e a gde vi to proveravate u kojoj ste kuci?? :shock:
hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!please!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neven:e a gde vi to proveravate u kojoj ste kuci?? :shock:
hvala...tek sada mi se ucitao i krecem da se registrujem...ako imas ideju kazi neki cool nick (vezan za hp-a).kalliope:neven:e a gde vi to proveravate u kojoj ste kuci?? :shock:
koji ti je nick?![]()
posalji PM stunt_101-u ili BadBoy-u, i oni ce ti poslati test. kad ga uradis i posaljes, stici ce ti odgovor u kojoj si kuci.
okej ko sto rekoh TEK SAM SAD VIDELAneven:registrovao sam se kao neven
sad cu da vidim to sa privatnom porukom :wink:
Ja sam kapiten kvidic timahit:*november rain*:hej, a ja?hit:pu bre, svi ste u haflpafu. samo ja i liz u sliterinu, sa malim drakom![]()
hiihih 8) 8) 8)
i ti? gotivaa. e da, zaboravih i mslava
mslav:Ja sam kapiten kvidic timahit:*november rain*:hej, a ja?hit:pu bre, svi ste u haflpafu. samo ja i liz u sliterinu, sa malim drakom![]()
hiihih 8) 8) 8)
i ti? gotivaa. e da, zaboravih i mslava![]()
Ko je jos u sliterinu, neka se javi... :wink:
nista :wink:hit:tolika sreca u rukama takvog postenjacine... ima li ista goreg od toga?:wink:
nevidjenohit:tolika sreca u rukama takvog postenjacine... ima li ista goreg od toga?:wink:
naravno, de taj nick da zaboravimo :wink:sofffy:sjecate li se ove cure i ovog nicka???
hellooo rayo!!!
vidim svi ste se cimnuli na HPSERBIA!!!!
taaaakoc!
aj,ljubac svima,odo izvesti krave na pashu!
:wink:
pricaj mi o tomeN_ToNx:Meni onaj j8beni test jos nije stigao,a trazila sam ga pre nekoliko dana!Sta li oni rade tamo?
ja cu uskoro da pokusam sa "daj mi test pic*o jedna".mozda to upali :wink:N_ToNx:A sta da mu napisem-daj mi test?
neven:ja cu uskoro da pokusam sa "daj mi test pic*o jedna".mozda to upali :wink:N_ToNx:A sta da mu napisem-daj mi test?