Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam za stari r.p i nemojte molim vas da i iznosite takve ideje...ko da nesto nije bilo u redu s ovim prethodnim...mozda je leprozan :twisted: ..eh smisao za humor :wink:
setila sam se da sam skinula pre 2 god neke detalje o tome sta ce biti u 6 i 7 knjizi ima nesto i za petu-ispostavilo se da je to tacno...pa ako hocete recite mi pa cu da vam posaljem...

infidele pogledaj malo postove tu sam...

Tirion!bas su ti cakane te slike... :D
eee i:lepo se provedi!

Flame:
ja sam za stari r.p i nemojte molim vas da i iznosite takve ideje...ko da nesto nije bilo u redu s ovim prethodnim...mozda je leprozan :twisted: ..eh smisao za humor :wink:
setila sam se da sam skinula pre 2 god neke detalje o tome sta ce biti u 6 i 7 knjizi ima nesto i za petu-ispostavilo se da je to tacno...pa ako hocete recite mi pa cu da vam posaljem...

infidele pogledaj malo postove tu sam...

Tirion!bas su ti cakane te slike... :D
eee i:lepo se provedi!
Ej Flame,jel bi mogla meni to da posaljes? :) :) :) Na ivanaica@sezampro.yu.Pliiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......... :lol:

harry freak!:
infidel:
harry freak!:
Cao ljudi,sta se radi? :) Sorry,bila sam u krizi-nije bilo sati!Sta ima novo?Dobar vam je ovaj roll-play,ali ja necu nu da se mesam jer ne znam ni kako pocinje :cry: Malo zaostajem... :?

Ma to je najmanji problem, samo smisli osobine i ima tvog lika i ja cu da te ubacim u rp. :wink:
Ok,videcu. :)

kako ide snimanje messenger-a?

harry freak!:
infidel:
harry freak!:
Cao ljudi,sta se radi? :) Sorry,bila sam u krizi-nije bilo sati!Sta ima novo?Dobar vam je ovaj roll-play,ali ja necu nu da se mesam jer ne znam ni kako pocinje :cry: Malo zaostajem... :?

Ma to je najmanji problem, samo smisli osobine i ima tvog lika i ja cu da te ubacim u rp. :wink:

Prvo de se izgubi
Drugo daj neko krace ime ne bih da te zovem freak
Trece ne znam sta da te pitam
Cetvrto bole me ruke
Peto posto te nema odo ja
Sesto sharpten

infidel:
harry freak!:
infidel:
harry freak!:

Prvo de se izgubi
Drugo daj neko krace ime ne bih da te zovem freak
Trece ne znam sta da te pitam
Cetvrto bole me ruke
Peto posto te nema odo ja
Sesto sharpten
Ej tu sam ja,samo sam bila na onom sajtu www.wizardnews.com.Pa kako ces me onda zvati,svejedno, :? ,smisli nesto.A sto se tice MSN-a,skinula sam ga i instalirala,ali dalje sam nesto zeznula,pa mi je odmah posle toga nestalo sati,a sutradan mi je neko(verovatno moja GLUPA sestra)obrisala.Probacu sutra ponovo,sada me bole oci od kompisa.

Ljudi evo da se i ja javim,da ne bude,da ne dolazim. 8)
vidim infidel se bas raspisao...hm hm... :wink:
neka,dobro je to.
sve vas pozdravljam,i myst takodje,nije dolazila jer obilazi sad svu familiju kako je dosla ovdje,a navece izlazi sa drustvom da nadoknade. :)
pozzzzzz

harry freak!:
harry freak!:
Heeeeeejjj,zasto ste svi otisli?Paaa,dobro onda idem i ja... :cry: A i moram promeniti ovo glupo ime "harry freak"...Cao... :wink:

Jel ima neko ideju...sta mislite za freaky bitch?Sallimmm seeeee.poz

hehehe...freaky bitch? :)
probaj naziv neke pjesme...ne znam...
jel planirash neki novi nick,ili ovaj ostaviti,a da te mi zovemo drukchije?

*november rain*:
harry freak!:
harry freak!:
Heeeeeejjj,zasto ste svi otisli?Paaa,dobro onda idem i ja... :cry: A i moram promeniti ovo glupo ime "harry freak"...Cao... :wink:

Pa novi nick,jer ovaj harry freak je malo glup.Ako odem na neku drugu temu svi ce misliti da sam stvarno freak. :wink:

harry freak!:
*november rain*:
harry freak!:
harry freak!:

Pa novi nick,jer ovaj harry freak je malo glup.Ako odem na neku drugu temu svi ce misliti da sam stvarno freak. :wink:

:lol: :lol:
ne mislim da je glup,ali ako zelis da ga promjenis,razmisli o onome sto sam ti rekla. :wink:

harry freak!:
*november rain*:
infidel:
Btw

SPALITE KISNE SUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:shock: :shock:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jao... shto se bre vi chudite? :? :roll:

khm...

cjutacju... oooo da, cjutacju...
milena, smiri se... ti cjesh da cjutish samo tako... :evil: necjesh da pochnesh ovde na temi da odvaljujesh... ne, necjesh...

evo... polako... smirila sam se... 8)

p.s. ne kaze se kishne shume nego prashume 8)

bleach:
infidel:
o NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE opet pisem sam sa sobom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sta je sa vama?
e da, bleach se nece javljati neko vreme (problemi sa software-om)
:evil:
bleach je reshila problem sa browserom, al se stvorio problem s messengerom :roll:
i... bleach cje vecj sama nekako da se snadje... :?

:roll: :roll: :roll:
bas steta...pa sta se sad desava?vidim ja tebe nema na messengeru...

Back