Elem,procitala sedmu knjigu,konacno
Meni je zadnja knjiga bila vrh,mada mi je bilo jako zao...Sedam godina citanja i na kraju da mi ostane samo pedeset strana,smrc

Dopada mi se sto je kao poslednja knjiga bila orginalna,samim tim sto nije pocelo sa Hogworts Express-om. I to kako je povezala sve delove.Pre si npr. mogao da uzmes cetvrti ili peti deo i da razumes ali sedmu,..Onaj ko nije citao prethodne delove ne bi nista skontao.Dopada mi se Godrikova Dolina,onako kako su predstavljeni Smrtozderi na pocetku, na vrhuncu moci.Bilo mi je dobro sto se sve kretalo tako brzo od pocetka,mada sam se nadala da ce Darslijevi da budu makar malo osecajniji,na samom kraju,sem Dadlija..Za Dobija mi je bilo najgore kad je rekao '' Dobi je slobodan vilenjak! Dobi je dosao da spasi Hari Potera i njegove prijatelje..'' doslo mi je da placem. Za Snejpa mi je bio najbolniji onaj Patronus u obliku kosute,isti kao Lilin...E da, i dobri su mi detalji. Npr. kad Skrimdzer dolazi u posetu i Hari i on se svadjaju,a posle saznaju da je on umro jer je odbio da oda gde je Hari...Na kraju je ipak zasluzio to postenje
Al' sto sam mrzela Surija.... E da,potresla me je i prica Regulus Black-a, a Dambldor..Nisam uopste ocekivala da bude toliko o njemu u zadnjoj knjizi...I jos da mu sestra nosi moje ime