Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obaweshtawam swe prawe fanowe Harry Pottera i Hogwarts shkole da je otworen forum koji ce raditi po principu Hogwarts shkole!Bice predawanja,zadataka,domacih....kwizowa,raznih igara i pitanja koja ce donositi extra bodowe za washe kuce.Narawno tu je i sheshir za razwrstawanje,bice dosta zabawe!!! dodjite i registrujte se shto pre!mozhete postati i profesor,a mozhete i raditi razne poslowe za dodatne galeone :) bice zanimljiwo,dodjite

www.hogwarts.8forum.biz

Obaweshtawam swe prawe fanowe Harry Pottera i Hogwarts shkole da je otworen forum koji ce raditi po principu Hogwarts shkole!Bice predawanja,zadataka,domacih....kwizowa,raznih igara i pitanja koja ce donositi extra bodowe za washe kuce.Narawno tu je i sheshir za razwrstawanje,bice dosta zabawe!!! dodjite i registrujte se shto pre!mozhete postati i profesor,a mozhete i raditi razne poslowe za dodatne galeone :) bice zanimljiwo,dodjite

www.hogwarts.8forum.biz

joj keve ti..ne znam kako da ispunim..sta da upisem na lokacija,zaorka(ne znam sta je..),humor..????:oops::roll::confused:

www.hogwarts.8forum.biz

joj keve ti..ne znam kako da ispunim..sta da upisem na lokacija,humor,sajt..????:confused:

Željno ocekivano hrvatsko izdanje knjige
"Harry Potter i Darovi Smrti"

u Algoritam Bookshopovima!

U petak, 26. listopada, hrvatski obožavatelji najpoznatijeg malog èarobnjaka na svijetu napokon æe doæi na svoje:

Toèno u 22 sata i 26 minuta Harry Potter i Darovi Smrti , hrvatsko izdanje posljednje knjige o Harryju Potteru, bit æe službeno pušteno u prodaju u posebnom terminu u Algoritam Bookshopovima diljem Hrvatske.

Saznajte i vi zbog èega je originalna engleska verzija knjige Harry Potter and the Deathly Hallows postala preko noæi najprodavanija knjiga na svijetu.

eto..hrvati preveli,srbija josh nema prevoda..

Back