Haski sud,....na Skupstini UNa???

/POBEDNIK/

Poznat
Banovan
Poruka
8.061
Svojevremeno je, ako me sjecanje sluzi,...Jeremic pred Medjunarodni sud pravde, postavio i pitanje Kosmeta,...
sto se izrodilo u legitimnost siptarskog secesionistickog cina, .....
to me jednostavno kao Srbina plasi njegova pretnja da ce pred Skupstinu UNa postaviti pitanje haskog suda!!!
S aspekta uvazavanja, sljednistva VELEIZDAJNICKE SFRJ i JNA,... ni jedna Srbija nije u stanju da se rastereti preuzete hipoteke zla,....
to ce ovo biti Jeremicevo zakucavanje eksera u kovceg Srbije!!!

Svojevremeno je, ako me sjecanje sluzi,...Jeremic pred Medjunarodni sud pravde, postavio i pitanje Kosmeta,...
sto se izrodilo u legitimnost siptarskog secesionistickog cina, .....
to me jednostavno kao Srbina plasi njegova pretnja da ce pred Skupstinu UNa postaviti pitanje haskog suda!!!
S aspekta uvazavanja, sljednistva VELEIZDAJNICKE SFRJ i JNA,... ni jedna Srbija nije u stanju da se rastereti preuzete hipoteke zla,....
to ce ovo biti Jeremicevo zakucavanje eksera u kovceg Srbije!!!

Koliko se sećam pitanje koje je postavljeno u UN je bilo problematično sa pravnog aspekta. Nisam sigurna da to nije namerno učinjeno da bi rezultat bio takav kad uzmemo u obzir ko je bio na vlasti.

Ubeđena sam da bi se isto ili slično desilo i da su nas oni zastupali u onom drugom haškom sudu po tužbi BIH protiv Srbije gde je odlučeno u našu korist.

Back