Hate date

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Nešto mi se pris.. prispalo od ljudi koji misle da život radi na njihov spisak želja, pa me zanima da li (bi)ste išli na dejt sa osobom koja nije vaš tip?

Ne nije vaš tip u smislu da možete da joj pinujete gomilu neprihvatljivih karakternih mana i izgovara užasne anticivilizacijske stvari i tip je samo specifičnoj niši psihopata,
nego regularna osoba koja samo na prvu loptu nije vaš tip.

Da li biste pustili da vas druga, treća, peta lopta oplemene novim informacijama o životu i razmontiraju unapred utvrđene želje i tipove, ili ste zadrti i ne odstupate od svog tipa?

Pa može biti podjednako kvalitetna, samo drugačiji tip.

Nisam odgovorila na temu: bih, mnogi ljudi su mi se neprimetno uvukli pod kožu a da sam ih isprva otpisivala kao "ne moj tip". Toliko uvukli da su trajno izmenili i oplemenili moj "tip". Tako život radi, valjda...

Mozda ali nisam za tolike eksperimente, mator sam za to.

Nešto mi se pris.. prispalo od ljudi koji misle da život radi na njihov spisak želja, pa me zanima da li (bi)ste išli na dejt sa osobom koja nije vaš tip?

Ne nije vaš tip u smislu da možete da joj pinujete gomilu neprihvatljivih karakternih mana i izgovara užasne anticivilizacijske stvari i tip je samo specifičnoj niši psihopata,

Da li biste pustili da vas druga, treća, peta lopta oplemene novim informacijama o životu i razmontiraju unapred utvrđene želje i tipove, ili ste zadrti i ne odstupate od svog tipa?
Ne bih, jer nemam gomilu neprihvatljivih karaternih osobina - mana.
Izlazio (bih) sam sa osobama koje nisu baš "obećavale" na prvi utisak. Neke su popravile prvi utisak, a neke nisu.
Nemam spisak želja koje neko treba da ispunjava da bi mi bio potaman, niti ljude klasifikujem u fioke, po tipovima. Za svakog imam lično mišljenje, kao lični odnos sa njime. Civilizacijom se ne opterećujem previše, ako je neko čovek prema meni.

pa me zanima da li (bi)ste išli na dejt sa osobom koja nije vaš tip?

Bih i išao sam i ići ću i dalje kad se ukaže prilika.
Ne zato što očekujem da će da se nešto promeni nego gledam na to kao na novo iskustvo a svako iskustvo je dragoceno bilo ono dobro ili loše i iz svakog iskustva se može nešto novo naučiti.

Bih.Realno od prvog dejta nikad i ne očekujem previše.Dešavalo se da u svemu bude moj tip, pa do dejta i ne dođe.Za drugi, treći...dejt,zavisi dalje kakav utisak na mene je ostavila osoba. Uglavnom se to svede na to da li želim da je opet vidim ili ne.

Valjda nisam... 'ladno bio zaboravio, jbt!Ili nije stig'o da me ubaci u raspored.Kako god, drugog dejta nije i bilo.Dešava se.Ja sam jednom zaboravila kako se tip uopšte zove.
pa dobro, to je okej, i ja zaboravim ime. jednom bila dobra drugarica kod mene par dana, i krenuli mi na neku svadbu, ona visoka, manekenka, bunda neka ludilo, i silazimo ispred zgrade, ceka nas buraz sa autom, i kazem ja ovo je.. i zablokiram hahahahhah

Back