harry potter nastavak

srdjan11273

Početnik
Poruka
1
Da li ste se ikada pitali sta se desilo nakon relikvija smrti?Da li vas je ikada zagolicalo da procitate nastavak sage o svetu Harry Potter-a?Ukoliko jeste, vasem cekanju je dosao kraj.fejsbuk stranica "james potter series-Serbia" nudi vam mogucnost da saznate odgovore na vasa pitanja.
Neki od vas ce reci da je to samo neki tamo glupi Fan Fiction.J.K.Rouling izjavila je da nikada nije citala bolju knjigu, koja nastavlja svet, ciji je stvaralac licno ona.Osim prevoda James Potter dela na sajtu i forumu mozete naci razne stvari kao sto su bozice pice a ocekuju vas i razna iznenadjenja... Nastavak Harry Potter sage zove se James Potter (radi se o Harijevom ocu, a ne sinu) roman za sada ima 3 dela (na engleskom) a 1 deo na srpskom jos nije preveden do kraja ali sa zvanicnog sajta mozete skidati jednu po jednu glavu. 1 deo se zove dvorana drevnih raskrsca,2 deo prokletstvo cuvara kapije i 3 deo riznica sudbija.
sta cekate? pridruzite se nasoj grupi na fejsu na kojoj cete naci sve potrebne informacije.
8224_307315075376_307312600376_9188913_651606_n.jpg

https://www.facebook.com/pages/James-Potter-series-Serbia/307312600376

Da li ste se ikada pitali sta se desilo nakon relikvija smrti?Da li vas je ikada zagolicalo da procitate nastavak sage o svetu Harry Potter-a?Ukoliko jeste, vasem cekanju je dosao kraj.fejsbuk stranica "james potter series-Serbia" nudi vam mogucnost da saznate odgovore na vasa pitanja.
Neki od vas ce reci da je to samo neki tamo glupi Fan Fiction.J.K.Rouling izjavila je da nikada nije citala bolju knjigu, koja nastavlja svet, ciji je stvaralac licno ona.Osim prevoda James Potter dela na sajtu i forumu mozete naci razne stvari kao sto su bozice pice a ocekuju vas i razna iznenadjenja... Nastavak Harry Potter sage zove se James Potter (radi se o Harijevom ocu, a ne sinu) roman za sada ima 3 dela (na engleskom) a 1 deo na srpskom jos nije preveden do kraja ali sa zvanicnog sajta mozete skidati jednu po jednu glavu. 1 deo se zove dvorana drevnih raskrsca,2 deo prokletstvo cuvara kapije i 3 deo riznica sudbija.
sta cekate? pridruzite se nasoj grupi na fejsu na kojoj cete naci sve potrebne informacije.
8224_307315075376_307312600376_9188913_651606_n.jpg

https://www.facebook.com/pages/James-Potter-series-Serbia/307312600376

Odgovor je ne.
:D
Mislim da je Harry P. dosao kraj (dugoocekivani) sa 7 knjigom. I ne treba dalje da se ide, ovako je savrseno.
Jos samo filmove da odgledamo (ovi poslednji delovi mi izgledaju losije) i Game Over - END - R.I.P - Harry. :D

Sta bi sa ovom temom, zasto je zamrla? :dontunderstand:

Takodje nisam za otezanje price u buducnost, nego za stavranje novih prica iz proslosti... :D Kao klinka sam razmisljala da bih mogla jednog dana napisati knjigu koja obuhvata vrijeme u kom je zivio neko od starijih likova iz knjige. Severus Snape bi svakako bio vrlo inspirativan lik, mislim da svakog zanima kako je on zivio ranije, a bila bi bas epic prica o nekom od osnivaca Hogwartsa (ili o svih 4oro). Samo, nemojte mi sad ukrasti ideju. :rtfm: ;)

Back