Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je dobro glumio u 1 i 2 filmu ali sad omg...

U 1 i 2 filmu je dobro glumio jer mu je sve servirao reziser.Mislim da je reziser bio dodatno placen sto je ovoga poducavao glumu.Na snimanju 3 dela,Ricard Haris,koji je fantasticno skinuo Dambldora iz knjige,je preminuo,pa je potom i reziser odustao.I tad je pocelo sranje.Izgled zamka je promenjen,polozaj Zalosne vrbe,Hagridove kolibe,staklenika,novi Dambldor je postavljen,koji je susta suprotnost Dambldoru iz knjige,ama bas sve je promenjeno.Cudi me samo kako nisu promenili i ostale glumce.Ustvari,po pitanju Redklifa,steta sto nisu promenili glumce.Decko u 5 delu filma ne zna ni da izgleda iznenadjeno ni besno,a to je ono sto bas treba da bude Hari u 5-om delu,besan,razdrazen non-stop i u isto vreme iznenadjen promenom carobnjackog sveta.Moja baba bi bolje odglumila.

Dobro je sto ce da snime 7 deo iz dva komada,ali mislim da ce svejedno biti usran.Ako ste citali knjigu(siguran sam da jeste)onda ste shvatili koliko je informacija izbaceno iz 5 dela filma.Na kraju filma,Dambldor mu kaze samo da mora da ubije Voldemora,I TO JE SVE! Mislim...ljudi,po meni,5-ti deo je samo osnova za 6 i 7 deo jer se u 5-om delu prikupljaju neophodne informacije.Izbacili su potpuno onaj deo u kom Dambldor kaze da je jedan smrtozder prisluskivao u Veprovoj glavi Trilejnino prorocanstvo.To ima itekako veze sa Snejpom,za koga ce se ispostaviti da je jedan od najvaznijih likova.I,da... da ne zaboravim,izbacili su Kricerovu licnost,kompletno,a i on ce biti jedan od glavnijih likova.Dobi se ne pojavljuje od 2 -og dela,a nama kao treba da bude zao kad on pogine.Pa Sirijusovu smrt su tako lose uradili da mi je vise bilo zao kad je Sedrik poginuo.

A sto se tice komicnih situacija,Snejp je taj koga su u filmu napravili komicnim.Sta ce tek da rade u 6-om delu,kad Snejp pocne da muci Harija na OOMV.Mislim...stvarno.A i Melfoja su zanemarili skroz u 4 i 5 delu.Na osnovu cega ce onda Hari da posumnja da Melfoj smera nesto ako ga nije video skoro nijednom kroz dva filma!?

zdravo ljudi,evo i mene :) procitala sam 6 knjiga sad cu valjda i 7.Sesti dio me opasno razocarao ,peti odusevio,cetvrti takodje,treci je dobar a drugi i prvi solidni.toliko o knjizi.
Sto se tice filma,dopadali su mi se prvi dijelovi valjda zbog Chrisa Columbusa,treci mi je bio bezveze,mnogo skracen i nekako...glup.cetvrti je bio dobar(najbolji do sada)a peti nije los.
@markomarijana je potpuno u pravu.Michael Gambon mozda izgleda kao Dambldor ali ...ne zna dobro d a ga glumi.

Hvala na podrsci Sarabubasara.To sam upravo hteo da kazem.1 i 2 deo su najbolji jer su uradjeni bas po knjizi.Treci je sviranje k...U cetvrtom su izmenili pricu,ali je( s`obzirom kako je moglo da ispadne) film kao film dobro uradjen,iako je Vinki izbacena.Peti deo je cist smor.Verujte mi na rec,zaspao sam u bioskopu gledajuci ga.BUKVALNO SAM ZASPAO.

