Хавајски сепаратисти

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Аутохтони Хавајћани: "Ми смо посебна нација, вратите нам наше Краљевство!"

native_hawaiians_federal_recognition-jpeg-042a9_44ef7077dcd51ae15ffb642b634e0197.nbcnews-fp-440-280.jpg

http://www.nbcnews.com/news/asian-a...l-government-give-us-back-our-kingdom-n151801

И за ово је Маршал Тито "крив", ето видели од Црногораца и Македонаца :rotf:

Poslednja izmena:
Nema nista od toga Havajci su u poprilicnoj manjini i ako imaju svako pravo jer je njihova monarhija zbacena od strane bogatih belih vlasnika plantaza koji su dosli na poziv havajske vlade da modernizuju zemlju... i Sijuksi imaju pravo na Lakotu (Severna i Juzna Dakota) cak mislim da imaju istorijski dokument (sporazum) ali se USA vlasti prave ludi.

Nema nista od toga Havajci su u poprilicnoj manjini i ako imaju svako pravo jer je njihova monarhija zbacena od strane bogatih belih vlasnika plantaza koji su dosli na poziv havajske vlade da modernizuju zemlju... i Sijuksi imaju pravo na Lakotu (Severna i Juzna Dakota) cak mislim da imaju istorijski dokument (sporazum) ali se USA vlasti prave ludi.
Уствари на Хавајима највише има жутих свих врста, мада мање од пола.

Четници тражите Америчке Визе и правац Хонолулу да вам ставе онај венац на аеродрому и да правите с*рања, када почну блокаде путева и то.
То су бре прави монархисти, траже КРАЉЕВСТВО ОД АМЕРИКЕ а не ко ви у Украјини - на страну стаљиниста сте стали а не уз вашу браћу по оружју (били сте пијани побркали сте страну нема везе зна Берлин и за горе од стране вас).

Четници тражите Америчке Визе и правац Хонолулу да вам ставе онај венац на аеродрому и да правите с*рања, када почну блокаде путева и то.
То су бре прави монархисти, траже КРАЉЕВСТВО ОД АМЕРИКЕ а не ко ви у Украјини - на страну стаљиниста сте стали а не уз вашу браћу по оружју (били сте пијани побркали сте страну нема везе зна Берлин и за горе од стране вас).
Дечко цркла ти је Америка, више нећеш добијати кутију сардина дневно за троловање.
Мораћеш радит,и што једном комунцу и симпатизеру САД&УК звучи као крај света.

Нема то појма. Домородаца је мање од 6%. Има доста осталих који личе домородачки, али су заправо емигранти из Самоа, Филипини и остале пацифичка острва. Једини су већина у једно малецко оствце, које је успут приватни посед.

Иначе занимљива је хавајска застава која има у горњем леви угао британска застава иако никада није била британска колонија, за разлика од других држава САДа који јесу биле колоније али немају Union Jack на застави.

1200px-Flag_of_Hawaii.svg.png

Prilozi

• 1200px-Flag_of_Hawaii.svg.jpg
    1200px-Flag_of_Hawaii.svg.jpg
    25,6 KB · Pregleda: 0
Poslednja izmena:
Дечко цркла ти је Америка, више нећеш добијати кутију сардина дневно за троловање.
Мораћеш радит,и што једном комунцу и симпатизеру САД&УК звучи као крај света.

Не него ћу да будем "симпатизер" Велике Немачке и Путинове Русије :rotf:

Боље ради нешто у животу више нема кутије сардина џаба.

Еј, па заправо ја грешим, ебеш хавајске монархисте и њихово уништено Краљевство, вратите се ви коренима па пред америчку ембеси као када сте хтели са Хашким Победником да идете за Ирак као добровољци у U.S. Army

Еј, па заправо ја грешим, ебеш хавајске монархисте и њихово уништено Краљевство, вратите се ви коренима па пред америчку ембеси као када сте хтели са Хашким Победником да идете за Ирак као добровољци у U.S. Army
Дечко какав је ово неповезан пост?
Јел то последица глади?
Мора да ти се и ТитА привиђа!
:cepanje:
:tambalamba:

Putnik koji je glasno pevao u avionu jedne američke kompanije tokom leta iz Sijetla ka Havajima učinio je da se ostali putnici osećaju neprijatno, zbog čega je avion vraćen na aerodrom gde je uz pratnju policije raspevani putnik izveden iz aviona.:lol:
Хавајски монархисти су навикли на топло, али неће им бити хладно у Гвантаму.

Back