Hate date

pa dobro, to je okej, i ja zaboravim ime. jednom bila dobra drugarica kod mene par dana, i krenuli mi na neku svadbu, ona visoka, manekenka, bunda neka ludilo, i silazimo ispred zgrade, ceka nas buraz sa autom, i kazem ja ovo je.. i zablokiram hahahahhah
Ja sam s ovim bila na dejtu.Pojma ne'am kako se tip zove.To ti je " hate"date, kad mu ni ime ne zapamtiš. :hahaha:
Ustvari,inače slabo pamtim imena, nazive i tako to.Zapamtiću neki detalj, napr.(dobra kola,dobar frajer, lepi zubi, styling...),msm,ime je najmanje važno.

pa dobro, to je okej, i ja zaboravim ime. jednom bila dobra drugarica kod mene par dana, i krenuli mi na neku svadbu, ona visoka, manekenka, bunda neka ludilo, i silazimo ispred zgrade, ceka nas buraz sa autom, i kazem ja ovo je.. i zablokiram hahahahhah
Sad me podseti...ali stvarno, ja i moja koleginica jednom tako otišle na pogrešnu svadbu.Skontale tek kad ušle u halu i vid'le da je drugi mladoženja.
Mladu nismo ni upamtile kako izgleda,vid'le je pre toga jednom u životu. Nego...da ne spamujem više temu.A'j ćao!

Mada kada ideš na dejt sa nekim sa foruma, ili bolje rečeno kafu, jer to nisu dejtovi pošto se u 90 posto slučajeva sere samo o Krstarici, onda moraš da zapamtiš ne ime nego nik, da ti se ne desi nešto loše. :lol:

Mada kada ideš na dejt sa nekim sa foruma, ili bolje rečeno kafu, jer to nisu dejtovi pošto se u 90 posto slučajeva sere samo o Krstarici, onda moraš da zapamtiš ne ime nego nik, da ti se ne desi nešto loše. :lol:

Forum je cudo..pravi karakter neke osobe, osnovu njenog razmisljanja mozes sa stopostotnom sigurnoscu
da utvrdis. U realnom kontaktu ljudi stavljaju raznorazne fasade i na lice i u recnik i nikad ne mozes znati sta neko zaista misli..

:)

To mu dođe na isto.
Pa i nije. Možda ti je bio simpatičan i intrigirao te pa si izašla a sa njegovim nikom ne znajući da si ustvari izašla i sa njegovim klonom sa kojim si se najgore pljuvala i gledala na nišan. A on ima patološko zadovoljstvo da te sredi tako zbunjenu.
Tako ja sa jednom koja je imala 3 nika, od kojih je jedan bio čak muški. Otad sam ne običan muški konj već Konjina.
Sad je nema ni sa jednim, saznala da sam je provalio pa ko zna sa kojim drugim piše.

Hvala vam što ste lepo razvili temu, pa dokle dogura

Ovom što me vređao za Mitrovića imam da poručim: kako misliš bucmast, milionima dolara ili u faci od botoksa

I ja bih išla na dejt sa Drti Dajanom, iako skroz nije moj tip, da probam da je prevedem u naš lezbofeministički tabor

Pa i nije. Možda ti je bio simpatičan i intrigirao te pa si izašla a sa njegovim nikom ne znajući da si ustvari izašla i sa njegovim klonom sa kojim si se najgore pljuvala i gledala na nišan. A on ima patološko zadovoljstvo da te sredi tako zbunjenu.
Tako ja sa jednom koja je imala 3 nika, od kojih je jedan bio čak muški. Otad sam ne običan muški konj već Konjina.
Sad je nema ni sa jednim, saznala da sam je provalio pa ko zna sa kojim drugim piše.
Čemu to zbunjivanje?Totalno je bzv.Sigurno da ne bi ostavio pozitivan utisak kod mene.

Hvala vam što ste lepo razvili temu, pa dokle dogura

Ovom što me vređao za Mitrovića imam da poručim: kako misliš bucmast, milionima dolara ili u faci od botoksa

I ja bih išla na dejt sa Drti Dajanom, da probam da je prevedem u naš lezbofeministički tabor
Ima botoks. Nije bucmast.Loš mi bio odraz.
Ja samo sa lezbama i idem na dejtove jer znam da sam siguran od zaljubljivanja.

Ne znam šta je to tip, svidja mi se više različitih stvari, ne želim nikog da klasifikujem u neke odredjene tipove jer vjerovatno ne bih nikad našao 'tip' koji mi 100% odgovara, ne postoji, nije napravljena. Ne mogu ni ja upasti u neki tip jer sam neodredjen. Ne bih bio na sastanku sa osobom sa kojom mislim da nemam šta da tražim. Zašto bih mučio sebe?

Vodim se osjećajem, ako mi se nešto svidja kod te osobe i ako osjećam da to treba da radim/uradim...idem, šta me briga. Ako mi to nije smooth, ako osjećam neke prepreke, ako je to na silu...uglavnom, ako je to na neki način loš osjećaj...ne zanima me, neću. Ne vrijedi.

Dalje, mislim da sa druge strane tu postoji neko 'gutanje'. Ako mogu da progutam neke stvari koje...nisu idealne kod te osobe, a da mi nije muka dok to radim...ok je. Ako mi je muka dok gutam...ispljunuću. Ne zanima me.

Back