Tudjman u pitanju..dosao je i Slobo..a svi znamo tko je on...i sve to stoji sto si rekao,ali nemijesaj kruske i jabuke..Karakteriziras Hebranga kao Ustasu i ljubimca maxa,samo zato jer je rekao istinu..nije on nista lagao,Max je to radio u interesu Hrvatske(pa nije madjarske valjda)ali kako sam vec napisao,interese je provodio na sasvim krivi nacin...nista Hebrang nije lagao,..ma gle,ni ja nisam odusevljen njime,ali ajde nemojmo mu kaciti epitete koji ne stoje...a sto se tice tvoje mrznje HDZa..ok ja to postujem,jer sigurno imas razloga...ja vec cetiri godine ne glasam,ali znam jedno..meni osobno i mojoj obitelji,ljudima u mojoj okolini je bilo bolje dok je HDZ na vlasti..kad je bio SDP nije bilo toliko dobro...znaci svatko gleda svoje dupe zar ne??

Momak, je l' tebi dobro? Sta je radio dobro u ime hrvatskog naroda? To sto je klao Srbe. Je l' to dobro? Jesu to interesi jednog naroda? Borio se za samostalnost Hrvatske?! Protiv koga se borio kad je Kraljevina Jugoslavija pala i svaki fasista je radio sta je hteo. :eek: :dash:

pa vidim koliko si dugo na forumu godina,pa kad vidim koliko budes na dan,pa koliko glupih tema otvaras sve mi je jasno:hahaha1::hahaha1:Forumski ovisnik:lol:Moje trenutno opravdanje je jer sam bolestan i nesmijem na sunce,a koje je tvoje:lol:
Normalno da ne smeš na Sunce kad držiš kompjuter u podrumu.I u RL se plašiš forumskih četnika.

Momak, je l' tebi dobro? Sta je radio dobro u ime hrvatskog naroda? To sto je klao Srbe. Je l' to dobro? Jesu to interesi jednog naroda? Borio se za samostalnost Hrvatske?! Protiv koga se borio kad je Kraljevina Jugoslavija pala i svaki fasista je radio sta je hteo. :eek: :dash:

aj citaj sa razumjevanjem:roll: a zbog koga je klao Srbe??zbog interesa tunguzije mozde,ili afrike:dontunderstand:??ali je to radio na potpuno krivi nacin,ubijao je neduzne ljude i nitko normalan ga nemoze podrzati..

Citaj sa razumjevanjem,a ne kako tebi odgovara,jer nigdje nisam napisao da je radio dobro.
Usporedio sam to sam Ovcarom i Srebrenicom,dakle klanja koja su srbi vrsili...a zasto su to radili?sigurno ne u interesu Indonezije ili Kiine jbte,ali sumnjam da normalan covjek moze podrzati ta klanja koja su srbi vrsili,bas kao sto ni ja nepodrzavam Maxa...

Jel sad jasnije?

Hja....ima tu svega.
Realno bi, po pravnim normama, 25.6. trebao biti taj dan. Škrabalo je to zaškrabao, no 8.10., koji npr. priznaje Haag kao datum od kojeg je RH nezavisna, samo je odgoda od 100 dana što je od nas tražila EZ komisija.

Tu su četiri datuma:

30.5.- konstituiranje Sabora. Tuđman je to proglasio, no to nije, realno, "pravi" datum.

25.6. - proglašenje prijekida sveza s Jugoslavijom. To je pravi datum, no nekako
se razmazao zbog te odgode koju je natnula EZ

8.10. to je samo potvrda 25.6.

No, narod ima svoj datuma kao "onaj pravi". To je 5.8., oslobođenje Knina u Oluji, i to je realno glavni hrvatski državni blagdan.

Sto samo dokazuje da za vas "nezavisna Hrvatska",
u prevodu znaci "od Srba ociscena Hrvatska",
a to je i Pavelicu bio cilj:rtfm:

Poslednja izmena:

ja to puštam probne balone...da vidim kako dišete:mrgreen: vidim jako vas je pogodilo to što sam otvorio temu o Hebrangu......eeeee znao sam od prvog dana da si hahaHaDeZeJovac i to ona stara garda:eek: al nećete još dugo....zato predlažem da se preselite u Iran tamo je najpogodnija klima za vas...ono malo se arlauče, malo puca, malo patriotiše, malo krvi ima...eto svega za HaDeZejovsku "salatu":idea: i imat ćete fino ambijent devedesetih čemu težite:idea: a nas normalne (koliko-toliko) pustite na miru da živimo van ovih "domoljubnih" fazona:roll:

:bye:

Ljudi prosječnog IQ-a nakon relevantnih dokaza se pokriju ušima. Velika je razlika između interpretecije nečijeg intervjua i izjave dotične osobe kojom pobiva "ključnu rečenicu" a ona je ujedno i naslov ove teme.

