HAŠKI TRIBUNAL-INSTRUMENT ZAPADNE HEGEMONIJE

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@systemofadown

Voleo bih kada bi prestao da citas te izmisljotine jer te samo zatupljuju i zbunjuju.Dokumenti koje postavljas su falsifikovani i nikakve saradnje nije bilo izmedju komunista i ustasa,a pogotovo izmedju komunista i nemackih trupa.

Da je tako zar bi Ante Pavelic zbrisao u Juznu Ameriku?

Zar bi OZNA pobila u inostranstvu par stotina ustasa?Najvise je pobijeno u Zapadnoj Nemackoj posle drugog sv.rata oko 70.I tako dalje i tako blize,Branko BL uhvati me nannize...:hahaha:

No da uozbiljimo....
Da li je falsifikovano ili ne ne znam, ali ovde se radi o saradnji pre rata.

Ja ne poricem da su rusene crkve i vesani popovi,ali to su bili jedino oni koji su saradjivali sa okupatorom i cije su crkve sluzile kao magacini oruzja za desnicarske i kvislinske snage.Sto se crkava manastira i popova tice na podrucju Kosova i Metohije,tu nije bilo problema nikakvih jer je tamo pravoslavno svestenstvo masovno odlazilo u partizane.
O tome i pricam.
Sto bi neko rusio crkvu ako je pop saradnik okupatora?????

Mozes da umanjujes zlocine komunista koliko hoces ovde na forumu, ali to se zna.

Ne znam ko je kako shvatao crkvi i ko se krio?!Vojna lica i politicari svakako jer kao sto rekoh religija i politika su nespojive i tako treba da bude.Sto se moje porodice tice,slavili smo slavu i sve pravoslavne praznike.
Znaci sitna raja moze da slavi sta hoce(doduse tajno) a politicari i vojna lica iako poticu od istog naroda ne mogu? Mala kontradiktornost ili ne?
Evo na primer iz Komunistickog manifesta recenica
Komunistička revolucija jeste najradikalnije kidanje sa tradicionalnim odnosima svojine, pa nije čudo što se u toku njenog razvitka najradikalnije kida sa tradicionalnim idejama.
A ti ovde pricas da komunizam postuje tradicionalne vrednosti, religiju i slicno.
Nesto se tu ne slaze.:)

Nemam ja ništa protiv što neko nije izričito protiv komunista, ali ja jesam i to iz puno razloga. Pored toga, komunistička ideologija je nešto što je istorija jednom odživela i preživela i kao takvoj joj se više neće vraćati...
Ti SSSR kao da si ispao iz neke humorističke serije sa tim retro-rečnikom i vrlo površnim razumevanjem onoga što bi ovde, kao trebalo da zastupaš. Pride, kada ti država nije bitna kojeg si vraga strpao dve u ovu temu? jednu u nik, a drugu u naziv organizacije koja kao nešto važno proklamuje. Da ne spominjem da si ugurao države kojih više nema, koje su odsvirale svoje....:roll:

Ne kontam, takođe, zašto si preko ocene da je Haški Tribunal nelegitiman i osnovan zato da bi amnestirao učešće zapada i nato-a u raspadu sfrj itd. i sl. što uopšte nije daleko od istine, krenuo u neku sasvim besmislenu, kvz. komunističku propagandu :???:
Ti burazeru, pravog komunistu, čini se, nisi video ni u stripu mirko i slavko :roll:

Ovo je fenomenalno...za humor i cirkus me optuzuje jedna persona koja od komunizma ne zna ni K,zatim Rainbow six koji pise prostoprosirene recenice i misli da je nesto vazno rekao i na kraju momak Slack Bladder koji je stavio Mister Bina u avatar i stapove i nozdrve...:hahaha:

Drzava nije bitna ni za jednog komunistu.Ona je samo prelazna socijalisticka faza i u tom kontekstu sam ja i pominjao SSSR/SFRJ.Lenjin je jednom davno rekao : "SSSR ce biti centar revolucionarnog delovanja i davace instrukcije za revolucionarnu borbu sve dok radnicka klasa ne pobedi u svim drzavama.Kada se to dogodi centar revolucije ce biti te drzave,a SSSR njena periferija."Zatim dolazi ona faza kada drzave vise nisu ni potrebne i kada nastupa vlast proletrerijata koji zivi od svoga rada.

Sto se saopstenja tice ono je moralo da se postavi.To saopstenje je od strane NKPJ-a jedine autenticne marksisticko-lenjinisticke partije sa ovih prostora.Posto se svaka tema koju komunisti zapocnu svodi na : "ej komunjizam je los zbog toga i toga...." :mrgreen: a to naravno nema veze sa mozgom i to leko pobijem,onda mnogi od vas okrecu pricu na nebuloznu propagandu kako je MOCNI SRPSKI NACIONALIZAM UDARNA IGLA ANTI- IMPERIJALIZMA.

Pa je.bem mu mater JEL SU NACIONALISTI POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA BEZALI U USA ILI U KINU??? :whistling:Zasto kritikujete vase jatake...pun je Cikago Srba cetnika gibanicara.

