Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam bila 99% sigurna da ce na kraju ispasti dobar..mada imam utisak da je ovaj 7 deo bas drugaciji od prethodnih..kao da je neke delove u knjizi pisao drugi pisac..nekako se razlikuju.....

meni je bas extra sto su neki delovi bolesni...najjace kad dodje hari sa batildom i onda ono istripuje kako voldemor govori...i onda napadne nagini bas najjaci deo...8-) cini mi se da je to poglavlje godrikova dolina ili posle toga nisam siguran...

Ja ne znam kako imaju nameru da naprave film deathly hallows bas ima mnogo dogadjaja koji tesko mogu da se nabiju u vreme za koje su do sada pravili filmove...u prethodnim delovima su bili kao u skoli i sve to pa se moglo i nesto preskociti i slicno ali u ovom delu ima previse bitnih delova koji nece moci da se zaobidju...

Pa mozda ga smeste u dva dela;)
Npr. u cetvrtom delu nije bilo u redu sto su izostavili Vinki:shock:

Knjiga je EXTRA, odusevljena sam................steta sto je poslednji deo...ali cula sam da ce za 10ak godina napisati jos jedan deo:-D:-D.....Inace Snejp mi je omiljeni lik, znala sam da ce na kraju da ispadne dobar:D, cela ta glava knjige gde se otkrila istina(princeva prica) bila mi je takoo tuzna:cry:....gotivila sam ga od prvog dela...aaa....
Iznenadilo me sto je Melfoj ostao ziv na kraju....i krivo mi je sto su ubijeni Lupin, Tonks i Fred.....Ali u svakom slucaju knjiga je suuuper!!!

Knjiga je vrh nad vrhovima.A film......ne mogu ni da pricam koliko sam zgadjen.Sranje je pocelo kad su snimili 3 deo.Izostavili su cele 2 glave razgovora u Vristecoj kolibi i time izgubili ceo koncept knjige.Ne sumnjam da ce 6 i 7 deo filma biti uzas(blago receno).A tek Redklif.Mila majko Bozja,ko njega izabra da igra Harija.Povraca mi se. Decko nikad u zivotu ocigledno nije cuo sta znaci menjati izraze lica.Ustvari,mislim da nikad nije cuo ni sta znaci ``glumiti``.Idiot.:x

Back