Хашим Тачи честитао Тадићу!

Pogledaj samo te patriJote kako pokazuju svoju toleranciju. E zato su ljudi koji drugacije misle ubijani. E zato tak'ih kao vi nema vise u EU. O tome sve vreme pricam.
clap.gif

jel nema, a ?
jesi siguran?

a kako se naziva onda to da gradjani pojedinačnih država EU neće imati pravo na referendum o ustavu EU, već će tzv 'lisbon treaty' biti uguran na silu?
el to demokratija?
jel to tolerancija?

Nisam Nemac. Moji su bili ovde u Vojvodini jos pre Arsenija Carnojevica i njegove seobe. Ali to mi nije uopste bitno, veruj mi. Hebes to, svi smo ljudi.

Na Tisi? Malo si pobrkao. Ajde nadji gde sam ja to rekao. Ajde kada vec tvrdis. ili lupas sta ti padne na pamet? Pa pre ce biti ovo drugo. Nikakav problem ne bi bio to sto nam rezim iz Beograda uzima 80% nasih para, sto pokusavaju sve vreme da od Vojvodine naprave Kosovo, da smo mi blizu ulaska u EU. Ali nismo. Da smo u EU niko na ovim prostorima vise ne bi razmisljao o granicama, ali nismo u EU i ne vidim nikakvih naznaka da cemo uskoro biti.

pa ti rece ce odcepis banat od vojvodinu a granice banata su tisa dunav tamis i sta ja znam.a beograd uzima pare svim gradovima i selima u srbiju a ne samo vama.u beograd se sjatila gomila lopuza i kriminalaca satro politicari i oce taj grad da bude najbogatiji da oni ima sta da drpaju.najzalosnije od svega je sto se sva ta lova skuplja po celu srbiju u koju zivi 90 posto srbi i daje se gradu u koji ima 60 posto srbi.e pa ni mi necemo da radimo za stranci u beograd.i ko je uopste glasao za centralizaciju u srbiju.a bre rade sta oce nikog ne pitaju i jos kad se bunis oce te u aps il ko mene ovde na forum proglase za hrvat il siptar.
al to ne znaci da zbog beograd rasturamo ono malo sto nam ostalo od drzavu.

pa ti rece ce odcepis banat od vojvodinu a granice banata su tisa dunav tamis i sta ja znam.a beograd uzima pare svim gradovima i selima u srbiju a ne samo vama.u beograd se sjatila gomila lopuza i kriminalaca satro politicari i oce taj grad da bude najbogatiji da oni ima sta da drpaju.najzalosnije od svega je sto se sva ta lova skuplja po celu srbiju u koju zivi 90 posto srbi i daje se gradu u koji ima 60 posto srbi.e pa ni mi necemo da radimo za stranci u beograd.i ko je uopste glasao za centralizaciju u srbiju.a bre rade sta oce nikog ne pitaju i jos kad se bunis oce te u aps il ko mene ovde na forum proglase za hrvat il siptar.
al to ne znaci da zbog beograd rasturamo ono malo sto nam ostalo od drzavu.

Ne zivim u Banatu i to nikada nisam rekao. Pobrkao si me sa nekim. To je onaj kao demokrata, a ustvari konzervativna konzerva obicna :D:mrgreen::grin:

A za ovo ostalo mogu da se slozim. Pa to, i mene proglasavaju svim zivim nacijama. Ma to su ti ljudi zaostali u glavama pa ne razumeju osnovne stvari. I naravno da ne treba da rzbijamo ovu smrdljivu drzavu. Mozda na kraju nesto dobro ispadne(EU mislim)

Da, pa iz perspektive Hitlera tako demokratija i liberalizam izgleda. O covece iz Hitlerove omladine. Zaudara nacizan na daleko.

A sto se drugog dela tvog posta tice... rekao sam, prvo je na nama da se izvinimo. Samo patriJote to ne shvatate, dok ceo svet veoma dobro zna sta se desavalo. Zato smo mi ovde gde smo. Sve po zasluzi. A shizofren nisam da verujem u teorije zavere.

P.S. neverovatno je koliko je moj post pogodio pravo u mentu. Pokazujete svoje pravo zaostalo u vremenu, lice koje nije ni blizu demokratiji. Vise odgovara diktaturi.. ali zato vam se 90-te i svidjaju. Volite mrak, pecine. Neka, nastavicu istom merom, a kome se ne svidja nek' preskoci temu ;)
:dontunderstand: vidim samo da pocinje posle pojma nacionalista da se i pojam PatriJota stavlja u neki negativan kontekst od strane ljudi slicnih tebi... To ide dosta daleko... toliko da vidim da nema svrhe dalje govoriti s takvima. Poslusacu tvoj savet i preskakati teme na kojima postujesh kao sto sam i do sada radio ali shta cesh,,, ponekad prosto covem mora da se olaksha i iskaze gadjenje...

:dontunderstand: vidim samo da pocinje posle pojma nacionalista da se i pojam PatriJota stavlja u neki negativan kontekst od strane ljudi slicnih tebi... To ide dosta daleko... toliko da vidim da nema svrhe dalje govoriti s takvima. Poslusacu tvoj savet i preskakati teme na kojima postujesh kao sto sam i do sada radio ali shta cesh,,, ponekad prosto covem mora da se olaksha i iskaze gadjenje...

Pa dobro druze Ugly... sve po zelji...

Pa zato sto je rezim u Beogradu bio agresor svugde sa ciljem stvaranje "Velike Srbije". Pa toceo svet zna. Sto su samo nama lupili sankcije? To samo patriJote ne znaju. Al' dobro, saznacete jednoga dana.

Da, reci nam zasto su samo nama lupili sankcije...
Zbog ratnih zlocina u Bosni za koje je presudjeno da Srbija nije kriva?

Oops, izvinite, niste krivi, mozete da idete... :whistling:

Je l mu se izvinio Tadic?
Red bi bio...

sad ce polako vec vidim intervju 2010-predsednik srbije boris tadic u poseti albaniji iskoristio je priliku da se albanskom narodu izvini za sve nesrece koji smo naneli albanskom narodu,a posebno divljanju i spaljivanju svih albanskih svetih objekata gotsko-kosovskog stila,i to u ime svih nas a pogotovo u ime svih kosovskih srba:mrgreen:

Back