Hebrang može biti desničar ali svrstavati ga u isti koš sa ustašama je čisto ulizivanje nekima pacijentima ovdje na forumu.

Kada već spuštaš diskusiju na osobnu razinu za tvoju informaciju nisam nikada bio član niti jedne političke stranke. Ti tako klizav da ne kažem što drugo, možeš se uvući u anus svakoj političkoj opciji tj.kako vitar puše.

3X

[http://tv.jutarnji.hr/?bcpid=17587552001&bclid=17215842001&bctid=28614764001

Poslušaj još jedno i onda prokomentiraj što je Hebrang stvarno rekao.

Poslednja izmena:
Ljudi prosječnog IQ-a nakon relevantnih dokaza se pokriju ušima. Velika je razlika između interpretecije nečijeg intervjua i izjave dotične osobe kojom pobiva "ključnu rečenicu" a ona je ujedno i naslov ove teme.

Hebrang može biti desničar ali svrstavati ga u isti koš sa ustašama je čisto ulizivanje nekima pacijentima ovdje na forumu.

Kada već spuštaš diskusiju na osobnu razinu za tvoju informaciju nisam nikada bio član niti jedne političke stranke. Ti tako klizav da ne kažem što drugo, možeš se uvući u anus svakoj političkoj opciji tj.kako vitar puše.

3X

[http://tv.jutarnji.hr/?bcpid=17587552001&bclid=17215842001&bctid=28614764001

Poslušaj još jedno i onda prokomentiraj što je Hebrang stvarno rekao.
:hahaha1::hahaha1::hahaha1::klap:

2. Hebrang će postati predsjednik RH i Hrvatska će izgubiti kredibilitet

Ово, пре свега код српског становништва и оних чланица УН-а које колико-толико аутономно воде политику. Но, ја се надам да код Хрвата још увек има поштених и мирољубљивих људи и да неће изгласати тог човека за председника.

2. Hebrang će postati predsjednik RH i Hrvatska će izgubiti kredibilitet

Ово, пре свега код српског становништва и оних чланица УН-а које колико-толико аутономно воде политику. Но, ја се надам да код Хрвата још увек има поштених и мирољубљивих људи и да неће изгласати тог човека за председника.

Nece Hebrang biti predsjednik,nema tog Boga..

gle ako itko sere to si ti jer kao prvo..nemozes ti meni nametat svoje misljenje..da znam da su bili samo 3 god,a u te tri godine meni nije bilo nimalo lijepo,i tko si ti da sudis mojim razlozima?kao sto ni ja nesudim tvojim...

pa po tome svako svakome ovdje "NAMETA" svoje mišljnje:hahaha::roll::roll:

ne namečem ništa ja svoje mišljenje...već ga iznosim....a ti sa svojim slabašnim argumentima možeš ko "Marica u kJiviKjujac" samo da se diviš :mrgreen:;)

na prste jedne ruke mogu nabrojati forumaše koji su na mojoj razini ŠTO SE ARGUMENTACIJE postova vezanih uz politiku tiće....ti sigurno nisi među njima.....moj stav i "pozicija" je jasna ko dan....i u mojim temama i stavu o određenim političkim pojavama i osobama...teško će me ko protuargumentima oboriti...jer sam (na žalost) previše informiran i upoznat s nekim stvarima:idea:

:bye:

Poslednja izmena:
daj boze da ga izaberu
onda treba eUropa da pripreti istim merama ko kad je onaj nacista Hajder..whatever doshao na chelo Austrije...pa do nesretnog sluchaja...

pa kad nacionalist poput tebe to kaže......onda mi još nikako nije jasno kako ove oFce hrBatske da shvate koliko je poguban njegov izbor za predsjednika....al xe8e se njima....kaos njima odgovara...jer su u kaosu 90ih poharačili šta su stigli i mogli....pa se nadaju da će iJopet....ono:roll: domoljublje do yaya:dash:

Back