Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm...pre neki dan sam citala opet peti deo...nesto mi nije jasno...kako to da tek od 5og razreda Harry moze da vidi testrale...misim njih vide samo ljudi koji su videli kako neko umire...zar nije on video svoje roditelje kako umiru kad je imao samo godinu dana??onda bi trebalo da ih je video jos od svoje prve godine na Hogvortsu....???A??:confused::confused::confused::shock::shock::?::?::?:

hm...pre neki dan sam citala opet peti deo...nesto mi nije jasno...kako to da tek od 5og razreda Harry moze da vidi testrale...misim njih vide samo ljudi koji su videli kako neko umire...zar nije on video svoje roditelje kako umiru kad je imao samo godinu dana??onda bi trebalo da ih je video jos od svoje prve godine na Hogvortsu....???A??:confused::confused::confused::shock::shock::?::?::?:

nije, bio je u cradle (*** kak se kaze na srpskom) i sve sto je vidio jeste zelena svjetlost

Molim lepo, vec sam objasnio zashto Hari nije video testrale.
Mislim koje studirao i specijalizirao Poterologiju sem mene.;-)

Ajmo da malo pricamo o cemu ce opisati Rolulingova za jedno 20 godina.Rekla je da ce opet pisati knjige o magiji ali da glavni junak nece biti HP vec neko drugi...

Ma zamislite napishe kjnigu o Hermioni ali onom periodu kada ona nije ishla u Hogwarts; kao totalno upropasti lik:Hermiona je bila pushacica, opijala se i provodadzisala se.Na kraju je roditelji odvedu kod shrinka ovaj je izleci i postane sadashnja Hermi.

Ili scenario dva: Hermiona ostavi Rona i uda se za Gropa, a Hari se razvede od Gini i ozeni Ronovo I Hermionino dete

Scenario broj 3: Rita Skiter postaje direktor shkole!

Prvoaprliske shale!Obozavam Harija i zeleo bih da Roulingova napishe Istoriju Hogwartsa ili da pocne da pishe o Luni :Luna Lavgud i kamen Ludosti!:mrgreen::heart:

Cudno je da nisam gledao ni jedan film o Hari Poteru, ili recimo Gospodari Prstena. Nekako su mi previse "decji", na drugu stranu vidim obaraju sve rekorde, pokusao sam [uz decu] da odgledam neki od njih, ali bas nije islo. Zao mi je ali nisam ja "kriv".

Back