rotvajlerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
Meni je dobro glumio u 1 i 2 filmu ali sad omg...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Roulingova je smislila prvo knjigu za djecu.Znaci 1,2 i 3 dio.Sto jes` jes` ali Roulingova je napravila sasvim originalnu i fantasticnu pricu.Pusta zelja za besmrtnoscu je jedna od najstarijih zelja celog covecanstva,i prica o jednom pokusaju pobede smrti je uvek zanimljiva.To sto svet citav misli da je Hari Poter knjiga za decu,grdno se vara. A i znate sta? ``maidenka`` je u pravu.Ja ovde balavim i pricam prazne price a ne mogu nista da promenim.Frustrira me to ,ali je istina.Na kraju krajeva...i Gospodara Prstenova sam prvo odgledao pa tek onda procitao.Film me je odusevio,a onda razocarao kad sam video koliko toga je propusteno.Moj savet...Ako odgledate savrsen film,ne trazite knjigu o njemu.![]()
a i to za dambldora..ovaj glumac je nenormalan,sad dambldor izgleda kao da je snejp...
Sad sam uzeo da citam sedmi deo. Nadam se da je dobar kao prethodni. Inace, nijedan film se ne moze porediti sa knjigom...