Sto jes` jes` ali Roulingova je napravila sasvim originalnu i fantasticnu pricu.Pusta zelja za besmrtnoscu je jedna od najstarijih zelja celog covecanstva,i prica o jednom pokusaju pobede smrti je uvek zanimljiva.To sto svet citav misli da je Hari Poter knjiga za decu,grdno se vara. A i znate sta? ``maidenka`` je u pravu.Ja ovde balavim i pricam prazne price a ne mogu nista da promenim.Frustrira me to ,ali je istina.Na kraju krajeva...i Gospodara Prstenova sam prvo odgledao pa tek onda procitao.Film me je odusevio,a onda razocarao kad sam video koliko toga je propusteno.Moj savet...Ako odgledate savrsen film,ne trazite knjigu o njemu.:lol:

Sto jes` jes` ali Roulingova je napravila sasvim originalnu i fantasticnu pricu.Pusta zelja za besmrtnoscu je jedna od najstarijih zelja celog covecanstva,i prica o jednom pokusaju pobede smrti je uvek zanimljiva.To sto svet citav misli da je Hari Poter knjiga za decu,grdno se vara. A i znate sta? ``maidenka`` je u pravu.Ja ovde balavim i pricam prazne price a ne mogu nista da promenim.Frustrira me to ,ali je istina.Na kraju krajeva...i Gospodara Prstenova sam prvo odgledao pa tek onda procitao.Film me je odusevio,a onda razocarao kad sam video koliko toga je propusteno.Moj savet...Ako odgledate savrsen film,ne trazite knjigu o njemu.:lol:
Roulingova je smislila prvo knjigu za djecu.Znaci 1,2 i 3 dio.
Cetvrti dio takodje bi mogao da prodje,ali da nije rezanje ruke da bi se napravio znak smrtozdera i sl.I da nije Krucija naravno...
Peti dio je fantastican(posle cetvrtog najbolji)a u sestom je vec pocela previse da filozofira,potpuno promasila poentu nesto lutaju po pecinama itd...I malo pretjerala sa Smrtozderima i time da su oni neka sekta...:roll: Onda ono sa Snejpom je bila glupost.Snejpko mi je uvijek bio simpa i znala sam da je nevin kad je ubio Dambldora ali sama ideja da on ubije Dambldora ,da ovaj naruci ubistvo GLUPOST.I znam da u sedmoj knjizi,Snejp je nevin ;)...i ispadne dobar.Onda je pocela da ubija likove,Freda,ovome osijekla uvo,Tonks ne mogu da ih nabrojim i za moj ukus pretjerala.
Nisam jos procitala 7 ali ne mogu da kazem da mi se svidja ono sto cujem.Da je sesta knjiga bila bolja ne bi oklijevala sa citanjem sedmog dijela.A sad...ne znam.

Ne ne ne ne ne.Ideja Roulingove je bila da jasno prikaze izopacenost jednog coveka.Potpuno unistenje jedne duse. A to sto kazes u vezi pecina...procitaj ponovo sve Harijeve privatne casove sa Dambldorom pa ces ukapirati da je za Voldemora pecina vazno mesto koje je posetio u zivotu.Smrtozderi zbilja jesu nesto nalik sekti.Oni obozavaju Voldemora kao nekog Boga i plase ga se.U njegovu slavu ubijaju koga stignu.;-)
Snejpova uloga se jos nije zavrsila.Procitaj knjigu do kraja i iznenadices se.Ja sam oduvek smatrao Snejpa kao mrguda ali na pravoj strani.A tako je i bilo.
A sto se tice ubistava...pa nisi valjda ocekivala da prezive svi pozitivci.Bilo totalno sranje i glupo.Ja sam toliko strepeo od tih ubistava(dobrica),jer sam ocekivao da ce cak i Hermiona da pogine.
Jedina greska koju mogu da kazem Roulingovoj je da je trebala da napise vise o dogadjajima posle velike pobede.Gde su zaposleni ovih cetvoro,sta se desilo sa Dzordzom?Kako je podneo gubitak svog blizanca i te stvari.;-):lol:

@markiimarijana JKR je otkrila neke stvari.Na primer da Dzordz nikada nije preboleo Fredovu smrt.Kasnije se ozenio Angelinom Dzonson i svom sinu dao ime Fred.Hari je postao Auror,Ron takodje mada je neko vreme radio sa Dzordzom u radnji blizanaca.Hermiona radi u ministarstvu magije i puno je doprinela poboljsanju statusa kucnih vilenjaka.Dzini je nekoliko godina igrala kvidic potom se posvetila porodici.Luna Lavgud putuje po svetu i trazi opasne zivotinje.Nevil je ozenjen Hanom Abot...

Back