Patriotizam i ljubav prema naciji nema veze sa ljubavlju prema drzavi koju vi ovde navodite a pre svega Dikan.Kao sto rekoh : meni su Baskijski,Irski ili Katalonski nacionalisti bas simpaticni jer je njihovo nacionalno pitanje vezano za marksisticko ucenje o oslobadjanju nacija od kolonijalizma.SA SRPSKIM I UKRAJINSKI NACIONALISTIMA TO NIJE SLUCAJ!DOK SU KATALONCI I IRCI GINULI U BORBI PROTIV FASIZMA ZA VREME II SV.RATA,SRPSKI I UKRAJINSKI NACIONALISTI SU BILI HITLEROVE PODGUZNE MUVE. :thumbdown:

Poslednja izmena:
Da li je falsifikovano ili ne ne znam, ali ovde se radi o saradnji pre rata.

To je isto kao kada bi rekao da je Staljin "saradjivao" sa Nemcima oko podele Poljske mada to nema veze sa mozgom i svi znamo da je to bila kupovina vremena.Ako su saradjivali sto su se onda BORILI I KLALI?!

O tome i pricam.
Sto bi neko rusio crkvu ako je pop saradnik okupatora?????

Mozes da umanjujes zlocine komunista koliko hoces ovde na forumu, ali to se zna.

Zato sto je taj pop i crkva bila objekat u kome su se nalazili lesevi mrtvih Srba oslobodilaca,a to ruglo je sruseno opravdano u toku rata.Malo mi je glupo da raspravljamo oko toga da ne treba baciti granatu na crkvu u kojoj se nalazi 5 SS oficira,15 cetnika i ludi pop koji pucaju u tvom pravcu.Sta treba onda da im kazes : "Pucajte i ubite me,a ja necu na vas jer je to verski objekat...":hahaha:

Znaci sitna raja moze da slavi sta hoce(doduse tajno) a politicari i vojna lica iako poticu od istog naroda ne mogu? Mala kontradiktornost ili ne?

Nije kontradiktornost vec sasvim logicno objasnjenje. POLITICARIMA POLITIKAM,A SVESTENICIMA I VERNICIMA RELIGIJA! Kakve veze ima patrijarh sa politikom da nece on mozda da mi sastavlja vladu????

Evo na primer iz Komunistickog manifesta recenica:

Komunistička revolucija jeste najradikalnije kidanje sa tradicionalnim odnosima svojine, pa nije čudo što se u toku njenog razvitka najradikalnije kida sa tradicionalnim idejama.

A ti ovde pricas da komunizam postuje tradicionalne vrednosti, religiju i slicno.
Nesto se tu ne slaze.:)

A joj... koliko ti godina imas kada nisi razumeo ono sto pise u manifestu???Objasnicu ti o cemu se radi:

Tradicionalni odnosi svojine su KAPITALISTICKI ODNOSI GDE SE BURZOAZIJA BOGATI NA OSNOVU VISKA VREDNOSTI RADA RADNIKA.Dakle ovde nije rec o LICNOJ SVOJINI ,vec privatnoj svojini u kapitalizmu

Licna svojina je kada proizvedes i koristis ono sto si proizveo,dok u kapitalizmu ta tradicionalana privatna svojina se svodi na rad ZA DRUGOGA,a taj drugi ti sreze platu koliko on misli da treba jer je njegova fabrika.Taj drugi je smrdljivi debeli kapitalista koji nikada u zivotu nije nista radio sem sto je zaposlio radnike i davao im malu platu,a sebi kupio kajmak od tudjeg rada. :thumbdown:

To je isto kao kada bi rekao da je Staljin "saradjivao" sa Nemcima oko podele Poljske mada to nema veze sa mozgom i svi znamo da je to bila kupovina vremena.Ako su saradjivali sto su se onda BORILI I KLALI?!
I Staljin se borio sa Hitlerom, a imao je dogovor sa njim. Da li je kupovina bureka ili vremena ne zanima me, bitno je da su se dogovrili da uniste i Srbe i pravoslavlje i na tome su svesrdno radili. Svako od njih na svoj nacin.

Zato sto je taj pop i crkva bila objekat u kome su se nalazili lesevi mrtvih Srba oslobodilaca,a to ruglo je sruseno opravdano u toku rata.Malo mi je glupo da raspravljamo oko toga da ne treba baciti granatu na crkvu u kojoj se nalazi 5 SS oficira,15 cetnika i ludi pop koji pucaju u tvom pravcu.Sta treba onda da im kazes : "Pucajte i ubite me,a ja necu na vas jer je to verski objekat...":hahaha:
Super ti je opravdanje...Aj da rusimo i bolnice i skole i kuce i zgrade, svuda tuda ima poneki mrtvi snajperista ili zaostali oslobodilac kad je ratno stanje....:whistling:
Nije kontradiktornost vec sasvim logicno objasnjenje. POLITICARIMA POLITIKAM,A SVESTENICIMA I VERNICIMA RELIGIJA! Kakve veze ima patrijarh sa politikom da nece on mozda da mi sastavlja vladu????
E pa ne moze to bas tako. Ti kako pricas, politicari treba da su visa bica koja ne ebu religiju, a religija je opijum za narod. Politika politicarim a narodu hleba i igara...
Ne moze to tako, jer su i ti politicari Srbi na primer.
Seti se malo te tradicije koju postujes...

A inace, sto se komunisti ne sahranjuju sa krstom nego sa zvezdom?
Mislim ako su vec toliki vernici, gde je krst?:think:

Znas za Marksovu izreku-Boga su izmislili oni koji bi da drze u pokornosti narodnu masu?:think:

Back