Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislio sam da je Voldemor napravio 7 horkusa a ustvari samo 6, i nije znao da je Hari 7 horkus. Kada su im uzeli mac ja nisam znao kako ce da uniste ostale horkuse, sva sreca za dijademu im je pomogao Gojl iako nije znao. Ron i Hermiona su se dobro setili za Baziliskov zub.:)

Meni je najbolji deo BITKA ZA HOGVORST , PALATA MELFOJEVIH, i zao mi je Dobija.:)

Da,zaista je najbolji deo kada bitka pocinje.Hari stize neocekivano na Hogvorts i svi misle da je dosao da ih spasi.Njegova obicna zelja da nadje horkruks se pretvara u komandovanje ljudima koji su stariji od njega 20-30 god.Odbrambena sila se sprema na okrsaj,ceo zamak ustaje da bi se odbranio. Zaista kul deo. Ono sto mi se ne svidja kod Palate Melfojevih je to da se prebrzo sve odigralo.Dobi se samo odjednom pojavio i nastala je gungula a on je primio noz. A i Rouylingova ga je predstavila kao da je vec unapred znao da ce da umre. Zaista cudno.A takodje mi se svidja i kako je izdramatizovala Hagridov izlazak iz sume sa Harijem u rukama.Kako su kentauri konacno shvatili sta su radili svojim drzanjem sa strane.:lol:

Elem,procitala sedmu knjigu,konacno :)

Meni je zadnja knjiga bila vrh,mada mi je bilo jako zao...Sedam godina citanja i na kraju da mi ostane samo pedeset strana,smrc :( Dopada mi se sto je kao poslednja knjiga bila orginalna,samim tim sto nije pocelo sa Hogworts Express-om. I to kako je povezala sve delove.Pre si npr. mogao da uzmes cetvrti ili peti deo i da razumes ali sedmu,..Onaj ko nije citao prethodne delove ne bi nista skontao.Dopada mi se Godrikova Dolina,onako kako su predstavljeni Smrtozderi na pocetku, na vrhuncu moci.Bilo mi je dobro sto se sve kretalo tako brzo od pocetka,mada sam se nadala da ce Darslijevi da budu makar malo osecajniji,na samom kraju,sem Dadlija..Za Dobija mi je bilo najgore kad je rekao '' Dobi je slobodan vilenjak! Dobi je dosao da spasi Hari Potera i njegove prijatelje..'' doslo mi je da placem. Za Snejpa mi je bio najbolniji onaj Patronus u obliku kosute,isti kao Lilin...E da, i dobri su mi detalji. Npr. kad Skrimdzer dolazi u posetu i Hari i on se svadjaju,a posle saznaju da je on umro jer je odbio da oda gde je Hari...Na kraju je ipak zasluzio to postenje :)

Al' sto sam mrzela Surija.... E da,potresla me je i prica Regulus Black-a, a Dambldor..Nisam uopste ocekivala da bude toliko o njemu u zadnjoj knjizi...I jos da mu sestra nosi moje ime :)

E jel ste citali zadnjeg Harija bas je glupa knjiga.Najgluplje je sto umiru Fred i Dobi..A jedini normalni deo je vancanje Bila i Fler..Ovo nije nista posebno.Najgluplji je kraj pise samo sta se desilo sa Harijem Ronom i Hermionom a za ove druge bas je briga.Pogotovu za Džordža kad je već ubila Freda UŽAAAS!!!

e da

@ Raisa

i meni se svidja dinamika dogadjaja..cini mi se da najvise krece kada se zavrsi bilova i flerina svadba...od toga pa na dalje ima puno akcije i svega..kada ulaze u gringots..uzimaju medaljon ili sta znam..sve je bas extra ispalo..

U da to sam i ja htela da pomenem.Najbolje mi je ono

Ministartsvo je palo,dolaze

Dopada mi se sto se Voldemor vise ne zeza. Pre su se skrivali,pojavljivali manje vise ali u zadnjoj knjizi..All hell breaks loose.

I to sa Nagini je jako dobro. Ja se najezila kad nije mogla da govori...

Arijana ja zaista cool ime.Svaka cast Raisa. Osim Bitke za Hogvorts,meni se najvise dopala pljacka Gringotsa. Prosto sam predosecao da ce Hari uzjahati zmaja.Jos na Dambldorovoj sahrani,predpostavljao sam da ce Hari iskoristiti zmaja nekog. Ne pitajte me kako sam to predosecao,ne znam ni ja. A Goblini na kraju ispadose seronje.Griphuk je dokaz toga. Doduse nisu losi ni delovi kad upadaju u ministarstvo.A ni pocetna akcija prenosenja Harija(kad Ludooki gine).Mada,vise mi bilo zao kad je Hedviga poginula nego Ludooki. I voleo bih da vidim sta je bilo sa Ambridzovom. Onakvo nesto na zasluzuje da udise vazduh.:lol::wink:

U da to sam i ja htela da pomenem.Najbolje mi je ono

Ministartsvo je palo,dolaze

Dopada mi se sto se Voldemor vise ne zeza. Pre su se skrivali,pojavljivali manje vise ali u zadnjoj knjizi..All hell breaks loose.

I to sa Nagini je jako dobro. Ja se najezila kad nije mogla da govori...

auh ja se najezio kad je hari osetio kako nagini salje voldemoru poruku..najjace...i posle kad istrci kroz prozor skroz pogubljeno...

Ja mrzim Belatriks, i zao mi je kada je ubila Sirijusa, a kada ju je ubila Moli.Kada su se svi okupili oko Harija i Voldemora. Najmocnije ja kada Hari ispod nevidljivog prislanja skrivalisu i izgovara " SPREMAN SAM DA UMREM", a oko njega se pojavljuju , njegov otac, majka. Lupin, Tonks. . .:)

Back